Sănătate 

Cum scapi de riduri și arăți bine, după 40 ani?

Salutare! În viața mea am comis o mare greșală, care mai nu mi-a distrus căsnicia. Vreau să vă povestesc, poate experiența mea va fi cuiva de învățătură.

Sunt căsătorită de 12 ani, relațiile cu soțul s-au cam răcit, în ultima vreme am constatat că a devenit indiferent față de mine. Înțeleg, rutina zilnică distruge romantismul, dar după o zi grea de lucru deabia mai apuci să pregătești cina. Să-ți mai stea gândul la nopți amoroase, de ieșiri împreună la distracții – nici vorbă…

La început aceste schimbări îmi erau pe plac – ne cunoaștem amândoi foarte bine, nu este nevoie să imiți pe cineva, care nu te reprezintă – el te iubește așa cum ești.

Mărturisesc, că în ultimii doi ani am adăugat câteva kilograme, mai rar mă fardez, iar acasă îmi permiteam să port un trening vechi de mărime mare.

Am observat că am adăugat în greutate, că nu-mi îngrijesc părul ca mai înainte, dar nu mă deranja de loc, cum să scap de riduri, să slăbesc, sau ce fel de coafuri sunt în modă… Și foarte rău, vă spun!

Nu-mi doream intimitate cu soțul, dar nici el nu insista… M-am resemnat, că tinerețea a trecut ireversibil și m-am lăsat dusă de val.

Dar o întâmplare mi-a fost ca un duș rece. O situație ce m-a făcut să-mi revizuiesc toată viața, vă povestesc mai jos.

Într-o sâmbătă am invitat câteva prietene la ceai, colege de lucru, o vecină și sora mea.

Am 43 ani, sora este mai mare cu 4 ani, vecina și colegele mai în vârstă cu 7 – 8 ani. Veți înțelege spre ce bat.

Până la sosirea oaspeților am hotărât să fac niște plăcinte, pregătirile mi-au luat mult timp și n-am reuști să mă schimb. Până la urmă mi-am zis: “Nici-o problemă. sunt toți ai noștri”. Am petrecut de minune, plăcintele mi-a reușit de minune. În toiul petrecerii s-a întors soțul acasă, una dintre colege, Magda, l-a rugat să ne facă o poză ca amintire. M-am gândit, ce imagine frumoasă i-a apărut soțului – toate erau machiate, îmbrăcate frumos, coafate, iar eu – într-un pulover mare și pete de aluat pe haine…

Când am văzut fotografia, parcă m-a lovit un trăsnet. “Cum nu ție rușine! Ce dezastru! “ – m-am gândit, arătam îngrozitor. Dar cel mai dureros lucru – dintre toate, cele mai multe riduri aveam eu! Cum am putut să ajung în așa hal, nu-mi pot imagina…

Abia am așteptat până au plecat oaspeții, am intrat în baie și am plâns vre-o jumătate de oră. În acea zi am hotărât să termin cu neglijarea, am zis, da – frumuseții!

Crema miraculoasă pentru lifting mi-a întors frumusețea de altă dată!

Am hotărât să încep cu garderoba., aveam multe haine fine pe care nu le purtam!  Terningul vechi și puloverele largi le-am ascuns cât mai departe. Pentru acasă mi-am găsit niște jambiere strânse și tricouri. Pe urmă m-am înscris la un salon, mi-am schimbat tunsoarea, am cumpărat cosmetică decorativă. Soțul a fost foarte uimit de schimbările mele. J Am reluat relețiile intime…

Una mă neliniștea – tenul este uscat, cum săscap de riduri. Am invitat din nou prietenele mele și le-am întrebat ce folosesc ele pentru lifting.

M-am mirat că trei dintre ele folosesc aceeași cremă – Multi Lift. Înseamnă că este bună, dacă ele, fiind mai în vârstă decât mine, arată atât de bine!

Imediat am comandat cremă și așteptam cu nerebdare coletul.

Ambalajul, cum este crema pentru față – 80 ml! Miros plăcut – fin și dulceag. Crema aceasta antirid este universală, o poți folosi dimineața și înainte de culcare. Foarte comod v-aș spune. Nu este nevoie să-ți cumperi două cum este marca Maxlift. Este convenabil, economisești timp și bani!

După două săptămâni nu mă recunoșteam – am întinerit, proaspătă. Pielea netedă, catifelată, emană lumină din interior! Peste această cremă fardul se aplică foarte ușor, nu rămân pete grase. Eram mulțumită. La serviciu colegii îmi făceau complemente, trecătorii întorceau capul după mine.

M-am simțit din nou tânără și am înțeles cât am greșit, neglijindu-mă! Soțul a început să-mi dăruiască flori, ne uitam împreună la filme și ore întregi discutam despre viață.. Nemaipomenit! 🙂

Multi Lift – cea mai bună cremă antirid din timpurile noastre!

Dacă vreți cumva să aflați mai multe despre această cremă vă dau o misă descriere.

Această cremă conține ulei de macadamia, ulei esențaial de salvie muscat, vitamina E, acid hialuronic.

Crema hrănește bine pielea, redă elasticitatea pielii. Ridurile din jurul ochilor și a buzeleor au devenit mai puțin vizibile.

Am mai auzit, că multe femei se interesează cum să scape de ridurile de pe frunte. Ei, bine, crema Multi Lift e numai bună pentru așa ceva!

În încheiere, vreau să vă spun, că nici-o dată nu e târziu să ai grijă de tine, să schimbi ceva în viață! Femeia este frumoasă la orice vârstă – și la 30, și la 40, și la 60. Iar dacă mai ai și un ajutor cum este Multi Lift, atunci rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

Related posts

5 Thoughts to “Cum scapi de riduri și arăți bine, după 40 ani?”

 1. Stela

  Este interesant, am 55 de ani, de jumătate de an folosesc această cremă, nu
  are concurență! Un timp am încercat crema Maxlift, dar pielea se cojea și are un miros neplăcut! Iar Multi Lift este ideală pentru tenul meu sensibil și uscat!

 2. Alina

  Am fost și eu într-o situație similară cu iubitul meu – nu mă îngrijeam,
  relația se răcise între noi, bănuiam că mă schimbă. Bine că am înțeles la timp care este cauza. Am început să am grijă de mine și totul s-a schimbat, este adevărat că bărbații iubesc cu ochii! Mi-am comandat cremă, aștept livrarea.

 3. Lia

  Un bun criteriu este că în componență intră acidul hialuronic. Mai rar găsești
  o cremă la un preț accesibil cu așa ingrediente. Pentru femei este de un mare ajutor și secretul tinereței veșnice.

 4. Diana

  Spuneți vă rog pe cât timp ajunge o cutie? Dacă este bun pentru un ten mixt. Vreau să-i fac mamei un cadou.

  1. Angela

   Mie mi-a ajuns timp de 3 luni, cutia este mare, pentru ten mixt cred că e bună. Nu lasă urme grase pe frunte, nu folosesc pudră în timpul zilei, dar nici nu usucă pielea. Puteți procura cu încredere!

Leave a Comment