Lifestyle 

Cum să-ți lărgești blugii strânși

Din păcate, există cazuri, când blugii tăi preferați încep să te strângă. Atunci apare o întrebare: îi poți lărgi în vreun mod oarecare până la dimensiunea necesară? Oare cum să creezi un astfel de miracol? Răspunsul este surprinzător de simplu: în ajutor vine apa obișnuită.

Mulți fani ai articolelor vestimentare din denim au ales pentru sine această metodă: trebuie să încerci totuși să-i îmbraci cumva, apoi să-i uzi și să-i lași așa umezi pe tine pentru un timp oarecare. Datorită acestei proceduri, blugii ar trebui să se lărgească puțin, cu toate că îți vor provoca un oarecare disconfort. Atunci când îmbraci blugii, trebuie să respiri adânc și este mai bine să nu-i tragi de părțile laterale,ci de zona dinainte.

Un punct important: trebuie să uzi blugii nu înainte de a-i îmbrăca, ci după asta. Acest lucru se face pentru a ușura tragerea lor pe corpul tău. Nu este niciun secret, că orice haină udă este mai dificil de îmbrăcat decât cea uscată. Și poți uda nu toată suprafața blugilor, ci numai partea îngustă, pe care dorești să o întinzi, iar pentru asta este suficient să-i stropești cu apă caldă din pulverizator.

Pentru un rezultat mai bun, trebuie să te miști, nu să stai pe loc. Apropo, este un bun motiv pentru a asculta muzică și pentru a dansa sau pentru a-ți aminti lecțiile de educație fizică. Este important să ții seama de faptul că, în scopul de a obține rezultatul dorit, nu ar trebui să dezbraci pantalonii din denim, până când aceștia nu vor fi complet uscați.

Dar înainte de a aplica metoda umedă de întindere, mai întâi trebuie să citești, care este structura materialului din care au fost făcuți blugii. Dacă sunt compuși din bumbac, spandex și denim, această metodă poate fi aplicată în condiții de siguranță. Materialele sintetice se întind foarte dificil, iar uneori este cu totul imposibil. În principiu, această caracteristică este tipică pentru modelele de blugi skinny. Prin urmare, metoda „umedă” de întindere nu poate fi utilizată, deoarece doar vei pierde timpul în zadar.

Și o altă caracteristică importantă a materialului din denim constă în faptul că se întind doar fibrele transversale, deci nu vei reuși să întinzi blugii și în lungime, indiferent ce mijloace vei folosi, nu va funcționa.

Related posts

Leave a Comment