Sănătate 

Nu întârziați tratarea venelor varicoase!

Soarta femeilor este împovărată și multilaterală. Și există o mulțime de probleme legate de sănătate, care sunt specifice femeilor. Perioada de sarcină – etapă imoptantă în viața fiecărei femei. Din păcate, în această perioadă pot apărea diferite afecțiuni cauzate de schimbarea nivelelor hormonale.

Odată cu creșterea uterului crește presiunea asupra abdomenului. Ca rezultat – fluxul de sange prin vene în membrele inferioare se îngreunează. Prin urmare, sarcina trebuie considerată ca un agent cauzal al venelor varicoase.

Cum să vindeci varicele?

Această problemă îngrijorează multe femei în zilele noastre. Sa întâmplat ca în timpul celei de a doua sarcină m-am ăntâmpinat cu o astfel de problemă. Astăzi vreau să vă spun despre sentimentele mele și cum am reușit să mă întorc în formă rapid.

Așa că, în luna a 4-a spre seară mi se umflau picioarele, pe timpul noptii simteam chiar crampe musculare.

Sincer, am încercat diferite metode pentru tratarea varicelor. Dar nimic nu a ajutat.

Ca rezultat, picioare grele îmi dădeau o stare de nervozitate, mă purtam urât cu soțul. Întelegea că e de la hormoni , dar totuși erau insuportabile  scenele crizate și negativismul. În plus e clar că toată starea aceasta stresantă afectează și fătul. Eram foarte îngrijorată cu privire la situația tensionată din casă.

Din fericire, a fost posibil să scap de această problemă.

Vă recomand o cremă bună și de calitate pentru varice

Cel mai simplu mod de a vindeca rapid varicele – utilizarea produselor cu acțiune locală.

O dată, soțul mi-a adus un tub de cremă de varice. Potrivit lui, acesta trebuie să ajute la rezolvarea problemei mele. Dintre cele mai importante funcții ale preparatului pot evidenția următoarele caracteristici:

 • Consolidarea vaselor de sânge și a pereților acestora.
 • Înlătură durerea picioarelor (prin eliminarea inflamațiilor).
 • Reducerea formării cheagurilor de sânge, îmbunătățirea valvelor venoase.

Deci, unguentul acționează direct asupra cauzei, și doar asupra simptomelor. Clar lucru că îndepărtând doar simptomele problema va reapărea. Astfel problema se rezolvă în totalitate.

Din câte am înțeles, minunatele rezultate se obțin datorită compoziției naturiste ale produsului. Iar fiecare component la rândul său îndeplinește o funcție. Concluzie – tratarea varicelor  e posibilă numai în cazul în care se tratează cauza problemei.

Unguentul se numește Venum Pro. Produsul este sub formă de tub cu volum de 80ml. În cutie intră și instrucțiunile de folosire. Consistentă medie, miros ușor, aproape imperceptibil.

Caracteristica unguentului Venum Pro este faptul că acesta îndeplinește simultan mai multe sarcini – și racoreste și încălzește. Conform acestei scheme, circulația sanguină este restabilită, iar senzația de greutate și de umflare sunt eliminate.

Am folosit crema de doua ori pe zi, masând de jos în sus, după recomandările soțului.

De ce este atât de importantă prevenirea varicelor

Nu contează de ce în viața ta au apărut varicele – din cauza unei predispoziții genetice, obezitate, insuficientă hormonală sau un stil de viață sedentar. Oricine poate elimina simptomele cu propriele sale puteri, în cazul în care nu se lasă agravarea problemei.

Nu este nici un secret faptul că descoperirea bolii în stadii incipiente este o posibiltate mare să se elimine boala cat mai repede si fără probleme. Așa că, dacă începeți să observați o senzație de arsură, umflarea picioarelor (unele persoane simt o senzație de furnicături), trebuiesc luate imediat măsuri – mișcare , exerciții, alimentație sănătoasă. Pentru că prevenirea regulată a varicelor vă permite să fiți întotdeauna în formă bună!

Mă adresez anume ție, dragă cititoare! Dacă studezi informații despre venele varicoase, probabil, tu sau cei dragi au nevoie de ajutor.

Eu însumi, întotdeauna mă las ghidată de recenziile reale ale oamenilor atunci când aleg un produs. Sper că, informațiile furnizate de mine vor fi utile pentru tine.

Cu toate acestea vă pot sfătui să rămânem la aceste reguli simple:

 • Nu stați într-o postură de „picior pentru picior”, astfel se tasează capilarele îngreunează fluxul de sange.
 • La sfărșitul dușului, clătiți corpul cu apă rece.
 • Ai grijă la alimentație. Excesul de greutate – una dintre cauzele principale ale bolii insuficienței venoase.
 • Înlocuiți transportul cu cât mai multe plimbări.

Eu am reușit să înving varicele, datorită persistenței și susținerii din partea soțului și, desigur, cu ajutorul cremei Venum Pro!

Related posts

4 Thoughts to “Nu întârziați tratarea venelor varicoase!”

 1. Maria

  am varice ereditare. La doar 30 ani au început să apară. Dacă sunt într-un stadiu mai avansat, are sens să mai cumpăr?

  1. IULIA

   Cred că merită încercat. La urma urmei, crema poate elimina inflamația, astfel încât vă veți simți deja mai bine)

 2. RAMONA

  crema e misto, după ce aplic am picioarele ușoare! Masez numai seara)))

 3. Claudia

  la fel și eu aplic Venum Pro înainte de a merge la culcare și mă trezesc de dimineata cu bunădispoziție), doar nu prea îmi place mirosul ca să fiu sinceră, dar este suportabil..

Leave a Comment