Frumusețe 

De ce bărbaţii iubesc atât de mult femeile cu păr lung

Faptul că toți bărbații, fără excepție, preferă femeile părul lung și mătăsos – este un fapt recunoscut. Interesant, de ce oare sexul puternic au o astfel de slăbiciune în faţa femeilor cu părul lung? Hai să încercăm să înțelegem.

După cum se ştie, frumusețea și sănătatea sunt legate în mod inseparabil între ele. O persoană bolnavă nu poate fi atrăgătoare din punct de vedere estetic. Și deseori anume aspectul exterior este un indicator al sănătăţii noastre. Acest lucru este valabil mai ales pentru doamnele minunate. Iată un portret colectiv al unei femei absolut sănătoase: o siluetă subțire, un păr lung, strălucitor și des, dinţii şi unghiile îngrijite, o piele curată și netedă, o bună dispoziție, un caracter bine echilibrat.

Apropo, anume așa, în linii generale, arată o fată perfectă, în conformitate cu opinia majorităţii bărbaţilor. Lucruri mărunte, precum ar fi buzele ca la Angelina Jolie sau bustul ca la Pamela Anderson, de obicei nu se iau în considerare – acestea sunt doar preferințe individuale. Dar, ar trebui să ne orpim puţin la părul lung, deoarece foarte puțini oameni pot rămâne neimpresionaţi de un păr lung şi sănătos!

De ce bărbaţii iubesc femeile părul lung? După cum s-a menționat mai sus, părul lung este asociat cu o sănătate bună. Şi, după cum știm cu toţii, orice bărbat, atunci când face cunoştinţă cu o femeie și începe cu ea o relație romantică, deja îşi imagineayă această femeie în rolul mamei copiilor săi. Deși la un nivel de subconștient, dar totuşi, este fapt. Şi, deoarece numai o femeie absolut sănătoasă poate da naștere unor copii pe deplin sănătoţi, acest lucru o face automat foarte frumoasă în ochii bărbaţilor! Iar părul lung, strălucitor, mătăsos, care curge pe umeri – este primul semn, că doamna cu un aşa păr pur şi simplu strălucește de sănătate! Desigur, nici un bărbat nu va rămâne indiferent față de o femie, care are părul atât de îngrijit şi atrăgător! Fiindcă în subconștientul sexului puternic o astfel de frumusețe este deja o garanție, că el poate continua liber relația cu această femeie. Și dacă totul merge bine, el va fi bucuros să creeye cu ea împreună o familie și să dăruiască lumii mulți mulți copii sănătoşi și frumoşi! Desigur, în această privință, foarte mult depinde nu numai de păr, dar şi de caracterul femeii, de reciprocitatea sentimentelor, de compatibilitatea psihologică și așa mai departe. Dar asta este cu totul o altă poveste.

Apropo, mai există un punct de vedere, că bărbaţii preferă femeile cu părul lung, din cauza gândurilor „primitive“, că o astfel de femeie, în cazul unei vremi extrem de rece, ar putea înfăşura copilul în păr ei lung și, prin urmare, l-ar proteja de la o moarte sigură.

Desigur, teoria este controversată, dar dacă credem că noi toți provinem din epoca neandertalienilor și Cro-Magnon, această teorie poate fi destul de adevărată!

Un alt motiv, pentru care bărbaţii iubesc atât de mult femeile cu păr lung, este legat cu faptul că părul lung este foarte plăcute la atingere. Probabil că fiecare bărbat este încântat de faptul că el poate atinge acest păr, îl poate mângâi, săruta și poate primi de la aceste atingeri emoții plăcute. Poate că în fiecare reprezentant al sexului puternic încă mai trăieşte băiatul, care iubea să tragă de cozi colegele de clasă încăpățânate!..

Dar acest lucru nu înseamnă că femeile cu tunsori scurte şi elegante nu sunt atractive în ochii bărbaţilor. Aici, cel mai important criteriu este că părul trebuie să fie bine îngrijit. Și, uneori, o fată cu o tunsoare elegantă „ca băiatul“ (sau altele de acest gen), şi chiar dacă nu are un păr des, în schimb acesta este sănătos și strălucitor, poate arăta mai frumoasă şi mai sexy, decât fetele cu un păr plictisitor și neîngrijit. Iar doamna, care iubește și știe cum să aibă grijă de ea, este apriori frumoasă. Aşa că, dragele noastre doamne şi domnişoare, aveţi grijă de voi şi de podoaba voastră capilară!

Related posts

Leave a Comment