Frumusețe 

Nuanța perfectă a fardului de ochi pentru fiecare culoare a ochilor: alegerea perfectă!  

Nu suntem împotriva experimentelor și, cu siguranță, nu te sfătuim să ai în trusa cosmetice un singur fard de ochi numai de o singură culoare. Pur și simplu el este perfect în calitate de bază, anume pe baza acestuia orice machiaj va arăta uimitor și va accentua ochii tăi!

Citește și privește exemplul unor vedete renumite, care îți vor arăta, ce fard de ochi trebuie să folosești pentru a avea un look fascinant!

Ochi căprui

Ești norocoasă: ochii căprui câștigă în vecinătatea cu orice nuanțe. Dar soluția cea mai perfectă va fi fardul de nuanțele aurii – dacă dorești, poți adăuga accente de flori. 

Ochii de culoarea căprui închis

Pentru a accentua profunzimea privirii și pentru a evita efectul unor ochi mici „scufundați” te va ajuta fardul de culoarea amurgului: albastru aprins cu o subnuanță pronunțată cenușie.

Ochii de culoarea albastru deschis

Fradul de ochi de culoarea albă cu efect de perle sau nuanțe argintii se combină perfect cu ochii albaștri și accentuează culoarea lor.

Ochii de culoarea albastru-gri

Acesta este anume acel caz, când fardul corespunde cu culoarea ochilor – soluția ideală. Ochii par mai mari, mai strălucitori și mai expresivi!

Ochi verzi

Fardurile de culori de lavandă, violete sau liliac sunt cele mai potrivite pentru ochii verzi. Culoarea rară necesită o accentuare cu o nuanță de contrast!

Ochii de culoarea gri

Culorile de piersic, coral și chiar de portocalele arată foarte bine pe fetele cu ochi gri: un pigment mai aprins compensează nuanța luminoasă a irisului și face ca privirea să pară mai profundă.

Ochii căprui deschis

Nuanța șampaniei sau nude cald: nuanța de nuc a ochilor este atât de neobișnuită, încât fardul de ochi nu trebuie să distragă atenția.

Ochii de culoarea cenușiu închis

Aceștia mai sunt numiți de oțel: o nuanță foarte rară și foarte interesantă, mai ales dacă efectul este îtărit cu ajutorul unor farduri gri cu luciu metalic.

Învață să trasezi linia de tuș perfectă pentru orice formă a ochilor.

Related posts

Leave a Comment