Frumusețe Sănătate 

Cum să slăbești fără efort fizic intens cu o săptămână înainte de vacanță?

Dorința de a arăta mai bine acoperă astăzi tot mai mulți oameni. Acest lucru este cu siguranță bun, chiar excelent! Fiindcă acest proces are un efect pozitiv nu numai asupra formei exterioare, ci și asupra stării organismului nostru în general.

Regula №1.

Micul dejun. Cea mai importantă masă a zilei, careia trebuie să i se acorde o atenție specială. Imediat după trezire bea un pahar mare de apă curată, iar mai bine chiar două, pentru a compensa cantitatea necesară de lichid în organism. Apoi pregătește-ți terci din fulgi de ovăz sau alte cereale și câteva ouă în forma dorită de tine. Aceste produse alimentare vor crea o bază complexă de carbohidrați până la culcare, care va păstra energia în interiorul tău pentru întreaga zi.

Regula №2.

Principiul de alimentare. Deseori și câte puțin. Trebuie de împărțit mâncarea după somn și înainte de începerea sa la 6, adică trebuie să mănânci de 6 ori. Și fiecare dintre ele trebuie să conțină o cantitate mică, dar echilibrată de produse alimentare.

Regula №3.

Fără alcool. Să începem cu faptul, că alcoolul cauzează deshidratarea organismului și cu cât mai mare a fost aportul de alcool, cu atât este mai asemănător rezultatul. mărește senzația de foame și micșorează senzația de satietate. Aceasta este cauza principală a creșterii excesive a greutății negative. Cred că nu merită să mai vorbim despre o mulțime de boli cardiovasculare și efectul negativ asupra creierului cauzate de consumul alcoolului.

Regula №4.

Fibre. Această substanță poate fi găsită în legume, fructe, cereale și leguminoase. Rolul fibrei constă în aceea, că ajută organismul nostru de a absoarbe complet toate substanțele nutritive.

Regula №5.

Curățarea intestinelor. Aplicarea acestei proceduri presupune eliminarea flatulenței excesive, umflăturilor și dă senzația unică de ușurință. Acest rezultat se obține prin utilizarea de cărbune activat sau săruri Epsom.

Într-o alternativă mai atractivă, poți introduce în regimul tău alimentar o salată folositoare. Ea se compune din varză proaspătă și morcovi proaspeți, în care nu se adaugă ulei sau diferite sosuri. Trebuie de consumat acest fel de mâncare la stomacul gol.

Procesul de curățare a organismului poate fi efectuat și cu ajutorul tărâțelor. Va fi de ajuns doar o lingură de tărâțe cu 15 minute înainte de a lua masa.

Despre ce fel de curățare poate fi vorba fără ceaiul nostru favorit verde. Aproximativ zece căni de ceai pe zi, vor avea o influență foarte pozitivă asupra intestinelor tale.

Regula №6.

Apa. Chiar dacă apa nu provoacă o astfel de furtună de emoții delicioase ca o cină într-un restaurant, aceasta nu înseamnă că este la fel de neimportantă. Corpul nostru, ca și planeta noastră Pământ, aproape 80% constă din apă, ar trebui să te gândești la asta. Bea cel puțin doi litri de apă pe zi, pentru a furniza organismului echilibrul mineral necesar și pentru a îmbunătăți sănătatea.

Related posts

Leave a Comment