Sex/Relații 

De ce nu merită să construiești o relație cu businessmanii – din punctul de vedere al bărbaților și femeilor

Astăzi îți vom spune, de ce în materie de relații sau construirea unei familii cel mai bine este să eviți persoanele, care au businessul lor, și să preferi „simplii romantici, aviatorii curajoși și marinarii“.

Pentru fete imaginea unui om de afaceri arată ceva de genul: e de succes, are bani, este generos, are o mașină bună, muncește puțin, se odihnește mult, totul merge în viața lui. Dar…

În realitate, treburile stau cu totul altfel. Vei întâlni multe dificultăți și probleme, și de multe ori vei regreta, că nu ți-ai ales un alt bărbat.

Memorează, iar mai bine ia-ți notițe.

Businessman – nu este o profesie

Pentru început, trebuie să înțelegi, că businessman nu este o profesie, ci un mod de viață și de gândire. Care este momentul negativ aici? Este foarte simplu. Faptul e că, atunci când o persoană are o profesie, o anumită ocupație (muzician, artist, inginer), el gândește într-un singur vector, știi aproximativ la ce să te aștepți de la el. Un om de afaceri însă – este un fel de set de ceva nu prea clar, el tot timpul încearcă, experimentează, este complet imprevizibil. Și poate în materie de cadouri frumoase, aceasta este o calitate bună, dar în materie de orice altceva, într-o relație, asta va fi un stres mare pentru majoritatea fetelor.

Caracterul omului de afaceri

Mai departe, caracterul. Nu există oameni de afaceri cu un temperament dulce și ușor. Oamenii de afaceri au un caracter foarte greu, un comportament pretențios, de multe ori fără compromisuri. În afaceri nu te poți purta altfel. Aici nu poți fi moale, nu-ți poți arăta părțile slabe și nu-ți poți permite să mergi la compromisuri. Ar fi naiv să credem, că în afaceri el este într-un fel, iar acasă – cu totul altfel de om. Pentru omul de afaceri nu există un comutator „serviciu/casă“ … Și aceasta este următoarea problemă…

Programul de lucru

Un om de afaceri muncește ÎNTOTDEAUNA! Chiar și atunci când el nu muncește, el totuși muncește. Chiar și atunci când el se odihnește, el muncește. Chiar și atunci când el este la o întâlnire romantică, dăruiește flori și spune lucruri frumoase, el muncește. Businessul este un proces continuu al creierului. Un om de afaceri nu se poate deconecta de la muncă, cum o fac alte persoane. El trebuie în mod constant să se gândească la toate, pentru a ține sub control totul, pentru a calcula posibilele situații. Mai mult decât atât, atunci când el nu este la muncă, el analizează tot ce se întâmplă în jur și încearcă să treacă asta în afacerea lui. Businessul pentru un om de afaceri este un virus, care nu poate fi vindecat.

Un om de afaceri nu are week-end sau zile libere de odihnă. Toate zilele pentru el sun zile de lucru. Mai mult decât atât, acesta nu are conceptul de devreme / târziu sau dimineața / seara. Există conceptul de „timp convenabil pentru negocieri / afaceri, etc“. Și dacă el socoate, că ora 3 noaptea, duminică, este un timp convenabil pentru o întâlnire, el va merge la această întâlnire.

Valorile principale ale unui om de afaceri

Pentru un om de afaceri cel mai important lucru în viață este afacerea sa. Și acest lucru trebuie de înțeles. Da, desigur, atunci când apare o soție și copii, atunci apar și alte valori, dar până la acest moment, doar businessul este principal. Dar, de fapt, și copiii sunt o afacere pentru el. Pentru un businessman, relația cu o fată este ca un fel de o investiție într-o afacere începătoare. Foarte riscant, nu se știe, dacă va ieși ceva bun din asta, astfel încât în stadiile începătoare, suntem gata să punen un grad ridicat de probabilitate, că afacerea (familia) nu va reuși. Prin urmare, deși un om de afaceri este dispus să-și dedice timpul și atenția acestui „proiect“, dar mult mai puțin decât nusinessului principal.

