Sex/Relații 

Femeia adevărată este o sursă de inspirație pentru bărbatul său!

Ce calități apar la un bărbat, atunci când alături de el este o Femeie adevărată?

  1. O vorbire distinsă.Atunci când o femeie comunică delicat cu soțul său, bărbatul absoarbe această manieră de vorbire de la soția sa și comunică la fel de delicat cu toți cei din jur.
  2. Capacitatea de a lucra.Dacă acasă domnește o atmosferă liniștită, care permite soțului să se relaxeze și să se odihnească acasă, el devine mai productiv, se îmbunătățește memoria, logica, funcția mentală, este capabil să realizeze mai multe sarcini, se schimbă statutul lui în societate.
  3. Raționalitatea.Dacă soția se supune voinței soțului ei, atunci el devine mai rezonabil, judecă mai rațional.
  4. Fermitatea.Dacă soția acceptă interesele soțului ei, el devine un om incredibil de hotărât, cu o tărie morală de invidiat și atunci apar noi oportunități suplimentare pentru atingerea tuturor scopurilor și viselor. Iar dacă femeia crede, că interesele bărbatului ei sunt un nonsens, ea blochează astfel posibililitățile de atingerea a scopurilor și succesului în viață.
  5. Răbdarea.Daca o femeie are răbdare față de neajunsurile soțului ei, el devine, de asemenea, răbdător și tolerant la manifestarea emoțiilor și capriciilor femeii.

Aceasta este o listă de bază, dar nu completă, a calităților, pe care un bărbat le obține, atunci când alături de el se află o Femeie adevărată. O femeie iubitoare, bună, înțelegătoare și iertătoare poate deveni o stea călăuzitoare, un sprijin de încredere, un umăr confortabil, pe care bărbatul își poate lăsa capul obosit în orice moment. Ea aranjează și păzește casa, la care dorești să te întorci din nou și din nou. Zâmbetul ei te face să muți munții din loc. Te poți îneca în ochii ei frumoși, blânzi și plini de iubire…

Și, din contra – o Femeie poate înrobi un bărbat, făcându-l un ratat fatal cu nemulțumirea, plângerile și reproșurile ei permanente … Așa că hai să ne gândim puțin, dragi Femei, ce vrem noi, de fapt? Un bărbat leu alături de noi, cu care trăiești ca după un zid de piatră sau un bărbat cârpă, în care nu poți avea încredere și nu-i poți încredința chiar și cele mai mici lucruri? Multe, foarte multe depind anume de noi, pentru că noi singure ne creăm bărbatul visurilor noastre…

O femeie iubitoare știe întotdeauna cum să-și inspire barbatul 

Related posts

Leave a Comment