Frumusețe 

Cum să-ți albești tenul

Este obligatoriu să apelăm la ajutorul unui specialist pentru a ne albi pielea? Sau poate putem găsi câteva rețete eficace, pe care le putem face la domiciliu și care vor depăși toate așteptările. Da, există câteva sfaturi, care te vor ajuta să obții un rezultat bun. Deci, cum să-ți albești tenul?

Toate procedurile de albire este de dorit să se efectueze pe timp de noapte, pentru a obține un rezultat mai bun. Înainte de a încerca o noua cremă sau o mască cu efect de albire, asigură-te, că nu ai nici o reacție alergică la ingredientele acestora. Dacă ai o piele sensibilă, îți recomandăm să nu experimentezi cu substanțele active din compozițiile produselor. Astfel de produse cu efect de albire trebuie aplicate pe pielea curățită în prealabil.

Unul dintre produsele, care se potrivesc pentru acest scop este lămâia. Ea conține un acid, care are o proprietate de albire. Extractul de citrice, suc de lămâie sau de lime este prezent în compoziția multor produse cosmetice cu efect de albire. O astfel de mască poți pregăti și singură în condiții casnice. O cantitate mică de suc de lămâie trebuie amestecat cu miere și se amestecă bine. Sucul de lămâie poate fi de asemenea amestecat cu smântână cu un conținut înalt de grăsime și de înaltă calitate, vei obține un efect excelent. Pentru obținerea unui efect cosmetic mai bun poți pregăti o mască cu efect de albire din mai multe componente. Morcovul, ras pe o răzătoare trebuie amestecat cu un gălbenuș de ou, se adaugă o lingură de făină de ovăz și la urmă se adaugă o lingură de suc de lămâie și se amestecă bine toate aceste componente. Pentru a face petele pigmentare mai puțin vizibile, te va ajuta o mască pe bază de produse naturale. Brânza de vaci, laptele și sucul de pătrunjel combinate într-o mască vor avea un rezultat vizibil și plăcut. Pentru a ascunde pistruii, poți face o mască din brânză de vaci cu păpădie. Poți încerca, de asemenea, o mască pe bază de drojdie și suc de lămâie. Iar dacă te deranjează o pigmentare foarte puternică, poți încerca cu mare grijă peroxid de hidrogen. Amestecă drojdii cu soluție de peroxid de hidrogen, apoi aplică pe față ca o mască.

Dacă ai hotărât să te adresezi la un salonul de înfrumusețare pentru a-ți albi pielea, poți alege procedura de peeling pe bază de fructe, lapte și acid salicilic sau cu laser. Pentru rezultate vizibile este necesar să treci aproximativ cinci proceduri. Magazinele de produse cosmetice ne oferă o gamă largă de diferite produse cu acid lactic, care are, de asemenea, un efect de albire asupra pielii. Crema cu efect de albire poate fi pregătită în condiții casnice, pe baza de uleiuri cosmetice și ingrediente naturale.

Fiți sănătoase și frumoase!

A da strălucire feței se poate, de asemenea, cu ajutorul uni highlighter

Related posts

Leave a Comment