Ghidul sănătății Sănătate 

Durerile de spate – o problemă a multor oameni

Bună ziua, dragi femei! Vreau să vă povestesc o situație care s-a întâmplat cu mine nu cu mult timp în urmă. Trăiesc o viață obișnuită pentru mulți dintre noi, rezolv problemele de zi cu zi acasă, merg la serviciu. Dar în ultimele două luni am început să sufăr de niște teribile dureri de spate. La început credeam că totul este din cauza oboselii și efortului fizic. Înțelegeți singure, cât de multe responsabilități cad uneori pe umerii gospodinei casei. Dar durerea era însoțită de umflarea unor zone și chiar pielea se înroșea. Când apăsam pe coloana vertebrală durerea se intensifica. Atunci am mers imediat la doctor. Am fost diagnosticată imediat – artrită.

Clar că astfel de schimbări nu intrau în scenariul meu obișnuit de viață, așa că am decis, că am nevoie de ajutor pentru a corecta cât mai repede posibil situația.

Am găsit o cremă împotriva durerilor articulare. Se numește Osteoren. Nu așteptam prea multe de la o simplă cremă, dar am hotărât că o terapie locală nu va fi de prisos. Mai ales că am văzut foarte multe comentarii pozitive despre acest preparat. Spuneau că ceastă cremă a pus pe picioare foarte mulți oameni. Este un produs universal, fiindcă se potrivește pentru mâini, picioare și spate. Așa că am comandat și eu.

În timp ce așteaptam livrarea, am înțeles cât de slab devine un om la cel mai mic disconfort fizic. Mulți dintre noi nu au grijă de cel mai important lucru din viața noastră – sănătatea. Și, de îndată ce apare vreo problemă de sănătate, ne amintim cu tristețe că nu apreciem momentele în care nimic nu ne doare. Spatele meu mă deranja foarte mult, uneori durerea devenea pur și simplu insuportabilă. Mai ales sufeream noaptea, fiindcă spre seară umflarea se mărea, îmi era foarte dificil să adorm și chiar dacă puteam adormi, somnul era neliniștit.

Din fericire, crema pentru artrită a ajuns destul de repede.

Osteoren – cea mai bună protecție a articulațiilor

osteorenCitind cu atenție conținutul instrucțiunilor, am decis imediat să despachetez ambalajul și să încerc acest remediu pe propria piele. Am rugat sora mea să-mi frece spatele, apoi m-am înfășurat cu o pătură. Apropo, se recomandă să se folosească preparatul pe o piele uscată și curată. Acest lucru oferă o posibiliate mai mare, că componentele folositoare vor pătrunde mai bine în straturile adânci ale țesuturilor.

A doua zi dimineața am fost plăcut surprinsă – prima dată într-o lungă perioadă de timp am dormit ca un copil. Asta înseamnă că durerea a dispărut instantaneu? – nu-mi venea să cred. Și aveam dreptate. Acum, folosesc uneori Osteoren după ce am o zi grea și lungă, pentru a încălzi mușchii și în scop preventiv.

Dar, în general, pot spune că această cremă este un produs perfect pentru tratamentul durerii articulare. Gândiți-vă singuri – compoziția sa este complet naturală. În plus, preparatul a fost testat de cele mai renumite centre medicale din lume. Și toți aceștia au un verdict unanim – crema este absolut sigură și e un preparat antiinflamator de înaltă calitate.

Caracteristicile cremei unice împotriva artritei

Un alt avantaj important a cremei Osteoren – este bună nu numai pentru spate, dar și pentru genunchi și mâini, fiindcă funcția sa principală este de a elimina durerea la nivelul articulațiilor mâinilor și picioarelor și de a elimina inflamația. Am folosit crema timp de o lună și rezultatul cursului meu de terapie locală a fost vindecarea completă. Umflarea a dispărut și în locul ei a apărut libertatea mișcărilor mele, parcă am început și să respir mai liber!

Iată unele dintre motivele pentru a alege anume această cremă:

 • efect imediat;
 • tratează inflamația – cauza bolii, și nu numai simptomele;
 • elimină umflătura, senzația de greutate;
 • miros și consistență neutre – se potrivește pentru pielea sensibilă și pentru persoanele alergice;
 • ia numai câteva minute pentru aplicare – economie de timp;
 • compoziție complet natural, aprobată de medici;
 • încălzește, înlătură durerea.

Dragi femei, sper foarte mult că experiența mea va fi de folos. Am fost norocoasă de am găsit atât de repede o soluție pentru problema mea și am putut să mă întorc la ritmul meu obișnuit de viață. Eu împărtășesc cu voi secretul meu!

Dacă ați obosit de incapacitatea de a încălța tocuri înalte, de a efectua plimbări lungi sau de a efectua cele mai simple treburi pe lângă casă din cauza durerii articulare, a venit timpul de a închide tema artritei în viața voastră o dată pentru totdeauna!

Ți crema Osteoren vă va ajuta cu asta. Mie mi-a plăcut, așa că i-am sfătuit pe mulți prieteni să încerce, și fiecare dintre ei, la fel ca mine, nu au rămas indiferente. O cremă foarte bună, convingeți-vă singuri!

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

Related posts

10 Thoughts to “Durerile de spate – o problemă a multor oameni”

 1. Diana

  Cand am oservat ca genunchii s-au inrosit, nu am inteles de-oadata ce am. Am mers la medic si am fost diagnosticata cu artrita. Medicul meu m-a sfatuit sa iau crema aceasta. Acum o folosesc regulat si sunt foarte multumita – numai dupa 6 zile de folosire, durerea a disparut complet!

 2. Ana

  Exact de ce avea nevoie spatele meu. Daca ar fi sa pun o nota – as pune 10 din 10!

 3. Elena

  Comand aceasta crema nu pentru prima oara. Este un produs foarte bun de o inalta calitate.

 4. Ioana

  Eu am suferit de artrita nu numai un an si am oboist ft mult de aceasta boala si de aceasta stare, cand totul te doare si nu poti face nimic cu asta. Numai aceasta crema-minune a putut sa rezolve problema care m-a urmarit multi ani la rand. Va recomand!

 5. Monica

  O crema mi-a ajuns aproape pe o luna si jumatate, este foarte economa. Si ce-i mai principal – lecuieste, elimina inflamatia, scapa de durere! Merci pt sfat.

 6. Denisa

  Nu stiam de crema aceasta, pana nu mi-a adus-o sora. Am inceput sa ung zonele bolnave de 2 ori pe zi. Inflamatia a trecut deja, acum dispare durerea. Ma simt mult mai bine.

 7. Bianca Maria

  Este intr-adevar buna! Isi face lucrul la toate 100%.

 8. Ileana

  Ma dureau mainile, mai ales spre seara. Si iata ca am gasit sis u crema asta si ma ung in fiecare zi, dimineata si seara. Durerea apropae a trecut. Voi continua lecuirea. Multumesc pentru sfat.

 9. Floarea

  Vreau sa spun ca este un produs de o calitate foarte foarte inalta. Osteoren a devenit salvarea mea intr-o perioada grea. Recomand tuturor.

 10. Viorica

  Crema are un miros placut, se absoarbe repede in piele. Crema data are toate sansele sa fie cea mai buna in lupta cu artrita!

Leave a Comment