Lifestyle 

Feminitatea în blugi sau cum să-ți găsești adevărata feminitate

Din acest articol vei afla: în ce constă adevărata feminitate. Este o femeie atrăgătoare cu slăbiciunea ei, cu hainele, cu maniera sau energia ei? Poți fi feminină în adidași și blugi?

Problema feminității este una dintre cele mai discutate și cele mai populare. Aș spune, chiar „la modă” printre locuitorii orașelor mari. Cu toții aspirăm la idealul necunoscut al „feminității”, iar odată ce îl vom obține, după cum ni se pare nouă, viața se va schimba pentru totdeauna.

Aici se ridică întrebarea: cum arată de fapt acea feminitate? Cum pot înțelege că am ajuns la ideal?

Este feminitatea o slăbiciune?

Societatea modernă dă următorul răspuns: feminitate are acea femeie, căreia bărbații îi deschid ușa, îi dau mâna, îi poartă valizele, iar ea nu ridică nimic mai greu decât o geantă de mână. Pe de o parte – imaginea este adevărată. Iar, pe de altă parte, reiese, că feminitatea este direct asociată cu slăbiciunea. Și, în confirmare acestor cuvinte, noi auzim din toate părțile: fii slabă, permite bărbatului să fie puternic și vei fi fericită.

A fi slabă  nu este atât de rău, mai ales atunci când cineva ridică greutăți pentru tine, îți deschide ușile, etc. Dar aici îți amintești de momentele, în care o femeie trebuie să fie fizic puternică. Merge vorba despre sarcină, în special trimestrul al treilea, nașterea, îngrijirea copilului.

Aș dori, de asemenea, să menționez puterea spiritului acelor femei, care schimbă cursul istoriei. Și cu cât intri mai adânc în această întrebare, cu atât mai mult înțelegi, că femeia trebuie să fie puternică, foarte puternică. Pentru a-și proteja granițele sale, copiii, pentru a-și păstra familia cu energia sa. Pur și simplu, există două variante de putere, masculină și feminină. O femeie este puternică ca o femeie, și un bărbat este puternic ca un bărbat. Fiecare este puternic pe teritoriul său, nu trebuie să intri în teritoriul altcuiva.

Acum devine clar, că adevărata feminitate nu constă în slăbiciunea femeii. Atunci în ce constă ea?

Feminitatea constă în îmbrăcăminte?

Pentru a înțelege acest lucru, să ne întoarcem la atributele feminității, care ne disting radical de bărbați – acestea sunt:

  • fusta, rochia,
  • încălțămintea cu toc înalt,
  • brățări, cercei,
  • lac de unghii de culori aprinse,
  • lenjerie de corp din dantelă, corsete, jartiere, ciorapi,
  • și așa mai departe.

Toate acestea sunt cu siguranță feminine. Bărbații nu poartă pantofi cu tocuri înalte sau corsete. Iată de ce ei sunt atât de atrași de aceste accesorii: stranii pentru ei, neexplorate, 100% feminine. Ele aparțin lumii, la care nu aparțin bărbații, lumii misterelor și a secretelor feminine. Prin urmare, aceste accesorii vor fi mereu neexplorate, ademenitoare și străine pentru el. De aceea, când o femeie pune pe ea aceste accesorii, ea devine brusc misterioasă și dorită.

Este feminitatea o imagine?

Care dintre aceste atribute externe disting femeile de bărbați:

  • accentul pe talie,
  • păr lung,
  • machiaj,
  • zona decolteului.

Acestea sunt niște lucruri, care pot fi accentuate și care vor fi întotdeauna în atenția bărbaților.

Poți spune: „Nu este corect să folosești aceste lucruri”, „este ceva exterior, dar eu vreau să mă aleagă ca o personalitate profundă și interesantă”. Sunt de acord cu tine, demnitatea internă este mult mai importantă decât cele externe. Accentele exterioare sunt folosite pentru a atrage atenția. Aplicându-le, o femeie ca și cum ar spune: sunt aici, sunt deschisă pentru comunicare, poți face primul pas.

„Atributele externe” sunt necesare, pentru ca un bărbat să vadă o femeie. Femeia, de asemenea, începe să „vadă” un bărbat, atunci când îi recunoaște umerii lați, coapsele înguste, părul scurt, mișcările bruște.

Atributele enumerate mai sus pot fi numite „feminine” sau „masculine”. Dar, desigur, adevărata feminitate sau masculinitate, nu constă în aceste atribute externe. Și nici măcar manifestările externe, cum ar fi mișcările, gesturile, timbrul vocal, etc.

Feminitatea este energie

Adevărata feminitate este o energie interioară. Când o femeie emană fluide invizibile, ea pare să emane lumină. Cu o astfel de femeie vrei să fii alături, să te afli în câmpul ei uimitor, să te bucuri de energia ei. Atunci bărbații zboară în jurul ei cum zboară fluturii la lumină. Deoarece bărbatul, ca orice creatură de pe planetă, tinde spre sursa de lumină, căldură și energie.

Adevărata feminitate nu trebuie să fie „lucrată”, ea este deja cu noi, este în interiorul nostru. Dar, adevărul este, că această feminitate este acoperită de munți de gunoi inutili sub formă de griji, responsabilități, atitudini.

Vestea bună este că fiecare dintre noi își poate aminti adevărata feminitate, se poate reuni cu ea.

Feminitatea este o stare

Adevărata feminitate este o stare. Starea de prezență în energia feminină. Atunci când ochii strălucesc, când o femeie este în contact cu ea însăși, când ea își ascultă dorințele ei și le pune pe primul loc. Când o femeie poate trăi în ceea ce este și are, și nu așteaptă să apară un bărbat, care îi va schimba viața.

Adevărata feminitate se trezește atunci, când o femeie este capabilă să se bucure, să obțină plăcere de la fiecare moment, să obțină plăcere și satisfacție PENTRU EA. Acest lucru se poate face și fără machiaj, și în încălțăminte fără tocuri și chiar și în blugi!

Consideri că ai feminitate?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment