Sex/Relații 

Cum să te căsătorești cu un bărbat adevărat

Popularul blogger şi scriitor Raquel Isabelle de Alderete a împărtășit învățăturile tatălui său, care a ajutat-o fiind ea fată, să înțeleagă ce fel de bărbat poate să o facă cu adevărat fericita.

  1. Amintește-ți, bărbatul este un om care te poate face să râzi.

E foarte bine, dacă te întâlnești cu un om cu care te distrezi şi te simți bine. Dar, te rog, leagă-ţi viața cu cineva care te va face să râzi până la lacrimi. Întâlnește-te cu omul care observa că te simţi rău. Dar căsătorește-te cu acesta, numai în cazul în care el este capabil de a te face sa zâmbești, chiar şi atunci când sunteți plângi.

Lumea este departe de a fi ideală. Cât de mult aş fi vrut de a te salva de asta, dar cel mai probabil este că în tot restul vieţii vei experimenta multă durere. Ai deci grijă ca omul care va fi lângă tine, te ajută să treci prin toate acestea cu un zâmbet. Viața este plictisitoare, găsește-ți pe cineva care transformă banalitățile în lucruri interesante.

  1. Cicatricile pe mâini este decorația unui bărbat.

Cicatrice pe mâini înseamnă unul dintre două lucruri: fie că el ştie cum să se apere pe el şi pe tine, fie că are mâini de aur, care ştiu repara sau a crea ceva nou. Femeilor le place piele moale şi catifelată, dar să ştii că palmele dure şi grizonate sunt mereu mai preferabile decât cele moi.

Omul cu piele dură este consecvent, muncitor şi perseverent: a simțit durerea de multe ori, dar de fiecare dată când s-a întors la sursă acesteia, pentru a aduce treaba la un bun sfârșit. În viaţă vei întâlni obstacole nenumărate, deci nu te căsători cu persoana care nu poate face faţă chiar unei mici bășici.

  1. Înainte de a spune „da”, cunoaște-l în furie. Fii prin preajmă, atunci când acesta simte frica, atunci când este preocupat şi atunci când este bolnav. Stresul schimbă omul.

Într-o situație stresantă înveți mult mai rapid adevărata natură a persoanei cu care dorești să-ţi asociezi viaţa. Dacă există ceva care ţi-e profund neplăcut – pleacă. Poti sa-i dai unui bărbat o mie de posibilități, dar nu o să poţi să-l schimbi. Oamenii sunt aşa cum sunt, iar trăsăturile acestora pur şi simplu nu pot fi şterse sau rescrise.

Dacă acum te confundă sau te irita unele trăsături a caracterului său, apoi, crede-mă, după opt ani ai să le urăști cu adevărat. Poţi să-l iubești până la atingerea nebuniei, dar trebuie să accepţi că unii oameni doar nu se potrivesc unul altuia.

  1. Ai încredere în tine.

Dacă dormi langa el şi nu te simti sigur, iar uneori chiar ţi-e frică — atunci doar adună-ţi lucrurile tale şi pleacă. Nu te simţi vinovată, nu te îndreptăți şi nu-ţi fie teamă să răneşti sentimentele altor oameni. Mai bine să fii fericită cu altul, decât tot restul vieţii tale să trăiești în frică.

  1. În cazul în care el pune banii mai presus de toate, atunci într-o zi în inima lui nu o să rămână loc pentru tine.

Desigur, altceva este când el nu-şi poate permite să-ţi dea cadouri scumpe sau fiecare sfârşit de săptămână nu te poate duce la restaurant. Dar treaba e altfel, dacă îşi pierde dispoziţia de fiecare dată când îl rogi să-i cumperi o ciocolată, un breloc sau alte zorzoane.

Asigură-te că ești mai importantă ca şi portofelul său plin.

  1. Oamenii se comporta cu animale în același mod ca şi cu copiii.

În cazul în care are un atac de mânie şi î-şi descarcă furia cu câinele sau pisica sa, nu sunteți pe acelaşi drum. Animalele cele mai obraznice fac mai puţin zgomot decât cel mai manierat copil. Desigur, copiii tăi vor fi inteligenți şi frumoși, dar de asemenea, fac zgomot, cer atenție şi uneori sunt deranjanți.

Răbdarea este o trăsătură rară, dar foarte importantă. În cazul în care el nu poate ierta un câine, nu va deveni un tată bun pentru copiii tăi.

  1. El trebuie să te iubească în fiecare secunda.

Esti fetița mea, si tu ești perfecta. În cazul în care acest om nu poate vedea acest lucru – pierde mult, dar tu nu. Fii tare, respectă-te şi iubește-te. În cazul în care el încearcă să te oblige sa te schimbi împotriva voinței tale, fii neclintită în acest sens. Eşti minunată, așa cum ești.
Pași importanți unul spre celălalt. Cum să-ţi diversifici relațiile.

Related posts

Leave a Comment