Sănătate 

Cum să-ți revii la măsurile ideale după ce ai născut? Secretele modelelor de la Victoria’s Secret

Sarcina nu este doar o așteptare tremurătoare a apariției pe lume a unei noi vieți, aranjării unei camere pentru copii și alegerii unui nume pentru copil. Toate cele nouă luni, femeile urmăresc schimbările în aspectul lor fizic și caută zilnic răspunsul la întrebarea arzătoare: cum să-și păstreze frumusețea în această perioadă specială? Îngerii de la Victoria’s Secret știu exact cum să aibă grijă de ele, deoarece menținerea unui corp în formă perfectă este munca lor. Heroinele articolului nostru au ieșit pe podium la scurt timp după naștere, au fost fotografiate și arătau foarte bine. Cum au reușit să-și păstreze aspectul „angelic”? Citește în noul material!

Regula, care a fost urmată necondiționat de modele: de a reține că principalul lucru în cursa pentru măsurile iedeale este starea de sănătate. Dacă pierzi în greutate – doar cu ajutorul unei alimentații corecte, dacă îți îngrijești pielea – doar cu ajutorul unor mijloace sigure, care au o acțiune delicată. În timpul sarcinii, fundalul hormonal al unei femei se schimbă și acest lucru influențează starea întregului ei corp. Pentru a minimiza imperfecțiunile, este important să-ți revizuiești dieta, să nu uiți de exercițiile fizice și de îngrijirea zilnică a pielii.

Secretul unei siluete perfecte de la modelul Alessandra Ambrosio

Alessandra urmărea cu atenție cifrele de pe cântar chiar și în timpul pregătirii pentru sarcină. Fata a rămas însărcinată într-o greutate confortabilă pentru ea însăși, deoarece avea o alimentație corectă și acorda atenție exercițiilor fizice. Mulțumită acestui fapt, Ambrosio s-a întors rapid la măsurile sale de până la naștere. În timpul sarcinii, Ale se ocupa de yoga.

După naștere, modelul nu număra caloriile, deoarece aceasta ar putea avea un impact negativ asupra cantității și calității laptelui matern, dar ea pur și simplu avea grijă ca organismul să primească rata necesară de legume, carbohidrați sănătoși și proteine (pește, carne de pui, albuș de ou, curcan). Alessandra bea suc de lămâie și ceai de ghimbir pentru a-și curăța organismul și să-și ridice imunitatea. În plus, astfel de băuturi contribuie la scăderea în greutate. După nașterea copilului, modelul a început exercițiile fizice cu plimbări ușoare și, după aprobarea medicului, Ale a început să facă sporturi nautice. Treptat, ea mărea intensitatea eercițiilor fizice în funcție de cât de pregătit era corpul. Femeia în timpul sarcinii avea grijă și de pielea sa, folosind o mulțime de ulei de nucă de cocos, pentru a crește elasticitatea pielii și pentru a preveni apariția vergeturilor.

Adriana Lima: sarcina nu reprezintă o piedică pentru o siluetă ideală

În timp ce Alessandra Ambrosio menținea un regim alimentar serios, Adriana Lima și-a reenit fără diete speciale: nu restricționa aportul de calorii și mânca tot ce dorea, fără a se priva de plăcerea de a gusta cartofi prăjiți, cheeseburgeri și dulciuri. După ce a născut, ea a început să facă sport intens pentru a arunca excesul de greutate și pentru a reveni la măsurile anterioare. În ciuda dietelor și exercițiilor fizice active, cifra de pe cântar nu se mișca din loc. Atunci supermodelul pur și simplu a decis să se relaeze și să se bucure de maternitate. Într-o astfel de stare confortabilă Adriana în cele din urmă a început să piardă în greutate, apoi a început să facă box și să alerge în fiecare zi câțiva kilometri. Modelul ne recomandă: pentru a reveni la măsurile anterioare după ce ai născut, trebuie doar să scapi de stres

Miranda Kerr – secretul unei siluete de invidiat

Miranda Kerr după nașterea copilului a ales exercițiile fizice, pe care le-ar putea face fără a ieși din casă. În timp ce fiul ei se juca pe podea cu jucării, mama lui își aducea corpul la formele de odinioară. Miranda este încrezută că, datorită acestui fapt, fiul ei va iubi sportul atunci când va crește.

Pentru a preveni apariția vergeturilor, fata aplica pe pieleun produs natural pe bază de ulei de trandafir sălbatic pe întreaga perioadă a sarcinii. Acest ulei este o sursă excelentă de antioxidanți, acizi grași esențiali, care hrănesc perfect pielea ș care sunt de neînclocuit. Produsul minimizează pierderea de umiditate din cauza fluctuațiilor echilibrului hormonal și a impactului negativ al factorilor din mediul înconjurător. Ca rezultat al utilizării produselor naturale, modelul nu a avut niciun fel de vergeturi. Faimoasul model flosește uleiul de trandafir sălbatic chiar și după sarcină, deoarece acesta întinerește pielea la nivel celular.

Doutzen Kroes a pierdut în greutate datorită unei alimentații echilibrate și a sportului

Doutzen Kroes este un susținător ferm al alimentației sănătoase încă din copilărie, de aceea pentru ea nu a fost atât de greu să evite astfel de fluctuații de greutate. Atât după nașterea fiului mai mare Fillen, cât și după nașterea celei mai mici fiice Millena, Kroes a început imediat să facă sport. Doutzen a alăptat copiii cu sânul și crede că acest proces i-a permis să piardă rapid în greutate. Părul frumoasei Doutzen arată excelent nu numai datorită geneticii bune, ci și îngrijirii atente. În timpul sarcinii, ea era deosebit de atentă în ceea ceprivește alegerea șamponului.

Concluzii – cum să-ți păstrezi silueta ideală după sarcină?

Urmând principiile, pe care le respectă în timpul sarcinii îngerii de la Victoria’s Secret, poți nu numai să-ți menții o siluetă perfectă în timpul sarcinii și după naștere, ci și să arăți mai bine de câteva ori. Alessandra, Adriana, Miranda și Doutzen inspiră multe fete și femei cu exemplul lor. Lasă ca sarcina ta să fie începutul unei perioade frumoase din viața ta, iar o îngrijire adecvată te va ajuta să arăți minunat.

După părerea ta, cum este cel mai bine să revii la măsurile ideale după ce ai născut?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment