Sănătate 

Cum să te bronzezi fără să-ți pui în pericol sănătatea?

Bronzare corectă, fără pericole pentru sănătate.

Uită pentru un moment de găurile de ozon în straturile atmosferice, prin care se strecoară miliarde de tone de raze ultraviolete, pentru că există o modalitate de bronzare într-adevăr verificată, care nu va afecta sănătatea ta.

În prima zi a procedurii de obținere a unui bronz perfect, este necesar să limitezi prezența ta la soare până la 5 minute, nu mai mult. Momentul cel mai potrivit pentru bronzare este dimineața, de la ora 8 până la 10, iar seara, după ora 17. Cu timpul, trebuie să mărești timpul procedurilor solare până la o oră sau două.

Este recomandat, de asemenea, să utilizezi creme de protecție solară, dar ține cont de faptul că acestea se aleg pe baza caracteristicilor individuale ale pielii unei persoane. Aplică această cremă cu 15 minute înainte de a ieși din încăpere.

Aflându-se o lungă perioadă de timp la soare, o persoană pierde foarte mult lichid din organism, ceea ce provoacă, desigur, procesul de deshidratare. În acest caz, pentru a restabili echilibrul de apă, este necesar să bei cel puțin 3 – 4 litri de apă pe zi. Se termină o astfel de zi cu un duș cald, care spală transpirația și praful care s-a acumulat pe piele de-a lungul zilei, curățind astfel porii, ceea ce duce la creșterea primirii de oxigen prin piele.

Pentru a spori nivelul de uniformitate a bronzului se recomandă cât mai mult posibil să fii în mișcare. Dacă ești unul dintre acei oameni care preferă o poziție pasivă în procesul de primire a băilor solare, atunci trebuie să schimbi poziția corpului fiecare 5-10 minute, altfel există pericolul de a primi arsuri.

Cu toate acestea, chiar dacă urmezi toate aceste reguli, razele soarelui au capacitatea de a deteriorara pielea, în cazul în care aceasta este uscată. Deci, încearcă să aplici o cremă hrănitoare atât dimineața, cât și seara. De asemenea, folosește comprese calde și fă infuzii ușoare de mușețel.

Urmează aceste reguli și vei obține un bronz frumos fără să-ți pui în pericol sănătatea

Related posts

Leave a Comment