Sănătate 

Cum să scapi de riduri și să arăți de “nota 10”?

Bună ziua, dragă prietenă! Astăzi vreau să vorbesc despre tine. Da, despre tine)) și un pic despre sine))

Așa că, vreau să întreb, câți ani ai? Esti multumita de aspectul tău? Pielea ta poate fi numită perfectă, netedă și suplă? Nu? Problabil culoarea e mai inchisă? Sau au apărut riduri trădătoare? Sau poate suferi de pigmentare sau descuamarea pielii? Lasă-mă să ghicesc, ai pielea combinată, și fruntea luceste, și piele uscată pe obraji?

Trebuie sa fii foarte surprinsă când spun că toate aceste probleme pot fi rezolvate printr-o singură modalitate! Da, așa și este. Dar toate la rândul lor))

Te intrebi cum sa scapi de ridurile de pe frunte, fără a merge la clinici scumpe sau a te expune riscului alegând chirurgia plastică? Ce zici de plasa de riduri din jurul ochilor? Acestea au devenit mai vizibile, iar aplicarea concealerului nu ajută, pentru că le evidențiază și mai mult. Ce altceva mai avem adăugat … Ridurile din jurul gurii! Chiar dacă nu fumezi și să mănânce sănătos,  sub nas și deasupra buzelor apar riduri arătând tuturor adevărata ta vârstă. Și foarte des cu un machiaj greșit se mai pot adăuga câți-va ani în plus … O situație tristă, nu-i așa??

Micul meu secret – cremă antirid

Am 50 de ani. Și știi, prietena mea, mă iubesc și iubesc și  reflecția mea în oglindă! Toate persoanele din jurul meu spun că arăt la 40 de ani maxim.

Care este secretul? În darurile unice ale naturii și realizările din domeniul științei. Aceste componente inteligent combinate într-o cremă unică anti-rid, realizată în Europa. Se numște – Multi Lift. Secretul formulei inovatoare a produsului este în compoziția sa. Fiecare component al produsului se ocupă de orice modificări ale structurii pielii legate de vârstă, prevenind în același timp exfolieri, roșeață. Produsul oferă o protecție excelentă pentru piele, stimulează producția de colagen, ca urmare – pielea devine radiantă din interior, iar epiderma mai netedă.

Uleiul de macadamia, extractul de salvie au un efect extraordinar asupra pielii – previn formarea ridurilor, elimină semnele de oboseală, tonifiază pielea.

Aceasta cremă pentru lifting ajută la activarea resurselor pielii, reface echilibrul de apă, oferă o nutriție extraordinară. Pielea arata întinsă, iar tu – cu câțiva ani mai tânără!

Dacă adăugați și scânteie în ochi, bărbații vor rămâne șocați de farmecul tău, indiferent de vârstă!

Cu siguranță ai cunoscut femei care sunt cu mult peste 40 de ani, dar era ceva în ele atât de extraordinar care te-a făcut să-i admiri optimismul și incredibila feminitate. Vei să fii la fel?

Este o prostie comportamentul tineresc și să pretinzi a fi ceea ce nu ești cu adevărat. Am văzut toate aceste doamne, și le pot doar compătimi. O femeie care se respectă, niciodată nu se va imbrăca necorespunzator statutului, în niciun caz nu se va machia neadecvat.

Dar, o femeie adevărată se îngrijește, știe modul în care să elimine ridurile – cu ajutorul unui machiaj bun și, desigur, iubire!))

Cea mai bună cremă lifting ce am întâlnit vreodată

Pentru a fi mai încrezută ai avea nevoie de un pic de strălucire? Nu e grav! Produsul de cea mai înaltă calitate Multi Lift aduce încrederea în sine, de fapt, oferă îngrijire competentã pentru fata ta. După o lună de utilizare regulată a cremei pielea ta devine netedă, întinerită, tonifiată. Datorită acidului hialuronic în compoziția produsului se reface rapid pielea și-i oferă îngrijirea necesară de lifting.

Îmi place foarte mult această cremă, pentru că acesta se absoarbe rapid, se  distribuie ușor  pe suprafața feței și gâtului, are miros plăcut. Datorită cremei Multi Lift arăt mereu proaspăt, am mereu chef de viață.

Aplic crema de două ori pe zi – dimineața, spăl cu grijă fața după somn, iar seara, după demachiere. Nu e de mirare că specific această procedură. La urma urmei, mulți mai uită de curățitul aprofundat al feței. Ne trebuie neglijat în nici un caz! Pe lângă acestea,eu recomand, o dată pe săptămână să faci un peeling ușor- un exfoliant special pentru anti-îmbatranirea pielii sau ceva din rețetele populare – după plac. Prin imbunatatirea fluxului sanguin, ppeeling-ul oferă nutriție mai bună cu această cremă uimitoare.

Uite acum că știi cum să scapi de riduri, sarcina de a arăta uimitor este mult mai simplă!

Nu uita că o femeie este frumoasă la orice vârstă. Cel mai important lucru – să aibă grijă de sine.

Related posts

6 Thoughts to “Cum să scapi de riduri și să arăți de “nota 10”?”

 1. Ana

  Am 27 de ani, dar am o mulțime de riduri de expresie pentru varsta mea. Are rost să încep utilizarea produselor cosmetice anti-îmbătrânire?

  1. Ekaterina

   Acesta este un aspect foarte particular, așa că ar trebui să consulți și un cosmetician. Cu toate că această crema este indicata începand cu 30 de ani, cred că poti cumpăra)

 2. Sofia

  Mulțumesc autorului pentru sfat! Am comandat, mâine astept livrarea!

 3. Adalberta

  Crema este minunată, într-adevăr are miros super, dar și textura este foarte plăcută. Foloseam profesionale, care sunt foarte scumpe. Dar efectul acestei creme este mult mai bun!

 4. RIMMA

  Multi Lift l-am primit cadou de la copii. Super!

 5. Zoé

  La 46 de ani, duc un stil de viață mai activ decât unele fete în vârstă de 20 de ani. Sport, alimentație sănătoasă și, desigur, minunatul Multi Lift – secretul tinereții și frumuseții mele!

Leave a Comment