Când fata crede, că omul de afaceri are o mulțime de bani, ea, posibil, nu înțelege, că el niciodată nu va cheltui cea mai mare parte a banilor săi pe haine, cadouri, etc. Chiar dacă salariul lui se estimează în milioane, el va cheltui doar o mică parte din bani pe odihnă și distracții, iar cea mai mare parte el o ve întoarce în afaceri sau va investi în alte proiecte. Omul de afaceri gândește creativ. Cheltuielile de bani – nu este un lucru creativ pentru el. Deci, atunci când vezi o haină de mii de dolari, și îți imaginezi, cât de frumos va sta ea pe tine, un om de afaceri vede în această haină 2-4 salarii ale angajaților săi, sau pierderi de profit de 15% sau mai mult pe an, cu o posibilă creștere a capitalizării businessului.

Să ne întoarcem la programul de lucru. Așa cum am scris, pentru un om de afaceri nu este zi de odihnă sau de week-end, pentru el fiecare zi este zi de muncă. Prin urmare, este inutil să-l rogi să-și petreacă week-endul cu tine, dacă el a decis să lucreze în aceste zile. Pe lângă asta, un om de afaceri încearcă să gândească prin problema eficienței. Prin urmare, cel mai probabil este, că el va decide, că este mult mai profitabil să lucreze câteva luni fără zile libere, iar apoi să se odihnească pe un programul complet pe vreo 2 săptămâni în țările calde. Prin urmare, trebuie să te obisnuiești cu acest program. Dar, în orice caz, nu uita, că el va munci și în vacanță.

„Pentru tine businessul este mai important decât mine?“

Un om de afaceri se deconectează extrem de rar de la procesul de afaceri. Și, repet, pentru omul de afaceri businessul lui este cel mai important lucru în viață. Și nu încerca să-l provoci cu întrebări de genul: „Pentru tine businessul este mai important decât mine?“, dacă nu dorești să obții un răspuns cinstit. El pare să fie întotdeauna alături, dar te vei simți singură.

Prietenia din punctul de vedere unui om de afaceri

Un om de afaceri rareori se întâlnește cu prietenii săi, cu excepția cazului când este necesar de a discuta afacerile. Și chiar mai rar el este dispus să se întâlnească prieteni fetei. Pentru că el gândește prin prisma de eficiență. Pentru a afla cum e treaba, lui îi este suficient doar să sune. De a discuta cu cineva, fără a obține informații valoroase, care poate fi utilă în viitor – este ineficient. Și, cu siguranță, el nu va merge în fiecare săptămână cu tine la părinții tăi „pentru a-i vizita“, deoarece asta este ce?! Corect – ineficient.

Când un om de afaceri își va găsi liniștea?

Businessul este întotdeauna în curs de dezvoltare. Orice obiectiv este intermediar, nu există un scop final. Prin urmare, omul de afaceri nu-și va liniști niciodată pasiunea sa pentru afaceri. În timp ce pasiunea lui față de femeia lui poate dispărea cu ușurință.

Omul de afaceri iubește dezvoltarea și diversitatea. În asta constă problema principală pentru construirea unei familii cu un om de afaceri. Îți va fi foarte dificil să-l surprinzi și va trebui să te autoperfecționezi în mod constant. Și mulți oameni cred că este ușor. Probabil, dar nu și pe tot parcursul vieții.

Ce vrea el de la tine?

Nu crede un un om de afaceri, când acesta îți spune, că el vrea să aibă alături doar o fată frumoasă, care va întreține confortul acasă și îl va aștepta. Prostii! Va avea nevoie de confort – va angaja o guvernantă, va avea nevoie de mâncare – va angaja un bucătar. El are nevoie de ceva mai mult … Dar ce anume – el uneori singur nu știe, deoarece este mereu în căutare.

De asemenea, este important să înțelegi, că un număr foarte mare de fete aleargă după așa bărbați de succes. Acestea sunt fel de „top model“, dar printre bărbați. La bărbați, cele mai de preț calități sunt inteligența și capacitatea de a oferi familiei și urmașilor o viață fără sărăcie. Și acesta este motivul, pentru care oamenii de afaceri sunt mereu în centrul atenției femeilor. Și trebuie să depui un efort mare, dacă vrei nu numai să-l cucerești, dar și să-l ții alături, să nu-l pierzi. Și da, îți amintesc, că nu numai ție îți trebuie asta, el nu are nevoie să te țină pe tine, deoarece pentru el obiectivul principal este businessul lui, și nu tu.

