Sănătate 

Întâlnirea perfectă poate deveni o realitate

De îndată ce întâlnești anume acel om, cum se spune, prințul mult-așteptat pe un cal alb, atunci tu, desigur, începi să visezi la o întâlnire cu el. Și iată că de-acuma a fost stabilită ziua și ora primei întâlniri, dar ție îți este frică… Ți-e teamă că totul va merge nu așa cum dorești tu, că întâlnirea nu va fi perfectă? Nu-ți fie teamă, trebuie doar să urmezi instrucțiunile noastre și întâlnirea perfectă va deveni o realitate pentru tine.

Cât de multe fete fac ceea ce nu ar trebui, atunci când se pregătesc pentru prima întâlnire mult așteptată cu băiatul, care îi place. Ca rezultat, întâlnirea trece nu chiar perfect, iar prima impresie despre tine nu va fi deja așa cum ai fi dorit tu. Nu în zadar se spune, că cei deștepți învață din greșelile altora. De aceea, ascultă sfaturile noastre și încearcă să faci totul corect, pentru ca apoi să regreți nimic.

Gata de luptă

Ce faci în primul rând atunci când te pregătești pentru o întâlnire? Desigur, te gândești la toate detaliile ținutei tale, la coafură, la machiaj și alte lucruri mici. Tu încerci și depui toate puterile pentru a-ți impresiona iubitul din primele minute ale întâlnirii voastre și pentru a lăsa o impresie plăcută și de neuitat. Dar, multe fete exagerează și, ca urmare, vin la prima întâlnire vopsite prea aprins și în niște ținute super sexy prea scurte sau cu decolteuri foarte adânci. Mai pe scurt, de parcă fac totul pentru a-l speria pe potențialul partener sau mire.

Sfatul meu pentru tine – fii naturală. Nici un tip nu va aprecia jertfele tale: genele false, rimelul voluminos și etc. Ar trebui să faci un make-up ușor, natural, care va evidenția toate avantajele tale. Nu este necesar să aplici pe fața ta mai multe straturi de „tencuială”, nu trebuie să-i atragi atenția lui cu un ruj de o culoare super-intensă (dacă treaba va merge spre sărut, vei regreta de două sute de ori că ai ales anume acest ruj nefericit).

Același lucru se poate spune și în ceea ce privește coafurile. Nu este necesar să-ți construiești pe cap o structură complexă. În primul rând, așa ceva nu arată natural și, prin urmare, nu foarte frumos. În al doilea rând, nu te vei simți comod și nu te vei putea comporta liber și ralaxat. Și în al treilea rând, trebuie doar să-ți faci o coafură normală și simplă, care îți va permite să te simți confortabil.

Singurul lucru, pentru care merită să-ți cheltui și ceva timp, și energie, și bani – este manichiura și pedichiura. Dar, din nou – și aici nu trebuie să exagerezi și să încerci să-l impresionezi cu desene întortocheate sau cu prea multe pietricele pe unghiile tale. Motto-ul tău pentru această zi ar trebui să fie așa – frumusețea naturală în toate celea. Ar trebui să arăți proaspătă, ordonată, bine îngrijită și naturală.

Negru sau roșu?

Dintr-un motiv necunoscut cele mai multe fete, atunci când se pregătesc pentru prima întâlnire, aleg sau o rochie neagră, sau roșie. Cea roșie este preferată de acele fete, care sunt fără inhibiții, relaxate și cu întregul său aspect sugerează, că ele sunt gata pentru orice prima întâlnire, chiar și pentru o partidă de ”quickie sex”. Iar rochia neagră este aleasă deseori de acele fete, care nu au îndrăznit să îmbrace pe cea roșie, astfel încât să nu arate prea provocatoare și au preferat să-și impresioneze cavalerul cu o mică rochie neagră clasică.

Eu te-aș sfătui să alegi culoarea, care îți place ție cel mai mult și, ce-i mai principal, care ți se potrivește. Nu trebuie să îmbraci o rochie roșie, numai în scopul de a impresiona un băiat. Cel mai important lucru este ca această rochie să ți se potrivească perfect. Nu alege o rochie prea scurtă, cu un decolteu prea deschis. Nu uita că va trebui să-ți petreci toată seara în această ținută, astfel încât nu trebuie să simți disconfort și constrângere. Același lucru este valabil și pentru pantofi.

În general, dacă te-ai obișnuit cu balerinele, adidașii și stilul sportiv și tineresc ușor, iar rochiile până în podea și tocurile înalte nu prea sunt pentru tine, atunci nu trebuie să te chinui – nu merită. Nu este obligatoriu să te transformi într-o fată super frumoasă la modă, trebuie să fii tu însuți, să îmbraci ceea ce îți place și ceea în ce te simți confortabil. Crede-mă că alesul tău va admira în primul rând strălucirea din ochii tăi, și nu rochia sau pantofii tăi.

Și dacă spun ceva, ce nu trebuia?

Nu-ți fie teamă să comunici. Nu fi prea modestă, nu tăcea tot timpul, dar nici nu merită să fii foarte vorbăreață și să râzi tare. Cum n-ar fi, dar ne întoarcem din nou la sfaturile bine cunoscute, care sunt ca o regulă de aur – fii mereu tu însuți, fii naturală.

Pentru mine personal, unul dintre cei mai importanți factori este comunicarea. Dacă nu ai despre ce să vorbești cu un băiat, dacă ești nevoită să inventezi teme, să pregătești frazele dinainte, cred că așa relații nu vor merge departe. Trebuie să te simți liber și ușor când comunici cu o persoană, nu trebuie să te gândești ”oare ce frază să spun următoarea”. În cazul în care comunicarea voastră are loc ușor, vă simțiți amândoi liberi și relaxați, trebuie să apreciezi asta. Probabil, anume el este prințul mult așteptat.

Prima întâlnire este primul pas pe drumul spre o relație. Numai de tine depinde ce impresie vei produce. Nu încerca să arăți mai bine decât ești cu adevărat, nu merită să începi o relație de la o minciună. Fii naturală, fii tu însuți, anume asta este „trucul” fiecăruia dintre noi și ceea ce ne deosebește de alții.

Related posts

Leave a Comment