Frumusețe 

Fața ca a unui star de la Hollywood fără cheltuieli suplimentare

Pe lângă hidratarea și hrănirea pielii cu o cremă bună, este foarte important să ai grijă de o curățire calitativă a pielii. Cum să înlături opt straturi de piele moartă și cum să obții o întinerire momentană? Despre asta și despre multe alte lucruri ne spun panourile publicitare și le aflăm pe scaunul cosmetologului. Dar oare este pellingul facial atât de sănătos și necesar, precum ne spun alții?

Ce este peelingul în sine?

Peelingul – nu este cea mai placută procedură, dar, în schimb este o procedură foarte eficientă de curățare a pielii. De fapt, peelingul este o arsură controlată a pielii folosită pentru netezirea și îmbunătățirea aspectului pielii. Curățarea pielii și îndepărtarea celulelor moarte are loc cu ajutorul unor substanțe dure în produsul pentru peeling (de exemplu, sâmburi de caise) sau chimice, care fără intervenția fizică „își fac treaba sa“.

Peeling-ul chimic este un lucru destul de periculos, fin și variat. Prin urmare, am decis să analizăm acest subiect cu multiple fațete despre peelingul chimic.

Peelingul retinoic

Componenta principală a amestecului de retinol pentru peelingul retinoic este acidul retinoic, care este cunoscut pentru proprietățile sale de întinerire și care a fost conceput special pentru a lupta cu îmbătrânirea pielii. Acidul retinoic poate stopa procesele biologice la nivelul pielii și în dermă, acționează asupra componentelor celulelor pielii și ajută la producerea de colagen și elastina, care sunt foarte necesare pentru piele.

De obicei, acest peeling se numește peeling galben, deoarece retinolul dă o tentă galbenă.

Această procedură este recomandată tuturor și se potrivește pentru toată lumea. Chiar și femeile cu pielea sensibilă sau foarte sensibilă pot efectua această procedură.

Peelingul Krulig

Peelingul Krulig este o armă excelentă împotriva acneei de pe față. Este o tehnologie avansată și modernă, care a fost concepută în așa fel, încât să se potrivească tuturor tipurilor de ten.

Compoziția peelingului include acidul azelaic, care are ca scop combaterea aspectului obosit al pielii, luptă cu acneea și cu hiperpigmentarea.

Dacă ai coșuri pe față și te temi să le spargi și să le „întinzi“ cu ajutorul peelingului pe toată fața, atunci poți alege cu încredere peelingul Krulig. În plus, aceasta nu provoacă roșeață și nu te rănește nici pe tine, nici pielea ta.

Peelingul cu lapte

Peelingul cu lapte este îndreptat mai mult anume spre hidratarea pielii. El este foarte moale și este folosit ca un preparat de pregătire și de prelucrare a pielii înainte de alte proceduri cosmetice mai dure. Acest lucru se datorează faptului că acidul lactic protejează si hidratează pielea.

Acest tip de peeling se potrivește mai ales pentru fetele cu riduri mici și a căror piele deja începe încetul cu încetul să-și piardă elasticitatea.

Peelingul cu migdale

Luptăm cu grăsimea! Și pe piele la fel!

Peelingul cu migdale ne permite să luptăm cu excesul de grăsime și erupțiile cutanate, datorită capacității sale de a produce un efecte antiseboreic. De asemenea, acst tip de peeling câștigă hiperpigmentarea. Dacă ai o mulțime de acnee sau inflamații – amintește-ți despre migdale nu numai atunci când mănânci biscuiți cu migdale.

Peelingul mesopeel

Acest tip de peeling mai este numit, de asemenea, mezoterapie. Acesta este acum cuvântul ”la modă” în cosmetologie, care arată acum ca un medicament împotriva îmbătrânirii. Iar acest peeling rezolvă, de asemenea, mai multe probleme cosmetice. Revitalizează, întinerește, curăță – perfect!

Dacă vei alege un sistem corect de îngrijire a pielii vei arăta uimitor, iar bărbatul tău se va gândi mereu la tine!

Related posts

Leave a Comment