Lifestyle 

Cum să-ți alegi un costum cu pantaloni perfect – sfaturi de la designeri

Un costum cu pantaloni este un lucru, pe care nu-l poți împrumuta de la prietenul tău: acesta trebuie să ți se potrivească perfect și să ascundă tot ceea ce este de prisos. Noi am rugat niște designeri să ne spună, la ce ar trebuie să acorzi atenție.

Isabelle Goulart, Emmanuel Alto, Charlize Theron, Alessandra Ambrosio, Robin Wright și Victoria Beckham. Atât de diferite și luxoase. Pe lângă viața socială, pe toate aceste doamne le unește pasiunea lor pentru costume și ținute clasice, dar actuale. Și fiecare dintre ele știe să interpreteze clasicul în stilul său.

Croiala costumului cu pantaloni

Cum să alegi un costum cu pantaloni de damă perfect? Cel mai important lucru în orice costum este croiala lui. Alegerea acestuia depinde în primul rând de aceea, pentru ce îți trebuie el: de purtat la birou sau pentru ocazii speciale și petreceri. În primul caz, se recomandă să respecți canoanele clasice, care, desigur, nu trebuie să corespundă standardelor unui mouse de birou în gri: alege un costum clasic cambrat în nuanțe neutre neutre, dar diluează-l cu un top strălucitor și accesorii aprinsr, plus pantofi potrivit dress code-ului și circumstanțelor – de la tocuri înalte, în cazul unor negocieri importnate și până la sandale sau mocasini.

Detalii importante ale unui costum cu pantaloni ideal

Nu uita să respecți regula principală a oricărei ținute de succes: un machiaj proaspăt o coafură simplă și o lumină în ochi. În cazul unui dress code liber, îți poți permite chiar și un costum clasic regular fit, de exemplu, o jachetă liberă în maniera mafiei italiene sau Marlene Dietrich. Apropo, liniile subțiri sunt din nou la modă, așa că poți experimenta. Dar numai cu atenție! Orice truc feminin  este concepută pentru a accentua avantajele sau pentru a ascunde dezavantajele. Dacă îți plac nuanțele de gri, poți adăuga cu siguranță la garderoba ta și nu vei rata.

Răsfață-te cu detalii cum ar fi partea dinj interior al produsului de o culoare contrastantă, margini strălucitoare. Acestea sunt vizibile numai proprietarului, dar dau produsului un șic deosebit.

Materialul costumului cu pantaloni este cartea ta de vizită

De ce este atât de important? În primul rând, de material depinde, cât de mult timp te va ține costumul. În al doilea rând, costumele din materiale sintetice oferă o strălucire ieftină, care, vor distruge imediat imaginea unei doamne de succes. Compoziția ideală a unui costum de vară este de mătase cu bumbac sau lână fină cu mătase. Lâna păstrează forma, iar mătasea permite materialului să „respire”, astfel încât această combinație va funcționa chiar și în vremea rece. Se permite partea interioară confecționată din viscoză, deoarece va dura mai mult decât matasea.

Atunci când cumperi un costum cu pantaloni acordă atenție croielii sacoului

Există un număr foarte mare de croieli pentru femei: clasic, dublu-breasted, jachetă cu bască, versiuni scurte și semi-sportive. Mulțumită lui Demna Gvasalia și a moștenirii lui Balenciaga pentru un nou stil original în clasică: umerii hipertrofiați și o talie desemnată. Această croială arată mai mult ca un sacou pentru bărbați și este puțin probabil să sublinieze silueta feminină, dar merită pe deplin să îi aducă proprietarului titlul de persoană la modă.

Doar toate acestea trebuie să corespundă stilului și naturii tale personale. Dacă îți place să experimentezi – îndrăznește! Alege o jachetă, pornind de la caracteristicile figurii tale.  Dacă alegerea ta a căzut pe o jachetă dublă, îți recomandăm să alegi o croială cu două fante: aceasta conferă ușurință și dinamică unui produs atât de greu. Decupajele nu trebuie să fie foarte adânci.

Trucurile unui costum cu pantaloni de damă

Este important să ții minte câteva nuanțe în materie de jachete:

  • reperele largi îți pot face siluetavizual mai lată;
  • în varianta clasică a costumului trebuie să fie neapărat buzunare fantelate. În mod ideal, cu supape, deoarece acestea fac silueta vizual mai suplă;
  • răscroiala mânecii ar trebui să fie moderat de înaltă, să-ți pernită să te miști liber și să nu creeze efectul umerilor largi;
  • manșonul trebuie să aibă o lungime, astfel încât atunci când ridici brațul la 90 de grade, manșetele să nu dezvăluie încheietura mâinii.

În costumul cu pantaloni există câteva aspecte importante: umerii, brațele, rafturile (pieptul) și lungimea. Dacă primele trei elemente stau bine, putem spune, că ți-ai găsit costumul perfect. Lungimea este întotdeauna ușor de corectat cu câțiva centimetri.

Costumul cu pantaloni – cum îl porți tu?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment