Sănătate 

Cunoașteți cel mai eficient tratament al artritei?

Bună ziua, dragi femei! Aș vrea să vă povestesc despre modul în care m-am confrunatat cu artita și ce trebuie să faceți pentru a scăpa de o astfel de problemă odată și pentru totdeauna.

Mai întâi să vă spun despre mine. Am 45 de ani, sun analist la o bancă solidă din țara noastră. După cum îmi cere și munca, tot timpul mă aflu la birou în poziție sedentară, adică  fac foarte puțină mișcare pe parcursul zilei. Doar ocazional, în pauza de masă sau la o conferință în altă sală apropiată.Ca urmare a acestui stil de viață a trebuit să mă confrunt cu o serie de probleme de sănătate. Una dintre cele mai serioase a devenit afecțiunea articulațiilor.

Primele semne au apărut încă de câțiva ani în urmă, însă ca o persoană extrem de ocupată nu îmi permiteam să întrerup activitățile și să mă ocup de un tratament complet – să fac proceduri, exerciții fizice, și să urmez o dietă strictă. Din păcate, dorința de a reuși în toate, m-a făcut să regret amarnic.

La scurt timp, tratarea osteohondrozei a devenit inevitabilă.

Nu aveam nici dorință și nici timp pentu a analiza cauza ploblemei, așa că am mers într-o farmacie și mi-am luat pastile. Nu au dat nici un rezultat înafară de reacțiile adverse. Din păcate nu-mi mai amintesc denumirea acestora, că de altfel vă spuneam și vouă.

Într-un final am ajuns și la un consult medical. Prognosticul nu suna prea bine, tumefacție la nivelul genunchilor ce s-a extins și a afectat cartilajul.

Medicul mi-a explicat –  cartilajele de la nivelul articulațiilor sunt subțiate. Și m-a preîntâmpinat că, dacă nu se iau măsuri, urmează deformarea articulației. Așa ceva nu-mi puteam permite! Pentru tratarea durerilor de genunchi mi s-a recomandat o cremă anumită pe bază de extracte din plante. Denumirea acestui produs mi-l amintesc perfect – Osteoren și cu mare plăcere și entuziasm vi-l spun. Mi-a plăcut acest produs, după primele aplicații deja au apărut rezultate. Așa că, dacă v-ați săturat de roșață, mobilitate îngreunată și, desigur, dureri cumplite pe timp de noapte, atunci urmăriți în continuare!

Factori importanți despre tratamentul artritei

Repet, sub nici o formă nu se lasă agravarea situației. M-am convins din propria experiență și vreau să întelegeți și voi. La urma urmei, frumusețea femeilor este sănătatea. Sunteți de acord??
Acum să vă spun ce ține de cremă.

Osteorenul este indicat ca tratament local în artrite. Această metodă,  mi se pare cea mai convenabilă, deoarece implică numai zonele afectate, acționează rapid și dă rezultat imediat.

Preparatul constă din extracte din plante:

 • Aloe vera – aici nu putem exagera, numind-o plantă unică. Funcția sa într-o cremă este de a reduce inflamația și hidratarea tesutului.
 • Gheara dracului – de obicei, în medicină se folosește rădăcina plantei. Sincer, până acum nu cunoșteam acest produs, însă din momentul necesității tratării articulațiilor, am aflat multe lucruri noi. Așadar, proprietățile componentului – reduce inflamațiile, ușurează mobilitatea articulațiilor.
 • Fucus vesiculosus extract – adică alga marină brună. Indiferent de ceea cu ce vă ocupați, sigur vă sunt cunoscute proprietățile uimitoare de vindecare. Iod, polizaharide și alte substanțe biologic active, sunt foarte utile pentru restabilirea tesutului deteriorat..
 • Calendula – vindecă, hidratează, accelerează regenerarea țesutului.
 • Mușețel – are proprietăți bactericide, antiinflamatoare, calmante, îmbunătățește circulația sangvină.

Înafară de aceste componente  Osteorenul mai conține coada calului și multe alte extracte naturale.

Osteoren – medicament uimitor și sigur!

Eu cred că, pentru tratamentul durerilor osoase, unguentele naturale nu au alternative.  Acționând direct asupra centrului de inflamație, aceste medicamente au efect practic instantaneu.

Personal, am observat o îmbunătățire deja după două sau trei zile de tratament. Totuși, este indicat continuarea tratamentului, fiind o perioadă prea de scurtă. Mereu trebuie să mergi până la capăt, așa că am urmat exact cum mi-a explicat medicul. După o lună durerile au dispărut, la fel și umflăturile, iar noaptea nu mă mai deranjază durerile.

Pe lângă masarea zonelor afectate, vă pot recomanda să urmați și câteva reguli simple:

 • Faceți-vă timp pentru sport (înnot, ciclism, chiar și exercițiile de dimineață se potrivesc)).
 • Evitați efort fizic semnificativ (mai ales noi, femeile))).
 • Învățați-vă și asigurați-vă mereu că spatele vă este în poziție dreaptă.
 • Pe parcursul zilei de muncă luați mici pauze și executați mișcări de relaxare. (Să nu vă pese de ce o să creadă colegii, sănătatea este mai importantă).
 • În alimentație trebuie incluse produse precum morcov, citrice, pește, cât mai multă apă și limitarea la dulciuri și alcool.

Astfel, tratarea și/sau prevenirea artritei vă poate diversifica viața în mod considerabil, devine mai intensă, bogată și interesantă.

Sper că recomandările mele să vă fie de folos! Multă sănătate dragele mele!

Related posts

7 Thoughts to “Cunoașteți cel mai eficient tratament al artritei?”

 1. Diana

  Vă mulțumesc pentru sfat. Fiți sigură că-l voi urma. Am 30 de ani și am moștenit o artrită, care de doi ani mă tot supără . Voi încerca să comand și crema aceasta. Sper că mi se potrivește.

 2. Nicoleta

  Cei care și-au cumpărat deja, spuneți-mi, vă rog, ce volum are tubul? Are miros puternic?

  1. Maria

   Voum 80 ml, miros neutru.

   1. Nikoleta

    Reiese că tubul vine destul de voluminos, aveam impresia că este foarte mic)) mulțumesc)

 3. Paula

  Îl folosesc de două săptămâni, nu pot să înțeleg, nu are nici un efect, și urmez toate instrucțiunile – aplic, masez, spăl …

  1. Alina

   Cum așa? Nu trebuie să intre în contact cu apa minim o oră! Sau cel puțin o jumătate de oră lăsați să acționeze! Cum să-și facă efectul dacă imediat îl dați jos?? Eu aplic unguentul înainte de culcare, dimineațaa sunt plină de energie și nu simt nici o durere!

   1. Paula

    Într-adevăr, nu m-am gândit. Mulțumesc că mi-ați răspuns! Am aplicat și eu peste noapte – rezultat nemaipomenit))

Leave a Comment