Lifestyle 

Greșelile, pe care le comite fiecare femeie

Toți oamenii tind să calce pe aceeași greblă. Uneori, trebuie mai întâi să obții de câteva ori o vânătaie pe frunte, pentru a dobândi o experiență de neprețuit. Frumoasele doamne, la fel ca toți oamenii, au și ele uneori aventuri ”fatale”. Greșelile fiecărei femei – sunt greșelile ei personale și numai ea le poate corecta. Cu toate acestea, psihologii au observat, că cele mai multe dintre doamne și domnișoare sunt asemănătoare din punct de vedere psihologic și comit greșeli similare. Aici sunt prezentate 5 cele mai frecvente greșeli făcute de femei.

Ține morală permanent

Reprezentantele sexului frumos obțin de la naștere instinctul mamei. Câteodată se pare că femeile nu mai vor nimic, doar să țină lecții de morală. Și, în cele mai multe cazuri, aceste ”lecții” sunt complet inutile. Femeile tinere au tendința de a exagera evenimentele: soțul doar a uitat să cumpere pâine și deja se așteaptă un scandal serios. În orice caz, doamnele cred că ele sunt atotștiutoare. „Hai să-ți arăt eu cum este corect!” – o expresie preferată a multor femei și fete. Te recunoști în această expresie pe tine sau soția ta? Cineva trebuie să înceapă urgent să îmblânzească caracterul neliniștit.

Frumusețea doar în public

Să aducem ca un exemplu femeile musulmane. Ele apar în public numai îmbrăcate în burka. Numai soțul legal își poate vedea soția cu fața deschisă și cu capul gol. Pentru iubitul său, femeia se gătește, se machiază, își face coafura, iar atunci când iese în public, ea încearcă să arate cât mai modest. Dacă ne întoarcem înapoi la realitățile altor țări, situația este cu totul inversă. La locul de muncă, la plimbare și la întâlnire cu prietenii, fetele se gătesc mai mult de o oră, fac machiaj și coafură, își aleg atent ținuta de seară. Iar acasă frumoasa își poate permite să se relaxeze, să umble în halat și cu o mască pe față. E bine, dacă ea locuiește singură. Iar când soțul este acasă… Nu este de mirare, că în întreaga lume problema divorțului este atât de agravată.

Priorităţile unilaterale

Până la sfârșitul tinereții sale, la fiecare femeie începe o perioadă, care necesită adoptarea unor decizii importante. În acest moment, tânăra doamnă trebuie să determine, ce fel de viitor ea vede pentru sine. Principala greșeală a reprezentantelor sexului frumos – alegerea categorică. Soarta femeilor este complexă, deoarece o femeie trebuie să fie capabilă de a combina în sine mai multe roluri – mamă, soție și femeie de afaceri. Unele femei nu înțeleg acest lucru, oprindu-se la o variantă, care pare a fi mai ușoară sau mai aproape.

Femeile, care aleg să rămână gospodine și să-și dedice viața familiei, se lipsesc de posibilitatea de autorealizare. Copiii cresc, soții se aprofundă în jobul său și gospodina, care era odată fericită, rămâne acum singură, în disperare completă. Acum altă situație: tânăra decide să-și dedice viața pentru cariera sa. La început, totul merge cât mai bine posibil. Câștigă o grămadă de bani, profesionalismul înflorește și se deschid noi oportunități în fața ei. După câteva zeci de ani, femeia se uită în jurul său și își dă seama că ea este singură. Prietenele s-au căsătorit, foștii iubiți, de asemenea, au creat o familie. După cum se poate vedea, în ambele cazuri, finalul este la fel de trist.

Capriciile copilărești în relații

Legăturile romantice, care au fost începute în tinerețe, întotdeauna se diferă fundamental de aventurile oamenilor adulți, care au trecut deja prin reevaluarea valorilor. Din păcate, nu toate fetele înțeleg asta. Multe femei, în ciuda vârstei sale, continuă să joace jocurile sale adolescente, se supără fără nici un motiv pe partenerul de viață, face scandaluri mari și vorbește cu indicii fără sfârșit. Observând comportamentul fetei, bărbatul rămâne nedumerit. De regulă, un astfel de comportament necorespunzător și chiar neadecvat al fetei într-o relație romantică, conduce la ruperea relațiilor. După ce a pierdut un alt partener, femeia începe să se gândească la propriile sale greșeli, ajungând treptat la progresul interior.

Incapacitatea de a susține partenerul

Reprezentantele sexului frumos sunt considerate adesea niște ființe destul de materialiste. Ele sunt în căutarea unui partener solid, care câștigă bine în viață, astfel încât să nu aibă nevoie de nimic în viață. De fapt, opinia este exprimată nu prea corect. Femeile caută în bărbați confort, posibilitatea de a fi sub protecția și patronajul bărbatului. De aici apare o altă greșeală a doamnelor frumoase. Învinovățindu-și partenerul în toate păcatele de moarte, doamnele încep să ajungă la concluzia, că El – nu este Acel Unicul, la care visa ea și de care are nevoie. Să zicem așa, câștigă puțin, nu prea are perspective bune, iar intelectul lui nu este prea înalt. Și acum, iată un fapt uriaș și foarte important: un bărbat poate realiza orice, dacă alături de el este femeia potrivită. De la femeie se cere doar susținere maximă și încredere deplină în partenerul său. Dacă în fiecare zi îi vei spune bărbatului iubit, că el este lipsit de valoare, adică, cu alte cuvinte, un ratat – atunci nu te aștepta la minuni.

Related posts

Leave a Comment