Sex/Relații 

Întâlnirile pe internet: pro sau contra?  

Noi am încetat să mai facem cunoștință cu alte persoane pe stradă. Am devenit prea leneși, pentru că acum este de ajuns doar să te uiți pe Internet și pe ecran apar imediat mii de variante pentru întâlniri…

Întâlnirile pe Internet (Online Dating) reprezintă un sistem online, care permite oricăror persoane să ia contact unii cu alții și să comunice în spațiul virtual, de obicei cu scopul de a începe o relație de prietenie, de dragoste sau sexuală. Aceste servicii de dating online cer anumite informații de la fiecare utilizator, pentru a-i găsi persoane compatibile din punct de vedere al vârstei, sexului, locației, intereselor, etc. Astăzi, fiecare își poate pune pe telefonul său o aplicație pentru dating și nu va dura mult timp, până când acestea vor deveni ceva standard, cum este calculatorul sau jocurile de pe telefon. Într-un fel sau altul, dar acest tip de divertisment câștigă din ce în ce mai multă popularitate în societatea noastră dinamică.

Cred că ești de acord, pare mult mai distractivă ideea de a comunica cu un tânăr frumos într-o pauză de lucru, cu o ceașcă de cafea în mână, decât ”să speli oasele” șefilor tăi împreună cu un coleg. Da, da, anume în timpul pauzei de lucru, pentru că aproape toate aceste resurse oferă posibilitatea de a te întâlni cu cei, care sunt foarte aproape de tine. Este necesar doar să-ți creezi un profil, să încărci câteva fotografii bune, șiii… iată deja ai primit câteva mesaje pe pagina ta! Poate că acest tip fermecător, care ți-a scris, lucrează într-un birou din apropiere, poate că numai ce a fost la niște negocieri cu șeful tău sau, poate, el doar a trecut pe alături, dar cât de bine a trecut! Pentru că aplicația arăta doar 1 km între voi doi, întâlnirea trebuia să aibă loc numaidecât, iar în agenda telefonică trebuia să apară un nou contact, dar … O astfel de situație poate avea o mulțime de variante de desfășurare a acțiunilor.

Există o mare posibilitate, că obiectul atenției tale nu corespunde așteptărilor tale în viața reală. Sau tu nu coincizi cu așteptările lui. Ei bine, sau ambii. Sau băiatul ăla politicos, cel puțin cum și- s-a părut într-o conversație telefonică, poate fi foarte nepunctual și poate întârzia la 15 minute din cele 20 de minute de pauza ta de prânz… Ei bine, se întâmplă și așa ceva câteodată. Desigur, acestea nu sunt scenariile cele mai pozitive – partenerul tău de corespondență poate satisface așteptările tale sau chiar le poate depăși. Nimeni nu știe la ce poate duce această cunoștință bruscă, dar este important să înțelegi, ce anume vrei tu de la această cunoștință. Pentru că destul de des se întâmplă așa, că în timpul întâlnirii celor doi pontențiali parteneri, dorințele și intențiile unuia dintre ei se pot schimba.

Și ce să faci, cum să faci o impresie bună și să nu eșuezi în fața potențialului tău viitor iubit? Probabil, având o anumită experiență în acest tip de întâlniri online, pot spune cu certitudine, că 80% dintre relațiile voastre viitoare vor depinde exact de modul în care te vei prezenta la început. Chiar și cel mai bine manierat și modest băiat va observa în ochii tăi intențiile tale, și dacă acolo drăcușorii diavolești dansează lambada – este puțin probabil ca el să vrea să te ”seteze” la niște relații mai mai serioase, și pe toată perioada de întânire cu tine, el pur și simplu va amâna ideea de a avea relații pe termen lung.

În ziua de astăzi, nu mai poți surprinde pe nimeni cu Online dating, și, probabil, nu este nimic penal în asta – cineva doar își petrece vesel și interesant timpul, cineva va căpăta niște contacte utile și va dobândi prieteni noi, iar cineva va fi suficient de norocos să-și întâlnească sufletul pereche. Oricum ar fi, pentru a evita situațiile neplăcute și inutile, înainte de a-ți crea un profil, este necesar să te gândești bine și să înțelegi, ce anume vrei și aștepți tu de la această ”afacere”. Să-ți găsești un partener pentru întreaga viață sau să petreci o noapte cu un străin și să-l impresionezi cu stilul și culoarea lenjeriei tale intime ?

Related posts

Leave a Comment