Nutriție 

Dieta aromată din pepene galben

Deja a venit vara , și foarte curînd se v-a începe sezonul pepenilor galbeni si verzi, ceea ce înseamnă că vă puteți gândi la dieta. Dieta cu pepene galben nu va fi numai de mare ajutor pentru silueta, dar, de asemenea, aduce o mare placere, deoarece pepenele galben este destul de delicios. Practic, cu toții , în fiecare an, mîncăm un pepene galben, însă puțini sau gîndit  ce proprietăți utile are acest fruct parfumat, suculent. De exemplu, știa-ți că în pepenele galben conține mai multe substanțe nutritive, cum ar fi fier, fosfor, potasiu și magneziu și vitaminele A, C și B.

Dacă în mod corespunzător și corect ve-ți trata  alegerea alimentație, la baza unde vor fi  pepenii galbeni, puteți nu numai rapid a scăpa de kilograme în plus, dar, de asemenea, de a curăța stomacul și intestinele dumneavoastră. Iar pepenele galben perfect curață rinichii, deoarece utilizînd organismul se eliberează de  excesul de lichid .

Vă oferim trei recete  simple de dietă cu pepene galben.

Prima recetă

  • Micul dejun v-a constitui din 300-400 grame de pulpă curățată dintr-un pepene galben copt și atît.
  • Mesele ulterioare trebuie să fie obligatoriu la un interval de trei ore, fără restricții semnificative, trebuie doar să limitați consumul de alimente grase.

A doua recetă

  • În această recetă micul dejun și masa de prînz ar trebui să fie obișnuite, important să nu mancați  prea mult,iar caloriile pentru  o porție să nu conțină mai mult de 100 kcal.
  • la cină trebuie sa manînci 400-500 grame de pulpă de pepene galben suculent.

Credeți-mă, va fi dificil, dar rezultatul se merită.

În cele din urmă, a treia recetă ( mai delicată)

  • La micul dejun mîncați 300 de grame de pulpă de pepene galben.
  • La prînz 400 grame de pulpă de pepene copt, 200 de grame de orez fiert (mai bine nesărat) și o ceașcă de ceai sau bulion de măcieș
  • La gustarea puteți mînca o felie de pîine de secară și o ceașcă de măceș sau ceai verde.
  • La cină 200 de grame de carne albă fiartă sau pește, 200 de grame de cereale fierte (hrișcă, orez, etc.) și 150 de grame de salată de legume.

Toate recetele sunt eficiente, prima și a doua sunt concepute pentru  7 zile, dacă le urmezi, vei pierde aproximativ 2-3 kilograme, în plus vei  curața organismul de toxine. A treia recetă a dietei este de  lungă durată, dar mai fină, este concepută pentru aproximativ 3 săptămâni, și va ajuta să pierdeți în greutate mai mult de 4 kg. Doar amintiți-vă, orice fel dieta nu ar încerca aceasta nu trebuie să dăuneze sănătății , iar dacă vă simțiți că dieta nu vă convine, opriți aceast regim de  alimentare.

Related posts

Leave a Comment