Sex/Relații 

Pasiunea, la fel ca în zilele de demult -nici nu bănuiți de ceea ce puteți face 

În ziua de astăzi, citirea literaturii de autodezvoltare a devenit o treabă obișnuită și răspândită pentru noi, pentru că acum cărțile și treningurile ne învață să ne punem scopuri înaintea noastră și apoi să alocăm timp pentru îmbunătățirea abilitățile noastre. Dar nu uita, că relația cu persoana iubită are nevoie de exact același proces de creștere, ca și ambițiile noastre personale.

Atunci când un cuplu intră în „zona de confort“ – asta e bine, mai ales în cazul în care acolo nu există nici un loc pentru certuri și plângeri. Cu toate acestea, foarte curând următorul pas pentru perechea voastră poate deveni obișnuirea, iar după ea vine și apatia. Pentru a evita acest lucru, trebuie să investești permanent puteri și dragoste în relația cu partenerul tău.

Începeți să citiți aceleași cărți și alocați ceva timp pentru lectura acestora. Crede-mă, este o experiență foarte plăcută atunci când dicuți despre o carte cu persoana iubită. Și pe lângă dezlegarea firelor narative, voi veți pronunța acțiunile personajelor și acțiunile lor. Anume datorită exemplului personajelor tu vei afla mai multe despre ceea ce se întâmplă în capul partenerului, pe cine le îl judecă și cui îi simpatizează. Nu aveți timp pentru cărți? Atunci, începeți să vizionați împreună vreun serial fascinant – cu siguranță nimeni nu va refuza așa ocupație intersantă.

Învățați să fiți toleranți unul față de celălalt, în special în acele întrebări, în care nu sunteți de acord. Nu arunca indiferentul „nu te înțeleg“, ci încearcă să înțelegi, de ce o persoană face asta sau gândește în acest mod. Nu trebuie să fii numaidecât de acord cu el, dar dorința de a înțelege trebuie să fie întotdeauna pe primul loc în orice relație.

Organizați-vă o mică vacanță în fiecare lună. Este destul de real, cât de utopic nu ar suna o astfel de idee. Pur și simplu trebuie să pui în conceptul de vacanță un anumit sens – fie că merge vorba despre un timp liber de muncă și treburile casnice. Sau, puteți merge într-o mică excursie la casă de vacanță de lângă oraș și să rămâneți acolo pe noapte. Mai puteți vizita un parc acvatic. Apropo, călătoria la casa de la țară nu este o opțiune – în condițiile, în care trebuie să faci ceva pe lângă casă, nu poate fi vorba despre nicio vacanță.

Lucrurile mici și plăcute de zi cu zi, după cum știi, creează vremea într-o relație. Prin urmare, trebuie să aveți un obicei de a vă lăsa reciproc mici notițe drăguțe prin întregul apartament. Fie este vorba de un grijuliu „ți-am pus ceva delicios în cutia cu masa de prânz“ sau obișnuitul „te iubesc“, scris de mână.

Faceți ceva neobișnuit, ceva, ce îți taie respirația. Organizați-vă o plimbare cu balonul cu aer cald, o plimbare cu snowmobilul, karting, o vizită la centrul spa pentru amândoi (femeia poate merge la peeling facial, iar bărbatul – la un masaj). Există mii de variante, dar cel mai important lucru în ele este entuziasmul și emoțiile pozitive, pe care voi doi veți dori apoi să le discutați împreună.

Ascultați muzică împreună – aceasta este cea mai bună terapie sufletească, care va învăța perechea voastră să fie împreună, bucurându-vă de ceea, ce vă place foarte mult.

Visați și aflați ce dorințe aveți amândoi. Este foarte important să aveți visuri și dorințe comune, care vor deveni scopuri și apoi vor antrena determinarea și unitatea voastră.

Related posts

Leave a Comment