Sănătate 

Neajuns sau farmec: Madonna și alte vedete cu strungăreață 

Strungăreața între dinții din față (științific-) se consideră un dezavantaj cosmetic, care este de obicei eliminat dacă doriți să intrați în lumea bogată și faimoasă. Cu toate acestea, astăzi vedem multe exemple despre cum „decalajul” dintre dinți nu numai că nu a împiedicat, ci, dimpotrivă, a ajutat celebritățile să se ridice la înălțimile gloriei. Lumea celor bogați și celebri este strictă, crudă și inflexibilă și aici se pare că totul ar fi clar: nu te potrivești cu standardele —  zbori afară. Dar se pare că totul nu este chiar așa. După epoca unor fețe și figuri identice, lumea modei tinde spre ceva nou, iar acum defectele mici în înfățișare au devenit o modalitate excelentă de a obține un contract rîvnit, în loc de un refuz anterior garantat. În colecția noastră — vedetele care nu au corectat diastema, transformînd-o dintr-un neajuns într-un farmec.

Strungăreața lui Lara Stone

În 2012, Lara Stone s-a plasat pe locul nouă în lista celor mai sexy modele, conform revistei ,, Industry Icons’’. Supermodelul a fost „fața” parfumului Prada, a deschis casele de modă celebre precum Givenchy, Fendy, Marc Jacobs și Balmain, a zîmbit pe copertele britanicului Vogue… Și toate acestea — în ciuda aspectului ” extraterestru „, a mersului neîndemnatic și cu o diastemă deosebită între dinți.

Abby Lee Kershaw chiar îi stă bine cu diastemă între dinți 

Cu primul sezon al show-ului de modă Abby Lee Kershaw a devenit celebră. A reușit să meargă pe podium de 29 de ori, să închidă prezentarea de modă Rodarte, să participe la prezentări de modă exclusive Gucci și Victoria’s Secret. In același an de debut pentru Abby anul 2008, modelul a devenit fața parfumului Gucci Flora. Un an mai tîrziu, Abby a deschis și închis prezentări de modă ale unor astfel de monștri ai industriei de modă, precum Fendi, Versace și Dolce & Gabbana. Începînd cu anul 2015, Abby se filmează foarte mult în cinematografie, în lista ei sunt blockbustere, cum ar fi „Mad Max”, „Zeii Egiptului”, „Turnul întunecat”. Și după cum puteți vedea, diastema dintre dinți nicidecum nu impiedică carierei ei.

Ashley Smith, de asemenea, nu are complexe din cauza diastemei dintre dinți

Pentru buzele bombate și o strungăreață pronunțată între dinți, Ashley Smith este numită „Texan Brigitte Bardot”. Începutul tîrziu al carierei, o înălțime nu de model, comportamenul extravagant, pistruiii și diastema omniprezentă — nimic din acestea nu o impiedică pe Ashley să deschidă și să închidă prezentările de modă, să se filmeze în publicitate și în general, să fie un model de succes si recunoscută (523) în întreaga lume.

Vanessa Parady și Georgia May Jagger exemple de succes în ciuda strungăreței dintre dinții din față

Marele și teribilul Karl Lagerfeld cu siguranță nu consideră diastema un neajuns. Atunci cum am explica dragostea lui firavă pentru Vanessa Parady și Georgia May Me Jagger? Ambele fete au fost „fețele” Casei de modă Chanel, iar cu mîna ușoară a lui Vanessa, diastema între dinți a devenit o tendință de frumusețe la modă.

Iar Georgia May Jagger pentru aspectul ei neobișnuit a primit titlul onorific de „noua Kate Moss”.

Madonna – regina muzicii cu diastema între dinții din față

Madonna are o „relație specială” cu diastema. În 1990, cîntăreața a pozat pentru coperta revistei Glamour. Designerii revistei, obișnuiți cu imaginea ideală, au luat și au retușat zîmbetul Madonei, înlăturînd diastema. Vedeta a fost furioasă: a fost atît de jignită că nu și-a luat nici măcar recompensele acordate ei, acordată de revistă în nominalizarea „Omul Anului”.

Ce atitudine ai față de diastema dintre dinți?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment