Frumusețe 

Machiaj cu efect de întinerire

Machiajul despre care va merge vorba, va permite femeilor mature să arate mai tinere cu zece-cincisprezece ani. Medicina plastică a inventat multe metode de întinerire, dar costă scump. Pe când machiajul, care vizual ridică contururile fetei, este disponibil pentru fiecare femeie, care are grijă de sine. Principiile sunt: toate liniile feței trebuie să fie îndreptate în sus şi au nevoie de un pic de corecție.

Culorile produselor cosmetice

În acest caz, vă fi nevoie de machiaj cu tonuri neutre, naturale. Ar fi fost bine de amintit că umbrele incolore adaugă vârstă, iar sideful accentuează ridurile si imperfecțiunile pielii. Cea mai bună opțiune este finisajul satinat, cu un dram de sclipici şi cu un efect de strălucire exterioară.

Fundația

Alege tonuri neutre, dar nu roz. Ar merge paleta de culori adecvate de bej, care se îmbină perfect cu culoarea pielii. În cazul în care pielea este foarte palidă, alegeți baza de nuanțe de fildeș şi cele mai ușoare în ton. O alegere bună este o tentă cu efect de ridicare. 
Este mai bine să alegeţi un bej-portocaliu sau gălbui. Utilizați acoperitori cu moț şi picurător.

Pulbere

Ar fi fost perfect un bej-luminat sau transparent.

Fard de obraz

Doar folosiți pastel, culori proaspete: roz, piersica, roz-bej, roz cu portocaliu. Nu prea merg nuanțele prea strălucitoare şi maro.

Umbre

Profita de nuanța din paleta de culori neutre, moale si naturala. Evită sideful.

Tonuri pentru sprâncene

Dacă aveți părul cărunt sau de tonuri reci, alege tonuri scrum-bej sau gri-brun, maro-păr, dacă părul este de tonuri calde, alege maro, fără roșcat.

Nuanțe luciu pentru buze

De preferat o revitalizare, ceva revigorant, culori naturale-roz, roz si bej, caise, luminos. Nu încercați să utilizați nuanțe prea palide sau prea luminoase.

Textura

Ruj pentru buze, alege cele nutritive sau hidratante. Alea rezistente nu sunt pentru tine, te usucă buzele, emit riduri la colțurile gurii.

Pensule pentru machiaj

În plus în afara cosmeticei decorative, aveţi nevoie de pensule de calitate pentru machiaj:
Perie de pudrat •
• Fard
• Pentru sprâncene
• Perie pentru sprâncene
• Pensule pentru ochi
• Perie de buze.

Pregătim fata pentru machiaj cu efect de întinerire

Pielea trebuie să fie ștearsă cu un tonic şi aplică o ridicare pe serice. Se aplică pe piele o crema cu efect de lifting, așteptați până când este absorbită. Pe ochi se poate provoca un gel ușurel. Umeziți buzele cu balsam. Peste zece-cincisprezece minute începe machiajul.
Cu fondul de ten maschează defectele de pe față – iritarea, petele de pigment, vinele vasculare.

Aplica cu un burete umezit sau cu degetele tonul pe fata şi în jurul buzelor. Aplica o nuanță mai deschisa pe faldurile nasolabiale, pe ridurile lângă colțurile de gura, ochi, pe ridurile verticale dintre sprâncene.

Pulbere

Înainte de aplicarea pudrei, aplică pe faţă apă termală sau șterge-o cu o bucată de gheață, răspândind rapid apa pe fata – așa crema  anticearcăn si make-upul vor rămâne mult timp şi vor arăta proaspete. Apoi aplicaţi pudra.

Nu uitaţi: în acest machiaj toate mişcările mâinilor dumneavoastră tot timpul sunt îndreptate în sus. De exemplu, atunci când muţi ochii, trage o linie, ridicând-o la conturul exterior al ochilor.

Sprâncenele

Sprâncenele cu vârstă devin din ce în ce mai rare, se decolorează, astfel ca au nevoie de a fi îngroșate şi luminate. Este important să se ridice linia sprâncenelor, acest lucru va face mai deschiși ochii, va ridică faţa vizual.

Sprâncenele rare e mai bine nuanțate nu cu creion, ci cu umbre pentru sprâncene. Piaptană-le cu o perie în sus. Hașurează-le cu o pensulă. Fixează-le cu gel sau cu ceara speciala.  

Ochii

Probabil, una dintre principalele probleme legate de vârsta sunt coborâtul pleoapelor – deoarece ochii devin mai mici. Deci pe orice pleoapa mobilă se aplică tonuri neutre, apoi întunecați ușurel partea ce iese cu nuanța culorii de bază şi în cele din urmă cu creionul mai închis trage o linie pe marginea creșterii genelor. Săgeata trebuie să fie ușurel ridicată. Când deschizi ochii, conturul de ochi ar trebui să fie vizibil. Sub sprânceană, aplica nuanța care vizual deschide ochii si ridică pleoapele.

Daca pleoapele sunt cu riduri, utilizează umbre mat luminoase pentru toate pleoapele superioare. Dacă s-au decolorat ochii nu utilizați tonalități închise.

Genele rărite se vor salva cu o sulimenire închisă, bine subliniată cu tuș pe baza genelor. Genele subțiri şi lipsite de frăgezime vopsiți-le cu tuş gri sau maro.

Fard de obraz

Folosind rumeneala puteți să reîmprospătați pielea feței, în mod vizual ridicând-o în sus. Acestea ar trebui să nu se aplice prea jos.

Buzele

Cu trecerea anilor conturul buzelor devine vag, astfel încât acesta ar trebui să se contureze cu creion, fapt care nu o să permită pomadei să se împrăștie în jurul gurii.

Conturul nu ar trebui să fie făcut folosind linii clare – acestea ar trebui să fie netede. Umbra creionului trebuie să fie aproape de culoarea naturală a buzelor. Daca buzele sunt foarte coborâte, nu desena contururi artificiale: pur ţi simplu nu vopsi cu ruj colțurile exterioare.

Aplica rujul cu o pensula.

Related posts

Leave a Comment