Lifestyle 

Învățăm din greșelile vedetelor: 5 greșeli de modă importante

Învățăm din greșelile altora. Analizăm cinci dintre cele mai frecvente greșeli în crearea ținutelor și propunem metode de salvare a misiunii de „a ne îmbrăca cu stil și cu gust”.

Greșeala de stil № 1

Sexy. Prea sexy

Percepțiile despre sexualitate s-au schimbat semnificativ începând cu anii 1990, când totul ce strălucea, era aprins, deschis și super-strâmt era considerat atractiv. Astăzi sunt apreciate frumusețea reținută, siluetele feminine și țesăturile moi (nu vorbim despre paillette în complectații distractive și amuzante).

Cum să corectăm situația?

Dacă îți plac fustele scurte și strâmte, îmbracă-le cu cămăși libere și nu transparente (cum ar fi Michael Kors), cu un sweatshirt, tunică mai mult sau mai puțin liberă (și alege partea de sus cu un decolteu mic). Dacă îți plac rochiile cu decolteuri adânci, alege partea de jos mai reținută (fusta midi sau maxi). Același lucru este valabil și pentru hainele transparente. De exemplu, o bluză transparentă va arăta bine cu o fustă-creion modestă și o vestă alungită.

Greșeala de garderobă № 2

Rock’n’Roll este mort, dar noi suntem încă vii

Moda se dezvoltă ciclic, iar astăzi multe tendințe născute în anii ’90 sunt din nou actuale. Aceasta este o scuză pentru a scoate din garderob un tricou cu inscripția „Rammstein” sau de a umbla din nou cu iubita jachetă în stilul Rock’n’Roll. Dar cu siguranță nu este un motiv de a te îmbrăca în spiritul anilor ’90 de la cap până în picioare!

Cum să corectăm situația?

Când îți creezi ținutele, ia 1-2 elemente elegante din anii ’90, completându-le cu lucruri moderne. De exemplu, combină o jachetă de piele frumoasă cu accesorii metalice, nu cu un tricou negru și blugi în spiritul rockerilor, dar cu rochii de siluetă romantică. Sau poartă un tricou huliganic cu un logo al trupei preferate cu o jachetă de catifea în stilul Gucci.

Greșeala în ținută № 3

Străini la sărbătoarea vieții

Nimic nu distruge tinuța atât de mult, ca încălțămintea aleasă nepotrivit. Am auzit acest gând înțelept de o mie de ori și totuși, de multe ori, mergând la o întâlnire importantă și alegând cu grijă îmbrăcămintea, încălțăm prima pereche pe care o găsim și distrugem imaginea noastră.

Cum să corectăm situația?

Moda moderna iubește contrastele, dar nu iartă gustul prost, astfel încât o rochie de vară ușoară va arăta grozav cu niște ghete frumoase, dar nu și cu niște pantofi de culoarea necorespunzătoare – și mai ales nu cu niște papuci. Alege încălțămintea, care se potrivește perfect cu hainele în funcție de culoare sau de stil!

Greșeala în îmbrăcăminte № 4

Am și uitat de mărimi

Kim Kardashian în pantaloni prea largi – arată ridicol. Acest lucru se întâmplă cu toți cei, care încearcă să poarte haine, care nu corespund dimensiunilor lor.

Cum să corectăm situația?

În încercările de a trage pe tine orice îmbrăcăminte de mărimi mai mici te pot ajuta o autocritică sănătoasă sau o prietenă sinceră.

Cu hainele prea largi treaba stă un pic mai complicat. Bineînțeles, acum la modă este oversize, iar pe podium pășesc în rând modelele în jachete uriașe de croitură bărbătească, pulovere fără formă. Cu toate acestea, reține, că pantalonii largi se potrivesc bine cu o cămașă de croitură dreaptă, un tricou sau o tunică nu prea strâmtă, dar cu siguranță nu cu un body strâmt.

Greșeala ținutei  № 5

Accentul nepotrivit

Rochia ce o purta Melanie Trump este scumpă, dar ei nu-i stă deloc, deoarece elementul decorativ din zona taliei a pus accentul pe burtă, iar acest accent nu a înfrumusețat deloc celebritatea noastră.

Cum să corectăm situația?

Evidențiază zonele, de care ești mândră, nu zonele, pe care ai dori să le ascunzi. Dacă ai o talie subțire, poartă curele și crează ținut, care îți vor evidenția avantajele tale. Ai un piept frumos? Poartă rochii și bluze cu un decolteu.

Baftă!

Related posts

Leave a Comment