Lifestyle Sănătate 

Îmbrăcăminte periculoasă

Noi iubim tocurile înalte și fustele scurte, care pun accentul pe frumusețea picioarelor noastre. Dar, cine ar fi crezut, că hainele pot dăuna? S-a dovedit, că există îmbrăcăminte foarte periculoasă pentru sănătatea femeilor.

Sutienul. Niciodată nu purtați un sutien de o mărime mai mică, chiar dacă doriți să demonstrați un piept frumos. Un sutien ales greșit poate împiedica fluxul sanguin și poate cauza multe probleme de sănătate. Dacă sutienul este prea strâmt, pot apărea iritații pe piele. Alegeți întotdeauna sutienul cu o formă potrivită.

Fustele mini. Există o părere, că fustele mini sunt vinovatele apariției celulitei. În sezonul rece, nu este recomandat să porți fuste scurte, fiindcă sub influența frigului, organismul nostru începe să producă mai multă grăsime subcutanată pentru a se proteja de hipotermie. Iarna, mai bine îmbracă niște ciorapi călduroși de lână.

Tanga. Desigur, este dificil să renunți la un astfel de detaliu important al garderobei tale, cum sunt chiloții tanga. Purtând acești chiloței, fiecare femeie se simte dorită, sexy și încrezătoare în sine. Dar, din păcate, ginecologii susțin, că astfel de lenjerie transferă bacteriile de la o zonă intimă la alta. Nu purta tanga toată ziua. De asemenea, nu purta chiloței din materiale sintetice.

Pantalonii strâmți. Pantalonii prea strâmți și blugii cu talie joasă pot strânge coapsele, și, prin urmare, pot apărea dureri în această zonă. Pantalonii trebuie să fie confortabili și nu trebuie să simți niciun disconfort în timpul genuflexiunilor sau oricăror altor mișcări.

Tocurile înalte. Nu purta tocuri înalte foarte des. Înălțimea optimă a tocului este de 5 cm. Purtarea deasă a pantofilor cu tocuri foarte înalte poate cauza problema venelor varicoase. Unele femei pot obține chiar leziuni, dacă nu-și pot menține echilibrul în timp ce defilează pe niște tocuri sau platforme foarte înalte.

Mai răruț, că-i mai drăguț! Deci, chiar dacă ai îmbrăcat sau ai încălțat unul dintre aceste lucruri, încearcă să-l porți nu prea mult timp.

Related posts

Leave a Comment