Sex/Relații 

Cum să-ți păstrezi amantul – regulile și nuanțele de bază

Relațiile dintre un bărbat și o femeie sunt foarte dificile. Fiecare om are propriul său caracter, obiceiurile sale, iar oamenii trebuie să se „adapteze” unul cu altul. Relațiile dintre un bărbat și amanta lui sunt de multe ori asemănătoare cu cele dintre un soț și soție.

CARACTERISTICIle comportamentului unui bărbat căsătorit

Un bărbat căsătorit se deosebește în cele mai multe cazuri de un burlac în diverse aspecte. Acesta este influențat de soția sa și chiar de rudele ei. Amantul – este un bărbat, care are unele caracteristici diferite în comportamentul său. Cunoscând aceste însușiri, precum și psihologia umană, putem construi relații puternice și durabile (chiar și ținând cont de faptul, că bărbatul are relații conjugale).

Deoarece un bărbat căsătorit se află sub influența soției sale, el, în unele situații, poate să nu-ți arate dragostea și afecțiunea sa. În acest caz, este important să înțelegi, că pretențiile tale nu vor avea ca rezultat nimic bun. Mai degrabă, trebuie să dai dovadă de răbdare și să facш totul, pentru сa bărbatul tău iubit să fie satisfăcut, atât fizic, cât și psihologic.

Bărbatul are nevoie de a simți atenția și afecțiunea ta

Pentru a putea înțelege cum să-ți păstrezi amantul căsătorit, ai nevoie să cunoști regulile de bază. Dacă vei fi întotdeauna bucuroasă de prezența lui lângă tine, îi vei arăta afecțiunea și îngrijirea ta, atunci el, cu siguranță, va reveni la tine din nou și din nou. Aici poți folosi senzațiile lui opuse. În comparație cu atmosfera de acasă, el va simți alături de tine confort și liniște (atât fizic, cât și emoțional).

Soția lui poate fi iritată și chiar furioasă. Însă tu ar trebui să fii exact opusul. Pentru ca amantul tău să înțeleagă la un nivel subconștient, cu cine el se simte mai bine și mai confortabil. Arătându-i bucuria și satisfacția ta, astfel tu apropii bărbatul de tine, și îl distanțezi de soția lui.

Fii întotdeauna într-o formă bună

Multe fete se gândesc și caută răspuns la întrebarea cum să-și păstreze alături amantul căsătorit, și, de multe ori trec cu vederea niște lucruri elementare. Un factor atât de important cum este forma fizică bună nu a fost anulată. Un corp suplu și frumos este nu numai sexy, dar și atât de atrăgător, încât alesul tău se va gândi mereu la tine și va reveni din nou și din nou. Unele dintre cele mai eficiente exerciții fizice pentru a te menține în formă sunt genuflexiunile cu gantere sau cu o bară mică. Acestea îți permit să-ți accenteuzi sexualitatea feselor și să-ți menții corpul într-o formă excelentă.

Mai mult decât atât, amantul trebuie să te vadă mereu în îmbrăcăminte frumoasă și, cu siguranță, în lengerie intimă sexuală. Este destul de simplu să-ți păstrezi amantul lângă tine, dacă vei lua în considerare toate aceste nuanțe. Un corp frumos și bine îngrijit, lenjerie sexy, stil elegant – toate acestea atrag bărbatul, fiindcă, după cum se spune, ”bărbații iubesc cu ochii”. Astfel tu îi vei stârni interesul și imaginația lui și el va fi excitat. Amantul tău va fi atras de tine ca un magnet. El se va gândi la tine mereu, și te va dori permanent.

relații sexuale de CALITATE – o garantie, că îți vei putea păstra amantul

Îți va fi destul de simplu să-ți păstrezi amantul alături, dacă vei în considerare și factorul relațiilor sex. După opinia multora, acesta este unul dintre cei mai importanți factori (sau poate chiar cel mai important). Amantul este un bărbat, iar pentru orice bărbat sexul este foarte important. Cercetătorii-sexologi au constatat, că majoritatea bărbaților nu primesc satisfacție deplină de la actul sexual cu soțiile sale. Și, deseori, acești bărbați pleacă în căutarea unei femei, care va fi în măsură să-i satisfacă fanteziile lui și să îi diversifice viața, să o facă mai interesantă.

Luând în considerare factorul menționat mai sus, dacă vrei să-l ai lângă tine, este necesar să faci totul, pentru satisfacția lui în plan sexual. Un bărbat ar trebui să fie foarte fericit după actul sexual. Dacă îi place, atunci el subconștient se va gândi mereu la tine. Iar asta înseamnă, că nu te va lăsa.

Nu-i impune amantului opinia ta și nu-i arăta nicio pretenție

Amantul tău ar trebui să înțeleagă, că ești întotdeauna bucuroasă să îl vezi, trebuie să simtă diferența între relația cu amanta sa și soția. Pretențiile și cerințele – nu sunt cel mai bun mod de a obține ceea ce îți dorești. Un bărbat trebuie împins atent și treptat spre rezolvarea unei anumite probleme, de parcă el singur ar fi luat decizia asta (fără participarea ta).

Atunci când te gândești și iei o anumită decizie cu privire la metodele, cu ajutorul cărora îți vei putea păstra amantul alături de tine, nu uita de factorul, că diferența dintre relația cu tine, și cu soția lui, poate fi punctul de cotitură, care va juca un rol decisiv. Dacă vei avea răbdare și perseverență, se poate întâmpla și așa, că amantul tău iubit te va alege pe tine în calitate de soția lui.

acceptă bărbatul așa cum este el

Critica – nu este cel mai bun mod de a-ți păstra amantul. Porția sa de negativitate și de critică el, de obicei, le primește acasă (de la soție, de la soacră, etc). Așa cum am menționat mai devreme, trebuie să fii exact opusul. Bărbatul se va întoarce cu siguranță acolo, unde el s-a simțit foarte bine. Prin urmare, este important să-l accepți așa cum este el, fiindcă acasă el nu primește această atenție și acceptare. Nu este necesar să urmărești în mod constant acțiunile sale și să le comentezi, atunci când se întâmplă ceva. Dacă va avea dorință, el singur îți va împărtăși ce are pe suflet. Iar dacă îți vei băga nasul unde nu-ți fierbe oala, nu vei primi nimic altceva decât iritație și el, cel mai probabil, nu va avea dorința de a comunica cu tine. Deci, în acest fel, nu vei obține și nu vei afla de el ceea ce îți doreai.

Nu ar trebui să te impuii amantului

Unii spun ”cu cât mai puțin iubești un om, cu atât mai mult el te iubește pe tine”. Însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii indiferentă față de bărbatul drag, pentru a primi mai multă iubire. Dar și în cazul când te vei impune prea mult, tot nu vei fi în câștig.

Nu trebuie să-i ceri unui bărbat căsătorit să te ducă în locuri publice, unde există riscul, că cineva cunoscut vă va vedea (fiindcă, sigur, după așa ceva va afla și soția lui). Bărbatul trebuie să se simtă în siguranță. Dacă el singur nu are această dorință, atunci nu trebuie să-l rogi aproape în fiecare zi să-ți facă cunoștință cu prietenii lui, sau tu cu ai tăi. Dacă nu îi vei cere astfel de lucruri, el va simți zona de confort, de care are nevoie și se va simți în siguranță absolută alături de tine.

LAUDă-ți bărbatul cât mai des posibil și pentru tot ce este posibil

Lauda e întotdeauna plăcută, de la oricine şi pentru orice ne-ar fi adusă. Mai ales atunci când este adusă de la o femeie, pe care bărbatul a ales-o în calitate de amanta sa. Critica din partea soției lui și lauda din partea ta vor contrasta puternic, iar amantul tău, poți fi sigură, că va simți diferența.

Spune-i mai multe cuvinte de aprobare. Arată-i că îl admiri și îl adori. Componenta psihologică este foarte importantă, și nu mai puțin decât sfera sexuală a vieții. Întotdeauna ține minte acest lucru.

Un bărbat nu poate simți aprobarea acțiunilor sale acasă și la locul de muncă. Acest lucru are un efect negativ asupra stării de spirit și stării psiholigice a omului. Prin urmare, este important, ca el să se simtă alături de tine cât mai posibil confortabil. El trebuie să audă cuvinte plăcute de la tine, și atunci relațiile voastre vor merge în direcția corectă.

este necesar să arăți dragoste și respect

Fiecare om are nevoie de dragoste și atenție. Fără acest lucru este foarte greu de a găsi armonia și pace asufletească în viață.

Bărbații nu sunt atât de proști, cum poate să-ți pară la prima vedere. Bărbatul va fi capabil să înțeleagă (mai devreme sau mai târziu) dacă îl iubești sau nu. Sinceritatea sentimentelor este foarte importantă. Arătând dragoste, afecțiune, grijă și respect, vei putea obține ceea ce îți dorești – bărbatul nu va mai avea dorință să se întoarcă la soția sa.

Relațiile dintre un bărbat și o femeie sunt foarte complexe și cu multiple fațete. Nu toți oamenii sunt psihologi și nu toți pot înțelege cauzele acțiunilor unei persoane (în acest caz ale unui amant). După cum se spune, bărbații sunt de pe „Marte”, iar femeile de pe „Venus”. Însă, cu toate acestea, regulile și sfaturile menționate în acest articol te vor ajuta în construirea unei relații puternice și de durată cu iubitul tău. Care, cel mai probabil, poate deveni chiar soțul tău (dacă, desigur, ai acest scop).

Succese și fericire!

Related posts

Leave a Comment