Lifestyle 

Povestea succesului mărcii Louis Vuitton

Cum au venit fondatorii la un așa succes și care este caracteristica specială a genților Louis Vuitton – citește în blog-ul nostru.

Marca Louis Vuitton este asociată cu lux, respectabilitate și a fost dovedit de-a lungul timpului, că acestea sunt permanent un produs de înaltă calitate. De la începutul istoriei sale (anul 1854), compania s-a poziționat ca producător de bunuri de clasa lux.

Aici se confirmă principiul Rockefeller de urmărire a unui obiectiv: o idee, un scop și o concentrare completă.

Louis Vuitton – secretul succesului

Pentru fabrcarea cuferelor, valizelor și genților de marcă, compania a utilizat întotdeauna numai materialele de cea mai bună calitate, inclusiv pielea de fabricare magnifică.

Un rol important în obținerea succesului a jucat cunoștința personală a lui Louis Vuitton cu mai multe presoane nobile, în special cu soția împăratului Napoleon al III-lea.

Primul magazin a fost deschis în anul 1854 în Paris. Iar patru ani mai târziu, Louis Vuitton produce pentru prima oară în istorie prima valiză plată de tip modern. Pe fondul cuferelor greoaie, aceasta a fost o adevărată revoluție în călătorii, coincisând cu dezvoltarea rapidă a transportului feroviar. Apoi, a fost un sac de voyage convenabil pentru călătoriile cu mașina. Următoarea inovație a fost un nou sistem de blocare, care a permis valizelor acestei mărci să fie comparate, în funcție de siguranță, cu seifurile bancare. În anul 1896, fiul fondatorului companiei, Georges, creează imprimeul Monogram faimos, care astăzi a devenit un atribut neschimbat al vieții în stilul Luxury.

Gențile brandului – cele mai bune

Până la începutul secolului al XX-lea, marca Louis Vuitton ocupă primul loc în producerea genților de mână. Compania organizează sub marca sa o regată internațională de navigație și curse de mașini. Numele lui Louis Vuitton este ferm asociat nu numai cu bunurile de clasa premium, ci și cu un mod de viață corespunzător. Produsele mărcii sunt acoperite de o garanție pe viață, ceea ce reprezintă o confirmare suplimentară a calității de neegalat a produselor mărcii Louis Vuitton.

În anii ’30, a fost produsă o linie de genți pentru femei împreună cu Coco Chanel. Ulterior, cooperarea cu idolii incontestabili ai stilului va deveni unul dintre principalele principii ale companiei. Madonna, Jennifer Lopez, Angelina Jolie și multe alte vedete renumite au devenit fețele brandului. În anii ’50, Louis Vuitton a lansat Papillon Butterfly Handbag pentru modelul extrem de popular în acei ani -Twiggy.

Louis Vuitton – garanția calității

Treptat, orbita companiei include alte companii, care produc bunuri de clasa lux. În anul 1987, a avut loc o uniune cu producătorul de top al alcoolului de elită Moet Hennessy. Este înființat holdingul LVMH, care devine cel mai mare producător mondial de bunuri de lux. Direct sub marca Louis Vuitton sunt produse astăzi accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, ceasuri, bijuterii. Brandul ocupă unul dintre locurile de frunte în lumea modei.

Conform filozofiei brandului, toate produsele trebuie să respecte tradițiile companiei de lungă durată nu numai în ceea ce privește calitatea și stilul, ci și prețul. Nu vei vedea produsele Louis Vuitton la piață sau în magazine duty-free. Nu există reduceri, nici promoții. Numai buticuri de marcă, numai confecție manuală, doar lux nemodificat și respectabilitate. Fiecare magazin al companiei are un design individual, care este crerat ținând cont de stilul de brand a mărcii.

Secretul succesului Louis Vuitton

Un alt principiu, care contribuie la succesul companiei este o reacție rapidă la provocările lumii, care este în permanentă schimbare. De la prima valiza de călătorie din istorie până la cel mai mare holding din lumea luxului – toată această cale a fost trecută într-o singură suflare.

Ce atitudine ai față de gențile Louis Vuitton?

Loading ... Loading ...

 

Related posts

Leave a Comment