Nutriție 

Îți place să mănânci seara ? Noi știm cum să și slăbești în același timp!

În zilele noastre este greu de a găsi măcar o persoană, care nu știe, că este dăunător să mănânci după orele șase seara. Dar să știi – este un lucru, iar să faci acest lucru – este cu totul altceva. Și de unde să iei această voință, atunci când dorești atât de mult seara, chiar înainte de a merge la culcare, să te uiți în frigider și să mănânci ceva delicios.

Nutriționiștii declară în unanimitate, că o chiftea mâncată la micul dejun aduce mai puține daune, decât în cazul în care o vei „înghiți“ chiar înainte de a merge la culcare. Deoarece seara, acest produs nevinovat se transformă într-un strat bun de grăsime pe corpul nostru frumos.

Sunt situații, când programul de lucru nu ne permite să luăm cina la momentul potrivit și așa cum ar trebui, cu produse sănătoase.

S-a dovedit că regula „Nu mânca după șase!“ nu se aplică pentru toate produsele alimentare. În mod firesc, este extrem de dăunător pentru sănătate și pentru corpul nostru în întregime să mănânci pe timp de noapte produse de făină, alimente prăjite, cotlete din carne de vită și de porc. Un astfel de obicei, mai devreme sau mai târziu va avea niște consecințe dezastruoase. În loc să consumi acești ”inamici” ai siluetei, ar fi mai bine să mănânci fructe și legume, brânză de vacă, iaurt, pui fiert, pește preparat la abur. a este produse alimentare nu prezintă niciun pericol pentru talia ta. Nu este nevoie să te limitezi în totul sau, ce-i chiar mai rău, să nu mănânci deloc. Principalul lucru este de a ști exact, cu ce produse anume îți poți potoli foamea.

Deci, despre produsele alimentare…

Pește fiert.

Poți mânca o bucată de pește fiert, după ora șase seara, fără a dăuna organismului. Principalul lucru – peștele nu trebuie să fie gras. Ideale pentru cină vor fi plătica, pollack, merluciu, cod, crap, cambulă, merlan, știucă sau crap. Iar în calitate de garnitură poți folosi legume preparate la gratar, fierte sau coapte.

Legume.

Dacă te poți sătura numai cu legume, poți mânca numai legume, fără pește. Legumele fără niciun adaos sunt o cină excelentă și foartte ușoară. O salată delicioasă din varză proaspătă sau porumb (dar fără fanatism). Și îți va ține de saț, și stomacul nu va fi supraîncărcat. Porumbul conservat nu se recomandă la cină, deoarece are o cantitate substanțială de zahăr. Un înlocuitor excelent vor fi de câteva linguri de caviar de legume.

Fructe.

Cu fructele fi mai atentă – din cauza concentrațiee ridicate de zahăr. Nu merită să consumi merele pe timp de noapte. Acestea conțin un acid, care afectează smalțul dinților, precum și, de asemenea, acest fruct crește pofta de mâncare.

Produsele lactate.

 

Brânză de vaci scăzută de grăsime, lapte sau o cană de iaurt, de asemenea, nu vor aduce daune organismului după șase seara. Principalul lucru este ca produsele acestea să nu fie grase. Chefirul este un înlocuitor excelent pentru lapte, în cazul în cazul în care cineva are intoleranta la lactoza. Fă-o ca regulă – de a bea o ceașcă de chefir la cină și stomacul îți va spune „mulțumesc!“.

Există câteva trucuri de a ”păcăli” foamea…

Foamea poate fi potolită pe un timp cu un pahar de apă cu felii de lamaie sau un ceai de plante. Apa, umplând stomacul, va juca rolul de produse alimentare și nu vei mai dori atât de mult să mănânci.

O baie fierbinte, de asemenea, previne senzatia de foame. Ea relaxeaza si organismul elimină afară excesul de lichid. După baie fierbinte nu mai vrei atât de mult să mănânci ceva.

Exercițiole fizice de asmenea vor ajuta la prevenirea foamei. După exerciții senzația de foame slăbește.

Și, deși produsele de mai sus pot fi consumate după șase, dar nu trebuie să mănânci chiar înainte de a merge la culcare. Ar fi mai bine dacă cina va avea loc cu 2-3 ore înainte de culcare.

Fructul excelent, care este prezent în mai multe diete – Kiwi.

Related posts

Leave a Comment