Lifestyle 

Cum să-ti calci hainele fara a folosi fierul de calcat, cum să-ti alegi fondul de ten si cum  să descurci căștile usor

Aproape toate activitățile zilnice noi le efectuăm deoarece noi ne-am obișnuit să facem așa, în mod automat, fără măcar să ne gândim la ceea, că ele pot fi simplificate și optimizate.

Astăzi dorim să împărtășim cu tine câteva trucuri, care te pot ajuta să-ți faci viața mai ușoară și să economisești o mulțime de timp.

Încărcarea rapidă a telefonului

Telefonul se va încărca mult mai repede, dacă în timpul încărcării treci în „modul avion”, ca să nu mai ai niciun consumator activ.

Alegerea nuanței fondului de ten

Atunci când alegi un fond de ten, pentru a alege nuanța potrivită, ar fi mai bine să-l încerci pe pielea de pe gât, și nu pe față sau pe încheietura mâinii.

Organizarea cheilor

Pentru a nu confunda cheile cu aspect identic, care sunt împreună într-o legătură de chei, poți marca fiecare cheie într-o culoare diferită, folosind un lac de unghii de o culoare aprinsă.

Dușul

O cantitate prea mare de gel pentru duș și utilizarea prea frecventă al acestuia dăunează pielii, deoarece conține mulți componenți, care usucă pielea. Prin urmare, este util uneori să renunți la produse de acest gen – apa pură va fi suficientă pentru a te spăla.

Cum să cureți ouăle fierte foarte rapid

Pentru a curăța cu ușurință un ou fiert de coajă, pune în apă o linguriță de bicarbonat de sodiu înainte ca acestea să înceapă să fiarbă.

Cum poți călca fără fierul de călcat

Dacă procesul de călcat haine cu fierul de călcat nu-ți aduce prera multă plăcere, atunci te vei îndrăgosti în acest truc simplu. Pune hainele în uscător, împreună cu trei cuburi de gheață și pornește modul de uscare timp pe 15 minute. Aburul generat în procesul de uscare netezește toate pliurile și boțiturile de pe haine. Important: nu încărca în uscător prea multe articole de îmbrăcăminte și produse din țesături dense.

Protejarea telefonului de umezeală

În scopul de a proteja telefonul mobil împotriva apei și a umezelii, atunci când ești pe plajă sau iei un duș, folosește un săculeț obișnuit cu vacuum.

Utilizarea picioarelor tastaturii

Două piciorușe mici retractabile sub tastatură sunt folosite pentru a vedea mai bine tastele. Dar dacă ești obișnuit să scrii fără a te uita la tastatură, atunci nu se recomandă să ridici aceste piciorușe – astfel mâinile se vor simți mai confortabil.

A doua viață a sticlelor din plastic

Cu ajutorul unui capac și a gâtului unei sticle din plastic poți închide foarte bine un pachet cu produse solide (cereale, etc.).

Partea corectă a agrafelor de păr

Agrafele ar trebui să fie fixate în păr cu partea ondulată în jos, astfel acestea vor ține părul mult mai bine.

Cum îndepărtezi urmele de ruj

Pentru a îndepărta definitiv o pată de ruj de pe îmbrăcăminte poți folosi un spray de păr obișnuit. Pentru asta, trebuie să dai atent urma de ruj cu spray de păr și să lași timp de 10 minute. Apoi freacă pata cu un burete umed și spală hainele în mașina de spălat ca de obicei.

Răcirea băuturilor când afară este foarte cald

Se umple un castron mare cu gheață și apă în proporție de 1:1 și se adaugă sare (2 linguri per litru de apă). Scufundă recipientul cu băutură în bol, astfel încât acesta să fie complet acoperit cu gheață și apă, și doar după două minute băutura va fi mai rece cu 8-10 grade.

Încălzirea uniformă a alimentelor

Atunci, când încălzești alimentele în cuptorul cu microunde, răspândește mâncarea pe farfurie sub forma unui inel. Astfel ea se va încălzi uniform și mult mai repede.

Arta de mascare

Dacă dorești să ștergi un cuvânt astfel încât nimeni să nu poată să înțeleagă ce a fost scris de la început, scrie peste acel cuvânt un alt cuvânt. Asta este mult mai efectiv, decât să ștergi cuvintele cu liniile.

Protecția împotriva insectelor

Formele de hârtie pentru copt prăjituri îți vor proteja băutura de năvala insectelor enervante.

Păstrarea corectă a înghețatei

Dacă dorești să faci înghețata să se păstreze moale și să nu se transforme într-o piatră în congelator, păstrează înghețata într-un săculeț cu vacuum.

Scapă de firele încurcate ale căștilor

Dacă te enervează firele încurcate ale căștilor, poți rezolva această problemă veșnică folosind un fixator de la pachetul de pâine.

Organizarea spațiului de sub chiuvetă

Putem organiza excelent spațiul de sub chiuvetă cu ajutorul unei bare. Pe această bară vei pitea agăța toți detergenții cu spray, ceea ce te va ajuta să economisești o mulțime de spațiu prețios pentru alte lucruri.

Related posts

Leave a Comment