Frumusețe Sănătate 

Cum să scapi de senzația de uscăciune a buzelor?

Probabil, aceasta este o problemă, cu care se confruntă toată lumea, dar nimeni nu luptă cu ea în modul corespunzător, motiv pentru care ea s-a stabilit a fi una dintre cele mai supărătoare și greu de rezolvat. Ce să faci dacă buzele tale au devenit uscate? Citește și află cum să scapi rapid și corect de această problemă.

  1. În ciuda timpului de afară, înainte de a ieși, se recomandă de a aplica pe buze un strat subțire de cremă specială sau balsam. Aceste acţiuni vor constitui o bază pentru o protecție suplimentară și vor oferi protecția necesară buzelor în cele mai extreme și neprevăzute situații.
  2. Razele solare sunt destul de dăunătoare pentru pielea buzelor tale, așa că, înainte de a merge la plajă sau în timpul unei alte ocupații în căldura înăbușitoare, aplică pe buze un produs special de protecție solară, care este conceput special pentru a ocroti pielea sensibilă a buzelor.
  3. Cu toții știm despre importanța și beneficiul utilizării apei potabile. Trebuie să ținem minte întotdeauna și peste tot despre echilibrul apei în organism, indiferent de condițiile meteorologice, anotimpul anului sau nivelul de sete. Lipsa de apă are nu cel mai bun efect asupra buzelor tale.
  4. De multe ori, poți întâlni oameni care au obiceiul de a-și linge buzele. Acest lucru se face în scopul de a le oferi umiditate suplimentară, însă consecințele sunt opuse. Pentru astfel de momente, cel mai bine ar fi să ai la îndemână un balsam pentru buze, care va da nivelul necesar de umiditate, fără consecințe negative. Un balsam de buze de înaltă calitate are în componența sa apă termală, care oferă buzelor nivelul necesar de umiditate.
  5. Pentru buze, de asemenea, există măști speciale de hidratare. De exemplu, masca, care se pregătește dintr-o linguriță de ulei vegetal, o linguriță de ulei de cacao și o linguriță de ulei de piersici cu una de miere. Acest amestec se amestecă bine, după ce se încălzește un pic și apoi se aplică pe buze. Incredibil de util și hrănitor.

Related posts

Leave a Comment