Frumusețe Lifestyle 

Cum se aplică parfumul, ca mirosul să reziste mult timp?

Numai pe ce argumente nu se bazau oamenii, înainte de a aplica un parfum aromat pe corpul său. Coco Chanel, de exemplu, spunea, că o femeie ar trebui să aplice parfumul în locurile în care dorește să fie sarutată. Sună foarte romantic, dar noi vom vorbi despre caracterul practic și despre rezonabilitate. Deci, despre care zone merge vorba?

Zonele, care pulsează.

Acestea sunt locurile, în care fluxul sanguin și comportamentul termic sunt cel mai active, ceea ce are un impact pozitiv asupra duratei și calității aromei. Pentru a fi precis, este vorba despre încheieturile interioare, artera carotidă, zonele de după urechi, coatele și genunchii, zonele gâtului și tâmplele.

Ce trebuie evitat?

Aromatul parfumului nu corespunde gustului său, așa că gândește-te despre asta, amintindu-ți cuvintele lui Chanel și dorința de a fi sarutată.

Cum să aplici corect parfumul?

Aplicarea trebuie să fie efectuată fără haine și fără diferite bijuterii, fiindcă parfumul poate lăsa pete, care sunt dificil de curățat, și vor avea o influență negativă asupra metalelor prețioase sau perlelor. Atunci când aplici parfumul pe haine, ține minte regula de aur: cu atât mai puțin cu atât mai bine. O bună metodă de aplicare a parfumului este răspândirea lui în aer și trecerea prin acest nour de parfum. Însă această opțiune poate fi una prea scumpă pentru unii, așa că decideți singuri, ce vi se potrivește mai bine.

Aplicarea parfumului pe păr.

O modalitate bună de a obține o aromă ușoară și concretă pentru întreaga zi. Nu se aplică parfumul pe părul proaspăt spălat, este mai bine să aștepți un pic, astfel încât să nu schimbi proprietățile aromei parfumului. Trebuie să ai în vedere, că atunci când aplici parfumul pe păr, acesta din urmă trebuie să fie la o distanță de cel puțin 20 cm de la flacon, astfel încât să nu usuci părul.

Prelungirea aromei.

În acest caz, poate ajuta o cremă hidratantă, fără arome. Aplică crema înainte de a aplica parfumul. Această acțiune va ajuta la prevenirea pătrunderii parfumului în pori și, prin urmare, va prelungi aroma.

Related posts

Leave a Comment