Sănătate 

Mărirea sânilor acasă cu ajutorul hainelor

Dacă nu te consideri fericita proprietară a unor sâni uimitori, acest articol vă va fi de folos. Ni nu mai trebuie să amintim de faptul că trebuie să te iubesti indiferent de dimensiunile bustului și volumul orice nu ar fi. Sfaturile noastre sunt colectate pentru femeile autonome care știu cum să se bucure de corpul lor și să aprecieze darurile mamei natură.

Noi spunem cum să accentuezi talia, să obții vizibil mărirea sânilor fără o intervenție chirurgicală, cu ajutorul hainelor.

Lifting al sânilor în cinci minute

Deci, probabil știi despre necesitatea dulapului de bază a fiecărei femei. Acestea sunt lucruri care pot fi combinate și recombinate în orice mod în care ți se potriveste, stând perfect și niciodată nu ies din modă. Sarcina ta este să achiziționezi la setul de bază din dulap haine aspectuoase de zi cu zi, care vor spori vizual bustul, fac aspectul mai feminin și mai seducător.

În plus, după duș, poți aplica cremă pentru marirea sanilor, atunci efectul va fi dublat.

Așadar, ești gata?

Albul – culoarea ta.

Nu este nici un secret faptul că culoarea neagră subțiază iar albul îngrașă. Folosește această regulă în favoarea sa – „ultimul etaj“ făl alb. Idee bună pentru orice vârstă, stil de îmbrăcăminte sau statut. Albul este versatil și ușor de combinat cu orice altă culoare. Mai e și culoarea feminității, solemnitate, tinerețe. Chiar și după o noapte nedormită într-o bluză albă vei arăta fresh.

Opțional purtarea bluzelor sau tricourilor complet albe.Alege mai bine haine cu inserții albe în zona decolteului!

Decupajul – prieten sau dușman?

Dacă ai citit comentarii despre o cremă pentru mărirea sânilor, vei vedea că multe dintre fete numai după o lună de utilizare a produselor și-au putut permite decolteu în V. Mai devreme nu. Foarte feminin arată clasicul cut-boat.

Fii atentă la accesorii

Taboo: mărgele și cercei mari, suspensii masive. De ce? Tu atragi atenția la contrastul dintre accesoriile mari și sânii mici. Să nu faci asta.

Varianta optimă: cu lanț subțire mai jis de piept și pandantive mici.

De asemenea se pot folosi orice accesorii pentru a atrage atenția asupra sânilor – bandame, eșarfe. Pe piept hainele pot avea volanașe, buzunare.

Printul – asul tău din mânecă

Nu te grăbi să te înregistrezi la chirurg pentru lifting-ul sanilor. Un print relevant pe o rochie sau o bluză poate face minuni! Imagini de dimensiuni mari, imprimeuri luminoase, culori „inteligente“ vor adăuga vizual câțiva centimetri în volumul bustului, făcând contrastul dintre circumferinta pieptului si a taliei, silueta ta va arăta mult mai proporțională. De asemenea, e bine să cumperi un tricou cu dungi orizontale în zona bustului.

Și încă câteva cuvinte despre mărirea sânilor acasă

Ținuta suprapusă, astfel, în acest sezon, nu numai că vei fi regina companiei, dar, de asemenea, vei avea vizual un bust magnific.

Se combină tricouri și veste, jachete, de asemenea, pot fi purtate 2 tricouri suprapuse în culori diferite, iar celui de la suprafață îi poți face un decolteu mai adânc. Experimentează și alege-ți cea mai bună opțiune.

Pentru mărirea sânilor acasă antrenează talia. Acesta trebuie să fie proporțional, feminin. Oversize – metoda de a crea personalizate și a evidenția imaginea, lăsați loc fanteziilor. La urma urmei, barbatii sunt atrași de necunoscut. Și să vedem ce fata ar arăta mai sexy și atrăgător – cu decolteu mare vulgar sau în rochie elegantă, accentuândui silueta.

Ce metodă de mărire a sânilor crezi că este mai eficientă?

Loading ... Loading ...

Related posts

3 Thoughts to “Mărirea sânilor acasă cu ajutorul hainelor”

  1. Tara

    Idei bune, chiar mă gândeam să cumpăr un costum multi-strat – de genul pantaloni, jachete și pulovere))

  2. Alexa

    Sunt de acord cu faptul că o bijuterie mare doar strică aspectul. Și nu e pentru o femeie, accesoriile masive. Am o mulțime de pandantive și lanțuri subțiri. Într-adevăr arata cool cu orice haine.

  3. Diana Stowen

    Eu aplic și cremă pentru mărirea sânilor și exerciții pentru mărirea sânilor fac, acum, posibil o să-mi actualizez și garderoba! Adică, toate metodele sunt binevenite!

Leave a Comment