Sex/Relații 

Orgasmul scăpat:ce este acesta și de ce se întâmplă?

Se spune că orgasmul începe în cap… și se termină acolo. Primul lucru care trebuie înțeles — este că problemele legate de obținerea unui orgasm la femeii — nu este un fenomen rar. Fiecare a treia femeie nu poate experimenta orgasmul, ci doar pentru că întîlnește un astfel de concept ca „orgasmul scăpat”.

De aceea, sarcina principală în momentul intimității cu partenerul —  este să vă relaxați complet, să vă predați, să vă bucurați de acest proces și să nu așteptați când această „katorga” se va termina definitiv, și să vă ocupați mai departe de treburi.

Ce este «orgasmul scăpat?» și motivele apariției sale

Ați avut vreodată acest lucru — se pare că iată-iată sunteți pe cale să ajungeți la orgasm și veți simți fericirea. Dar nu, valul a plecat, dar încă nu ai atins apogeul. Acesta și este orgasmul scăpat. Există multe motive pentru aceasta, aici sunt principalele:

Stresul, lipsa de somn, oboseala

Aceștia sunt primii și principalii „prieteni” ale orgasmului scăpat. A cere de la organismul torturat altceva decît să faci nimic — este o adevărată batjocură.

Dacă totuși doriți sex în această stare, cereți partenerului  să prelungească preludiul — permiteții să vă mîngîie mai mult.

Mușchii intimi slabi

Înainte de a experimenta un orgasm, are loc o contracție puternică a mușchilor pelvieni și apoi relaxarea lor bruscă și spasmul. La fetele ale căror mușchi nu sunt la fel de puternici , cum cere orgasmul, pur și simplu nu au suficientă putere pentru „organizarea” unui spasm. Pentru a schimba această situație, trebuie să pregătiți mușchii intimi cu exerciții speciale, simulatoare sau cu bile vaginale.

Excitare slabă

De ce, cîteodată poți experimenta un orgasm iar uneori nu? Ideia e că pentru femei este foarte important procesul de preludiu — fără mîngîieri calitative  excitarea și, prin urmare orgasmul nu ar trebui nici măcar să îl aștepți. În asta,vă ajută din nou antrenarea mușchilor intimi și un partener mai afectuos și mai atent.

Și te va ajuta atitudinea corectă, de exemplu, să vă gîndiți la sex nu cu 10 minute înainte de a începe (în afară de cel spontan), dar chiar de dimineață.

Dar și mai bine, dacă în timpul zilei partenerul să îți spună cuvinte sexuale, fotografii intime și să îți organizeze un streptease pentru tine înainte de sex.

Zone erogene netrezite

Sexologii consideră că corpul femeii — o zonă totală erogenă. Dar dacă unele părți sunt „în regim somnoros”, este puțin probabil să ajungeți la un orgasm. Nu, se va apropia, dar va scăpa.  Pentru a trezi zonele erogene, este important să te înțelegi pe tine și corpul tău, să înțelegi, ce te excită cel mai mult și ce nu. Experimentați cu mîngîerile, lăsați ca bărbatul să nu fie zgîrcit la gingășie.

Femeia din partea sa ar trebui să-și cumpere o lenjerie de corp frumoasă, să porniți muzica și să dansați în fața oglinzii. Apoi, ia o baie relaxantă cu uleiuri esențiale, spumă, aprindeți lumînări parfumate și te scufunzi complet în sine.

Cum să obțineți cu ușurință un orgasm

Ascultați-vă corpul, senzațiile și țineți minte care zone răspund cel mai bine la mîngîieri. Apropo, poți să-i ceri partenerului să facă o baie sau un duș cu tine, ca să-ți maseze corpul.

În timpul săptămînii, faceți zilnic această procedură, mai apoi puteți adăuga la ritualul de trezire folosirea unui vibrator. Zonele erogene ar trebui să se trezească complet după 21 de zile. Veți fi surprinși ce senzații noi puteți să experimentați în pat cu persoana iubită. 

De ce ai nevoie pentru a obține un orgasm?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment