Nutriție 

Miere si lamaie – nu numai de răceală. Slăbește delicios!

Cred că fiecare dintre cititorii noștri știe foarte bine despre proprietatile miraculoase, pe care le are lămâia și mierea. Deoarece aproape fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viața a folosit anume această combinație a acestor produse pentru tratamentul multor boli. Fiindcă anume aceste produse ne-au salvat nu doar o dată de la gripă, răceală sau dureri în gât. De asemenea, acesta un produs dezinfectant excelent, precum și accelerează regenerarea celulară.

Iar dacă dintr-un motiv oarecare încă nu ai încercat niciodată combinația acestor produse, îți recomandăm să încerci numaidecât să-ți pregătești o băutură din lămâie și miere. Și atunci vei simți pe propria piele proprietățile de vindecare ale acestor două produse.

Știai, că băutura cu miere si lamaie te poate ajuta să scapi de câteva kilograme in plus?

Dacă nu, ascultă cu atenție. Dimineața luăm o ceașcă de apă caldă (de preferință de izvor), adăugăm acolo câteva lingurițe de suc de lămâie și o linguritță de miere și bem tot conținutul ceștii pe stomacul gol. Și rezultatul nu se va lăsa mult timp așteptat. Eu, desigur, nu-ți pot promite, că vei scăpa dintr-o dată de câteva kilograme. Dar anume consumul acestui amestec de miere cu lamaie este extrem de benefic pentru sănătatea noastră, ajută la digestie, curăță ficatul, contribuie la eliminarea pietrelor, luptă cu tozinele din organism, normalizează metabolismul, saturează celulele cu oxigen și mai are încă o mulțime de proprietăți benefice.

Băutura cu lămâie și miere poate deveni o parte din regimul tău alimetar de zi cu zi. Sau îl poți folosi, de asemenea, numai în perioadele de curățire a organismului. În aceste zile de repaus alimentar, este recomandat să bei doar câteva pahare de apă cu miere și lămâie. Dar nu exagera cu aceste zile, nu este de mirare că ele sunt numite anume de curățire, ceea ce înseamnă că nu se recomadă să urmezi mereu o astfel de dietă și chiar este extrem de periculos pentru sănătate.

Este demn de reținut: dacă ești alergică la produse apicole, ai diabet zaharat, ulcer, gastrită, obezitate serioasă sau aciditate crescută, atunci această băutură îți este absolut contraindicată.

Însă, dacă vei respecta regulile, adică vei bea un pahar de apă caldă cu lămâie dimineața pe stomacul gol, aceasta va ajuta organismul tău să obțină vitaminele atât de necesare, De asmenea, această băutură îți va fi de folos în fiecare zi și nu va dăuna organismului tău.

Related posts

Leave a Comment