Lifestyle 

Poruncile lui Audrey Hepburn, pe care fiecare femeie ar trebui să le audă

Audrey Hepburn rămîne în continuare favorita milioanelor!

Și nu fără motiv: frumusețea ei, inteligența, talentul, bunătatea și sinceritatea nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Această femeie puternică a fost admirată și continuă să fie admirată, pentru că nu a fost doar una dintre cele mai strălucite actrițe ale timpului ei, ci și o persoană cu o inimă imensă, dedicînd ultimii săi ani pentru caritate.

Secretele vieții ale lui Audrey Hepburn

Dacă aveți nevoie de o mînă de ajutor, ea este întotdeauna cu tine — mîna ta personală. Cînd vei fi mai matură, vei înțelege că ai două mîini: una ca să te ajuți, și cealaltă — ca să ajuți pe alții.

Frumusețea unei femei nu constă în haine, siluetă sau păr. Ea — este în strălucirea ochilor ei. Fiindcă ochii — sunt poarta spre inima unde trăiește dragostea.

Frumusețea unei femei este în grija pe care ea o dăruiește cu dragoste,  în pasiunea pe care ea nu o ascunde.

Oamenii necesită mult mai mult să fie luați, reparați, să le găsiți un loc și să îi iertați; niciodată nu aruncați pe nimeni.

Audrey Hepburn despre viață

A trăi — este ca și cum ai alerga prin muzeu. Și abia mai tîrziu începeți să realizați cu adevărat ceea ce ați văzut, să vă gîndiți la ele, să găsiți informații în cărți și să vă amintiți — pentru că nu puteți accepta totul și imediat.

Cosmetica vă poate face frumoase în afară, dar nu vă va ajuta dacă sunteți urîtă în suflet. Doar dacă nu o să o mîncați.

O persoană poate fi judecată mult mai mult prin modul cum el vorbește despre alții decît despre ceea ce spun alții despre el.

Audrey Hepburn despre femeie

Eu cred în manichiură, în haine strigătoare, în ceea că la odihnă de asemenea trebuie să îți faci coafura și să aplici un ruj. Eu cred în culoarea roz, precum și că fetele fericite — sunt cele mai frumoase. Eu cred că cea mai bună metodă de a arde caloriile —  este zîmbetul. Eu cred că mîine va fi o zi nouă și … eu cred în minuni.

Sexualitatea — nu sunt doar parametrii fizici. Pentru a-mi demonstra feminitatea, nu am nevoie de un pat. Pot să stau în ploaie și să culeg mere de pe copac – și voi arăta mult mai sexual.

Audrey Hepburn a scris poruncile sale

Pentru ca buzele să fie seducătoare,vorbiți cuvinte frumoase.

Pentru ca ochii să strălucească, căutați binele în oameni.

Pentru a nu te îngrășa, împarte hrana cu cei flămînzi.

Pentru ca părul să fie des, permiteții copilului să îl netezească.

Pentru ca postura să fie mîndră, purtați în sine sentimentul că nu va trebui niciodată să rătăciți în sigurătate.

 

Femeia ar trebui să radieze dragostea, așa cum a spus Audrey?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment