Frumusețe 

Cum să-ți păstrezi tinerețea

Foarte multe fete, odată cu înaintarea în vârstă, își pierd buna dispoziție, uitându-se la reflexia sa în oglindă. În principiu, toate aceste procese, care se întâmplă cu noi, sunt naturale și, vrei sau nu vrei, dar nu putem evita ridurile mimice și modificările texturii pielii. Astăzi vom vorbi despre modul, în care ne putem prelungi tinerețea cu ajutorul unor metode simple.

Unele fete sunt uneori prea categorice, mai ales acele fete, care sunt predispuse la melancolie și în cea mai mare parte sunt introvertiți. Ele sunt mereu triste, acestea pot intra într-o stare depresivă severă, din care apoi le este foarte dificil să iasă cu propriile puteri și atunci ele au nevoie de ajutorul unui specialist.

Dacă treburile nu stau prea rău și mai ai încă spiritul de luptă pentru a-ți păstra și a-ți prelungi tinerețea ta, atunci am strâns pentru tine niște reguli simple.

1.Digestia

Nu este niciun secret faptul, că „noi suntem ceea ce mâncăm“. Dereglările în funcționarea intestinului nu vor aduce nimănui emoții pozitive și o stare bună de spirit. Mai mult decât atât, atunci când intestinele sunt curate – ai o piele frumoasă și strălucitoare și o bunăstare, în general! Mănâncă fructe și legume proaspete, bea apă curată minerală, dar nu carbogazoasă, cel puțin 1,5-2 litri în zi.

2.Somnul

Somnul trebuie să fie de înaltă calitate (adică, fiecare om are nevoie de un somn profund, fără vise, care îi va permite să-și relaxeze corpul și creierul său) și plin (nu mai puțin de 7 ore pe zi). Lipsa de somn afectează foarte mult aspectul și starea intetrioară a părului și a unghiilor, de aceea, ar fi bine să încerci să mergi la culcare și să te trezești la aproximativ același timp în fiecare zi. Astfel îți vei crea un oarecare regim și îți va fi mai ușor să adormi și să te trezești.

3.Aerul curat

O persoană pentru a se simți bine are nevoie de aproximativ 30 de metri cubi de aer pe oră, de aceea este necasar să ieși din când în când la o plimbare! În fiecare zi – când mergi la serviciu și când vii de la serviciu, ține întotdeauna o fereastră deschisă, mai ales în timpul iernii! Aerul curat ajută la o mai bună funcționare a creierului.

4.Vitaminele

Este foarte simplu: vara poți găsi vitamine și acasă în grădină, și la piață, iar în timpul iernii este mai bine să mănânci fructe uscate. Mulți medici și dietologi ne sfătuie să pregătim pentru iarnă un complex de vitamine – fructeду uscate se trec prin blender sau printr-o mașină de tocat, la ele se adugă miere, lămâie și nuci. Obținem un amestec foarte gustos și incredibil de sănătos! Este foarte folositor pentru organism să bem un decoct de mușețel, măceșe și alte ierburi naturale și fructe de padure (dar nu exagera cu zahărul, ideal ar fi să renunți complet la el).

5.Dispoziția

Dacă ești o persoană deschisă și pozitivă, ai întotdeauna o stare de spirit bună, nu te superi și nu ești gelos sau invidios, artunci la bătrânețe nu vei avea riduri din cauza că faci niște mimici prea expresive. Vei avea o față curată și frumoasă.

6.Mâinile și gâtul

Mâinile și gâtul unei femei atrag întotdeauna atenția bărbaților, de aceea fiecare femeie trebuie să aibă o grijă deosebită de aceste părți ale corpului. Nu uita să hidratezi bine aceste locuri, iar în perioadele dintre sezoane protejează pielea mâinilor cu niște mănuși ușoare!

Astea sunt toate metodele simple, care, dacă le vei urma, îți vor aduce doar beneficii și rezultate foarte plăcute!

Mai multe despre cum să arăți mai tinără citește aici 

Related posts

Leave a Comment