Sex/Relații 

Cum să scrii corect mesaje unui bărbat

De multe ori, trimițînd un mesaj, noi singure creăm tensiune. El nu răspunde. Sau răspunde nu destul de bine pentru noi. Apoi începem să scriem din nou, trecînd la tonuri mai înalte. Astăzi, blogul nostru va spune cum și cînd să scrii mesaje bărbaților și să primești plăcere de la asta.

Regula mesajului №1: Păstrați intriga

Bărbatul – este un vînător de natură. Prin urmare, o femeie nu trebuie să permită obsesia în mesaje. În acest fel se menține interesul pentru sexul opus. (411)

Nu merită în fiecare zi de dimineață să năvăliți un bărbat cu mesaje. Acest lucru va provoca numai iritare, deoarece, de fapt, luați inițiativa în relație (611) în propriile mîini și îl distrageți de la lucru. Mai devreme sau mai tîrziu, el va înceta să răspundă la mesajele nesfîrșite de același tip.

Acest lucru vă va provoca îngrijorare și furie. Și va crește probabilitatea că veți scrie mesaje de natură acuzatoare.

Nu căuta în mesaje douăzeci și cinci de sensuri

Unele mesaje, desigur, pot fi înțelese în două moduri. Mai ales este tendința noastră, a femeilor. De exemplu, „Cum vrei” poate fi perceput ca și cum bărbatul tău are încredere în tine și îți dă autoritatea de a lua o decizie sau poate fi percepută ca o indiferență. Deci – merită să ne gîndim la prima opțiune. Doar trebuie să înveți să nu vă complicați viața din cauza unor lucruri neînsemnate!

Mesajele monosilabice, cum ar fi „Normal” sau „Da”, sună adesea ca și cum expeditorul este ofensat sau deranjat. Dar nu este nevoie să duceți dezbateri sub forma mesajelor. Toate neînțelegerile mai bine să fie discutate față în față.

Nu scrie prea mult

„Ne întîlnim după salon. O să-mi fac acolo coafura și apoi vom lua cina împreună. Manicurista mea astăzi este cu o nouă tunsoare!”. Crezi că prietenului tău această informație îi este foarte interesantă? Cît de mult te greșești! Imaginați-vă că este supraîncărcat cu muncă și că îi aduceți o informație complet inutilă. Filtrează!

Nu vă supărați de lipsa reacției așteptate

Dacă dorești să flirtezi sau să glumești iar partenerul tău ignoră dispoziția ta sau îți dă răspuns într-o altă direcție, nu te panica. Formatul mesajelor adesea nivelează așteptările dorite. Da, și simțul umorului tău, pur și simplu, poate fi diferit.

Dați-vă timp să vă răciți

Dacă ați scris un mesaj drăguț, dar el tace, bineînțeles, îi puteți scrie un mesaj cu o natură complet diferită: nu îi place mesajele drăguțe, atunci primește mizerie. Poate la asta va răspunde? Posibil că va răspunde. Dar nu e sigur că imediat. Iar tu, după ce ai trimis mesajul, după 10 minute vei regreta de o sută de ori că ai trimis ASTA. În consecință, vei rămîne greșită. De aceea, antrenează rezistența.

Concluzie despre mesaje pentru un bărbat

Despre motivul de ce EL nu scrie, este mai bine să îl întrebi personal. De unde să știi posibil că bărbatul tău pur și simplu a uitat telefonul mobil acasă?

Cum are loc conversația voastră prin mesaje?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment