Frumusețe Sănătate 

Cum Scapi De Pistrui?

Multe fete suferă de problema de pigmentare încă din copilărie. La o anumită perioadă a vârstei, fiecare dintre ele își pune întrebarea obsesivă de a scăpa de pistrui. Și în zadar, pentru că aceste pete mici, dimpotrivă, îi conferă fetei un oarecare mister, farmec, și nu îi strică deloc aspectul exterior, așa cum mulți cred. Însă, dacă această întrebare este totuși foarte importantă, merită să încerci câteva variante efective pentru a lupta cu pigmentarea.

Cum scapi de pistrui în condiții casnice?

Pătrunjelul

Această verdeață face minuni. După o lună de folosire a acestei rețete, pe față nu va fi practic nici o urmă de petele mici cafenii. Și tot, de ce ai nevoie pentru asta, este de a stoarce suc de pătrunjel printr-un storcător sau trece-l în blender. Apoi se toarnă în pachețele pentru gheață și se pune în congelator. În fiecare dimineață, șterge-ți fața pigmentată cu un cub gheață și după 2 săptămâni va fi vizibil primul rezultat pozitiv.

Lămâia

Aceasta rețetă este aproape identică cu prima, dar opțiunile de aplicare sunt mult mai diverse. Poți folosi acest suc stors, atât în stare proaspătă, cât și congelată, sau poți folosi o felie întreagă, ștergându-ți fața cu ea. Primul rezultat este vizibil în termen de o săptămână. Dar, din păcate, este imposibil să elimini întreaga pigmentare folosind această rețetă. Îți recomandăm să acorzi o atenție deosebită la alergii, care pot apărea la femeile cu pielea sensibilă. Dacă pe față a apărut o erupție cutanată, este necesar să oprești aplicarea pe față a lămâii.

Ceaiul verde

O rețetă excelentă, care este eficientă nu numai în problema de pigmentare, dar și conferă pielii catifelare și prospețime. După ce pachețelul cu ceai verde a fost ținut în apă caldă, este necesar să îl răcești și să-ți ștergi ușor fața cu el. Un pachețel cu ceai îl poți folosi o singură dată și nu mai mult de trei pachete pe zi. Cursul de tratament durează timp de o lună, după care ai nevoie de o mică pauză, iar apoi te poți întoarce la această rețetă. Pistruii dispar vizibil după 10 zile, iar după două luni, în genere, nu lasă urme ale existenței lor.

Există, de asemenea, încă câteva mijloace cum să scapi de pistrui, care, deși într-o mică măsură, dar luptă cu pigmentarea:

Decoctul de mușețel

Mușețelul cumpărat de la farmacie, de asemenea, te poate ajuta să scapi de pistrui. Desigur, în orice caz, nu vor dispărea toate, dar rețeta este bună și merită s-o încerci. După fiecare spălare a feței cu decoct de mușețel pielea va mirosi a prospețime și sănătate, și va avea un aspect de invidiat – regularitatea este cheia.

Păpădie

În această variantă, de asemenea, este necesar să faci un decoct de păpădie proaspătă. Un plus mare este faptul, că poți prepara o cantitate mai mare, pentru mai multe ori, apoi toarnă sucul într-un recipient și păstrează-l numai în frigider. Acesta poate fi folosit ca o loțiune sau ca apă pentru spălare.

Fiți frumoase și iubiți-vă necondiționat pe voi înșivă!

Related posts

Leave a Comment