Nutriție 

Pierderea rapidă în greutate – secretele testate ale vedetelor

Noi, în blogul nostru, am pregătit pentru voi o listă a celor mai neobișnuite modalități pe care actorii și interpreții le-au folosit pentru a se aduce repede în formă. Merită de menționat faptul că pentru celebrități nu există extreme, așa că nu încercați să le repetați singuri.

Natalie Portman – a slăbit datorită migdalelor și morcovilor

Pentru rolul balerinei, care nu suferea de excesul de greutate, Portman trebuia să-și reducă greutatea la aproape 40 kg. Dieta nu era prea diferită de mîncarea eroinei ei: jumătate de grapefruit, morcovi și migdale. Dar o dietă săracă și cîteva antrenamente nu sunt un preț atît de mare pentru  «Oscar», nu este așa?

Secretul siluetei lui Beyonce –  apă cu lămîie și piper

Pentru a slăbi urgent 7 kg înaintea filmărilor „Dream Girls”, Beyonce a refuzat la mîncarea solidă. Timp de două săptămîni a băut numai apă cu suc de lămîie, piper de cayenne și sirop de arțar, ocazional mînca legume proaspete. Rezultatul este uimitor, dar cîntăreața admite că nu ar mai fi îndrăznit niciodată la un astfel de experiment.

Matthew McConaughey a slăbit pentru un rol cu ajutorul lichidelor

Premiul pentru „Cel mai bun rol masculin ” a fost obținută de actor nu prea ușor. Timp de 4 luni, el a aderat la o dietă extrem de scăzută în calorii, pierzînd aproximativ 20 kg în greutate. Baza nutriției sale a fost o cantitate mare de lichide și proteine, dar McConaughey susține că procesul a fost dificil anume din punct de vedere psihologic.

Dieta de la Reese Witherspoon – mîncare pentru copii

Pentru a restabili forma după naștere, Reese Witherspoon a apelat la o dietă populară bazată pe mîncare pentru copii. Secretul este simplu: mîncarea sub formă de pireu este ușor digerată de organism, iar mărimea porției nu permite supraalimentarea.

Secretul slăbirii rapide de la Anne Hathaway –  mănîncă pînă la 500 de calorii pe zi

Rolul secundar al lucrătoarei unei fabricii, care a murit de tuberculoză, a preluat forma corespunzătoare. Anne a fost nevoită să respecte o dietă cu conținut scăzut de calorii, care nu depășește 500 kcal pe zi. Actrita își permitea doar 2 porții de tăieței de ovăz uscați, puțină ridiche și hummus pe zi. Anne își amintește de experiență și zîmbește, deoarece pentru costumul mulat al        femeii-pisică, ea a trebuit să respecte o dietă din „varză și praf”.

Christina Aguilera, pentru a slăbi, mănîncă produse de aceeași culoare

Potrivit cîntăreței, ea aderă o dietă extrem de neobișnuită: în fiecare zi consumă ceva crocant, ceva moale și, de asemenea, fierbinte și rece. Prin urmare, produsele ar trebui să aibă aceeași culoare, de exemplu culoarea albă de luni și astfel de produse cum ar fi varza, fasolea albă, brînză de vaci. Este greu să punem la îndoială metoda ei, uitîndu-te la figura ei superbă.

Christian Bale a slăbit cu ajutorul regimului alimentar cu mere și ton

Pentru filmările în filmul „The Machinist” actorul a fost nevoit să scape de 30 kg timp de 4 luni. Dieta sa era alcătuită din cutii de ton și 1 măr pe zi și nu depășea 300 kcal. Pentru a nu simți foamea, Bale a băut multă apă, ceea ce la ajutat în cele din urmă să obțină rezultatul dorit. Apropo, Christian a pierdut nu numai grăsime, ci și mușchi, ceea ce la făcut atît de obosit.

Madonna slăbește de la mirosul de mîncare!

Cum ai dori să arăți la 58 de ani? Suntem siguri că ca Madonna. Cîntăreața își păstrează o formă excelentă, iar în timp ce alții își reduc pur și simplu caloriile, ea se refuză complet de ele. Dieta bazată pe ideea că numai aerul este suficient pentru a menține activitatea corpului nostru. Preparați mîncare, dar savurați doar mirosul ei și nu mîncați nimic decît supa din apă și sare. Bineînțeles, Madonna nu aderă mereu la astfel de regim alimentar, dar recurge la el după necesitate.

4 ouă fierte – secretul siluetei lui Nicole Kidman

După nașterea copilului pentru proiecte viitoare, Nicole Kidman a fost nevoită să aleagă o dietă destul de strictă: 1 ou fiert proaspăt pentru micul dejun, 1— pentru prînz și 2 — pentru cină. Astfel de regim alimentar este extrem de dezechilibrată și conține puține calorii, dar actrița a pierdut și mai multe kilograme decît ea a planificat. Verdict: funcționează, dar nu durează mult.

Sunteți gata pentru astfel de sacrificii pentru a slăbi rapid?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment