Sex/Relații 

Fă-l să se gândească numai la tine

Fiecare femeie vrea, ca bărbatul ei iubit să fie al ei și numai al ei, vrea ca acesta să se gândească mereu la ea, să-i îndeplinească orice dorință a ei, să rămână fidel în realitate și în mintea sa… De fapt, nu este atât de dificil să realizezi acest vis în realitate, cel mai important este să urmezi sfaturile psihologilor și sexologilor. Fi sigură, că nu numai tu, dar și el se va trezi și va adormi cu numele tău pe buze.

Natura a făcut bărbații să fie vânători. Lor le place să câștige și să cucerească cetăți inabordabile, așa că trebuie să fii foarte atentă câmd îți alegi tactica. Dacă îl vei sătura și vei fi prea persistentă, crede-mă, nu vei atinge scopul dorit, doar vei face mai rău. Ia-te în mâini, chiar dacă iubești la nebunie acest bărbat. Trebuie să-l lași să caute singur posibilitatea de a se întâlni cu tine și de a vorbi, de a te interesa cu ceva neobișnuit. Bărbatul trebuie să să simtă că ești o femeie dorită, că gândurile tale nu sunt țintite numai la el, că el a fost norocos să-ți atragă atenția ta și că el mai poate fi concurentul cuiva.

Niciodată nu răspunde la telefon de îndată ce el te sună – este indecent pentru o fată decentă. Arată că ai o viață plină și interesantă în afara lui – serviciu, hobby-uri, prieteni, familie, etc. Ar trebui să fii întotdeauna pe deplin pregătită și la întrebarea de genul „Ce faci acum?“ nu răspunde niciodată „NIMIC!“. Cum asta nimic? Stai în mijlocul camerei pe podeaua goală, fără a porni televizorul, muzica, calculatorul și aștepți doar el să te sune? Cred că nu ești o fată obsesivă, care este gata să aștepte și să răspundă la apelul lui în orice moment de zi sau noapte.

În orice caz, trebuie să fii ocupată cu ceva – vizionezi un film sau un serial foarte interesant, înveți o nouă limbă străină sau citești o carte, faci cumpărături (chiar dacă ai ieșit numai pentru a cumpăra lapte sau pâine), te plimbi în parc cu câinele, stai într-o cafenea, te ocupi cu antrenorul la sala de fitness, înveți să dansezi go-go, stai în coada de așteptare pentru a intra la un medic, te pregătești pentru a merge la o întâlnire cu prietenii. Sunt foarte multe lucruri, de care poți fi ocupată, chiar dacă nu este un lucur foarte util – nu este obligatoriu să știe și bărbatul despre asta.

Dar nu uita de flirt. Dacă vei fi rece ca un țurțure, bărbatul nu va fi interesat de tine. Trebuie să fii blândă, sociabilă și inaccesibilă – dar toate cu moderație. Trebuie să fii cochetă și să flirtezi cu bărbatul, de care îți place. El trebuie să creadă că tu ești o femeie ușoară, misterioasă, de afaceri, interesată și foarte ocupată, o femeie, cu care ar oricine ar dori să-și petreacă timpul liber.

Apreciază, ceea ce face bărbatul pentru tine. Multe fete nu pot și nici nu încearcă să ascundă, că nu le-a plăcut buchetul de flori nu prea frumos, cadoul nu prea scump sau alte surprize, și poate nici nu înțeleg, că prin acest comportament ele resping bărbatul de la sine. Învață să spui mulțumesc pentru cadourile mici, să fii recunoscătoare pentru anumite acțiuni și pentru susținere din parte lui, râde de glumele lui, și el se va simți atras de tine.

CUM FACI SOȚUL SĂ SE GÂNDEASCĂ LA TINE

  1. Trebuie să-i fii soțului tău nu doar o amantă, dar și un bun prieten. Ascultă ce spune el, lineștește-l cu un cuvânt bun în minutele grele, încearcă să înțelegi situațiile complicate din viața lui (iar dacă nu înțelegi nimic în problemele lui, cel puțin ascultă-l cu atenție și arată-i că îi ești alături). dacă poți, dă-i un sfat, dar niciodată nu spune „ți-am spus!“.
  2. Pentru a face un bărbat să se gândească la tine, este suficient doar să lași în viața lui niște indicii subtile ale prezenței tale. Va fi de ajuns să lași câteva erlastice de păr în dormitorul lui, un ruj sau un pieptene pentru păr în hol pe noptieră. Îi poți dărui un jurnal neobișnuit, un parfum cu o aromă excelentă, o ceașcă cu o inscripție amuzantă – și asta-i tot. Apoi, în fiecare zi, când el va folosi toate aceste lucruri cadonate de tine, fel își va aduce aminte inconștient de tine.
  3. Fii imprevizibilă și nu te impune. Dacă în fiecare zi îl vei suna prima, îi vei trimite 100 de mesaje, el se va obișnui cu asta și va crede, că așa ș trebuie să fie.
  4. Crează motive să fie gelos, dar nu serioase, desigur, totul cu moderație. El trebuie să fie gelos pe tine, dar cum ar fi pentru nimic. Poți flirta întâmpător cu un chelner, cu un barman, cu șoferul de taxi sau vânzătorul din magazin, zâmbește-i unui băbat întâmplător, poți apărea în ușă cu un buchet superb de flori, dar apoi să spui, că este pentru o prietenă, a cărei zi de naștere este mâine.

CUM FACI UN BĂRBAT SĂ SE GÂNDEASCĂ LA TINE LA DISTANȚĂ

Distanța este o încercare pentru orice relație. Cele mai multe cupluri, atunci când se confruntă cu o barieră de câteva sute (sau mii de kilometri), se despart, îdeoarece nu pot rezista ”încercarea de rezistență” a relațiilor. Trebuie numaidecât să-i dai bărbatului iubit o fotografie IMPRIMATĂ de-a ta, astfel încât el să te poată privi atunci când va avea orice posibilitate. Ar fi bine să-i pui în geanta lui o batistă sau o pereche de chiloței de-ai tăi îmbibați cu parfumul favorit. Surpriza neașteptată sigur îl va face să se gândească la tine.

Atunci când vorbiți pe skype, îmbracă haine sexy. Înainte de a vorbi cu el, pregătește-te, poți aplica un machiaj ușor, lasă părul pe umeri, pentru că bărbații iubesc foarte mult doamnele cu părul lung! Poți aranja cumva o ”partidă de sex” pe telefon sau video, pentru a vă aprinde interesul. Trimite-i bărbatului sms-uri amuzante în fiecare dimineață, care îi vor ridica cu siguranță dispoziția.

Cadonează-i bărbatului iubit o bijuterie mică, pe care el o va putea atarna la mână sau la gât. De fiecare dată, când se va uita la cadoul tău, el își va aminti de tine și va dori să vă vedeți cât mai curând posibil.

Îi poți face o surpriză – fără să-i spui, pleacă la el, în alt oraș (sau unde se află el). Surpriza trebuie să aibă un rezultat pozitiv, desigur, dacă nu vei afla că persoana iubită are în alt oraș nu jumai un loc de muncă, ci și o altă femeie. Cu toate că, totuși, va fi bine să afli așa ceva.

Related posts

One Thought to “Fă-l să se gândească numai la tine”

  1. […] Cum sa faci un bărbat să se gândească la tine. […]

Leave a Comment