Frumusețe 

Învățăm să desenăm linii perfecte cu tușul în funcție de forma ochilor

Oferim o schemă simplă și clară pentru aplicarea eyelinerului pentru orice formă a ochilor și spunem cum să obțineți niște linii de tuș ideale. Publicăm sfaturile unui make-up artist.

Bărbaților le place la femei, misterul, o privire enigmatică și sexy. Să obțineți asta puteți cu ajutorul liniilor de tuș.

Aplicăm tușul pentru ochi în formă de migdale

«Începeți să trasați din colțul interior al ochiului cu o linie subțire, îngroșați-o treptat pînă la colțul exterior al ochiului și o ridicați un pic deasupra pliului pleoapelor în sus».

Ochii adînciți – desenăm linia de tuș îngrijită

« Începeți linia tușului de la mijlocul pleoapei superioare dar nu treceți de marginea liniei de creștere a genelor, altfel vei obține efectul ochilor obosiți și pe jumătate închiși».

Cum să aplici tușul pentru ochii asiatici

«Trucul este să desenați linia tușului după linia de creștere a genelor și să ridicați codița în sus. Secretul succesului: codița liniei tușului trebuie să se termine strict sub marginea exterioară a sprîncenelor, nu mai înainte și nici mai departe».

Dacă aveți ochii mari, să aplicați linia tușului este ușor

«Pentru a evita efectul ochilor bulbucați sau a ochilor bombați, cu o linie subțire evidențiați linia de creștere a genelor, fară a ieși mai departe de margine».

Ochi cu colțurile exterioare lăsate –  desenăm linia tușului

«Porniți linia tușului puțin mai departe de mijlocul pleoapei și adaugă brusc în lățime, desenînd codița după linia de creștere a genelor, acest lucru deschide vizual ochii și face ca privirea să fie mai expresivă».

Pentru ochii apropiați aplicați linia tușului nu prea mare

« Avînd acesta formă a ochiului, aș recomanda, în general, să nu aplicați tușul, în cazurile extreme —  o linie subțire de la centrul pleoapei superioare spre colțul exterior al ochiului».

Ochii depărtați – cum să aplicați tușul?

Începeți direct din colțul interior cu o liniei de grosime medie, măriți lățimea sa pînă la colțul exterior al ochiului și desenați codița în sus. Pleoapa inferioară accentuați-o cu o linie subțire, fără să ajungeți ușor la colțuri. ”

Aplicăm linia tușului – seducem cu privirea

„Nu este primul deceniu cînd tușul aplicat rămîne unul dintre cele mai importante tendințe a machiajului și este imposibil să ne imaginăm că într-o zi nu va mai fi la modă. Ca și în cazul rujului roșu, aici este importantă o execuție impecabilă și rezistența, așadar vă sfătuiesc să utilizați o bază specială pentru pleoape, astfel încît linia tușului să se țină toată ziua și să nu fie imprimată pe pleoape. Apoi, desenați cu un creion, care se potrivește cu culoarea tușului, conturul liniei de creștere a genelor. Acest lucru va adăuga privirii adîncime, iar linia tușului va arăta mult mai armonios. Dacă sunteți novice în aplicarea unui eyeliner lichid, schițați „codița” liniei tușului cu ochii deschiși, avînd privirea directă în fața oglinzii, și apoi aplicați cu atenție linia tușului în colțul interior „, —  sfătuiește make-up artistul Clarins.

Ce fel de linii de tuș desenezi?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment