Sex/Relații 

Femeia ideală – opinia bărbaților

Oamenii de știință psihologi germani, ca rezultat al unui experiment pe scară largă au determinat calitățile femeilor, care, în opinia bărbaților, sunt ideale. 

A avut loc un sondaj printre sute de reprezentanți ai sexului masculin. Bărbații cu vârsta cuprinsă între 20 și 50 ani și-au exprimat opiniile sale cu privire la această întrebare. Cei mai mulți dintre bărbați, în primul rând, prețuiesc în femei nu aspectul fizic, așa cum se credea anterior, ci îndemânarea în prepararea bucatelor delicioase. Studiul a constatat, că abilitățile culinare a femeilor sunt o prioritate în ochii bărbaților.
Pe al doilea loc participanții studiului au pus aspectul exterior al partenerei de viață. Potrivit acestora, indiferent de vârstă și de frumusețe, o femeie ar trebui să aibă întotdeauna grijă de aspectul său exterior, să fie bine îngrijită și bine îmbrăcată. Bărbații doresc întotdeauna să vadă alături o femeie iubită atractivă, fermecătoare și extravagantă.
Un destul de important participanții la studiu îl atribuie abilităților sexuale ale partenerei sale. Principalul lucru, conform opiniei bărbaților, este că partenera ar trebui să aibă o experiență sexuală și, ce-i mai principalul – dorință. Bărbații atribuie o mare importanță armoniei în viața intimă.

Topul celor mai sexy  femei,  după opinia bărbaților .

Related posts

Leave a Comment