Fetelor, pot să vă spun mai multe motive, pentru care nu ar trebui să începi o relație cu un om de afaceri, dar pentru mine este absolut ineficient să petrec mai mult timp pentru această înregistrare, decât am petrecut deja.

Deci … Fă-ți propriile concluzii din ceea, ce ți-am spus deja.

Aceasta a fost o istorie povestită de un bărbat. Acum, eu, probabil, ar trebui să-ți spun cum arată toate astea din partea mea. Despre muncă – acest lucru este corect pentru aproape toate 100%. El lucrează întotdeauna! Nu pot spune că sunt căsătorită cu un super-om de afaceri foarte „la modă”, dar el totuși muncește în mod constant, pentru că el iubește ceea, ce face. Dacă munca lui ar fi apărut mai devreme decât mine, probabil, că acum nici nu m-ar avea alături de el.

„Atunci când un om de afaceri este la întâlnire și îți oferă flori, și îți spune lucruri frumoase, el muncește“ – asta este adevărat la toate 100%! El muncește întotdeauna. Să sari în mijlocul nopții și să alergi la computer pentru a înregistra ideile sau să cauți ceva – acest lucru este o situație destul de normală în familia noastră.

El poate lucra de ziua mea de naștere (asa cum a fost ultima dată) sau poate fi într-o călătorie de afaceri în timpul aniversării căsătoriei noastre. El poate uita să-mi cumpere un cadou pentru mine și aduce acasă ceva ce și-a cumparat lui, dar apoi se dovedește că acasă este sărbătoare, și trebuie să iasă cumva din această situație. Prin urmare, tot eu cumpăr cadouri prietenilor și familiei lui.

Și, în general, în familia mea eu nu reprezint numai cele trei persoane (mama, prietenul și iubita), ca orice altă femeie, ci patru – eu sunt, de asemenea, și un asistent personal, deoarece îi amintesc mereu despre ce trebuie să facă, cu cine are vreo întâlnire și ce a vrut el să spună în general.

Pot citi deja seminarii sau cursuri despre promovarea internet-proiectelor și despre politica de conținut, deoarece toate ideile se încerc mai întâi pe mine. Eu joc rolul publicului pentru antrenament, în fața căruia se exprimă noi gânduri și idei. El mă poate suna, când eu am plecat cu copilul la mare, și timp de 20 de minute îmi povestește despre un lucru nou, pe care l-a auzit și ce j-a venit în cap și la sfârșitul conversației poate spune: „O, cât de bine! Eu am vorbit cu tine, în timp ce mergeam de la banca spre casă. De parcă nu ai fi plecat nicăieri! Hai, te sun încă o dată puțin mai târziu, atunci când mă voi duce la o întâlnire?! Am câteva idei interesante, care trebuie puțin modificate înainte de a i le prezenta clientului…”

În cele din urmă, aș dori să spun că, dacă ai decis să construiești o relație și să te căsătorești cu un businessman, rivala ta principală nu va fi vreo colegă, ci businessul lui. Da, el dragul. Și pentru a rămâne întotdeauna interesantă pentru soț, va trebui să uiți de odihnă și să-l ajungi din urmă, să înveți, să studiezi, iarăși să înveți și să nu te oprești niciodată. Acum sunteți în aceeași barcă și trebuie să vă uitați amândoi într-o singură direcție. Acest lucru nu înseamnă că acum nu mai există niciun „eu“, ci doar „noi.“ Dar acum „eu-l“ tău ar trebui să cântărească mai mult decât înainte.

Este doar alegerea ta!

Acesta este un concurs, dragă, și dacă te relaxezi, rămâi cu mult în urmă. Și este foarte, foarte, foarte interesant. Dacă veți avea interese comune, nu vă veți simți plictisiți niciodată. Și da, veți fi întotdeauna trei – tu, el și munca lui. Dar acum această muncă va fi și munca ta 😉

Ai avut relații cu un businessman?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment