Frumusețe Ghidul sănătății Sănătate 

Povestea transformării mele

Îmi amintesc de adolescența mea cu lacrimi în ochi, fiindcă absența sânilor a fost întotdeauna un motiv pentru glume la adresa mea. Numai cum nu mă numeau. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Întotdeauna visam că voi fi mare, voi avea o familie și soțul meu mă va iubi. Dar mai mult doream ca pieptul meu să crească! Așa și s-a întâmplat! Cu ajutorul unui secret, am fost în stare să-mi schimb viața, să obțin toate lucrurile, care îmi lipseau atât de mult.

O să vă spun povestea mea, dragele mele. Mi se pare că nu numai eu m-am confruntat cu această problemă. Deci, găsind o soluție, doresc să o împărtășesc cu voi.

Voi începe de la început. Eram deja adultă și aveam prima mărime a sânilor. Acest fapt îmi crea o mulțime de neplăceri, fiindcă eram foarte timidă. Când făceam cunoștință cu băieții, de la început decideam pentru mine, că eu nu pot fi interesantă pentru ei, și ca rezultat – eram tăcută, tristă și nu aveam încredere de sine. Toți din jur îmi spuneau că trebuie în primul rând să mă iubesc pe mine însumni, atunci și altcineva se va putea îndrăgosti de mine. Ușor de spus. De fapt, totul era mult mai complicat. Și iată într-o zi a apărut un băiat în compania noastră. Mi-a plăcut foarte mult. Pot spune chiar că a fost dragoste la prima vedere. A fost, probabil, punctul de cotitură în viața mea. Atunci am hotărât să-i atrag atenția asupra mea prin toate mijloacele posibile. Dar eu știam un lucru – fără sâni, nu pot avea încredere în mine, și cine are nevoie de un șoarece gri modest?

Am început să caut pe Internet informații despre mărirea sânilor. Desigur, acolo erau propuneri de a merge la chirurgi, dar eu sunt total împotriva acestui lucru. Și iată că am găsit o cremă. Da, o simplă cremă la tub. Descrierea promitea că va fi capabilă să mărească volumul sânilor la câțiva centimetri. Am decis să merg la acest risc, la urma urmei, nu sunt niște pastile. A comandat, am așteptat livrarea. Ce s-a întâmplat în continuare – explic mai jos:-!

Mi-am mărit sânii fără operații!

Aceasta cremă se nunmește Bust Expert. După ce am analizat cu atenție instrucțiunile de utilizare indicate pe ambalaj, am început să o folosesc. Aplicam crema dimineața și seara pe fiecare sân la rând, făceam un masaj ușor. Crema se absoarbe ușor, nu lasă urme pe îmbrăcăminte. După prima săptămână deja am observat primele schimbări. Am măsurat pieptul și am rămas șocată – plus doi centimetri! Într-o săptămână! Clar lucru, văzând un rezultat atât de excelent, eu nu m-am oprit. După încă două săptămâni, sânii mei au devenit mai mari la 5 centimetri în volum. M-am dus imediat la cumpărături, mi-am luat niște haine noi, câteva bluze cu decolteuri și lenjerie frumoasă. Și iată a venit week-endul, am fost invitată la o cafenea. Și acolo era el! El – băiatul viselor mele. Cât de excitată și îngrijorată eram eu atunci! M-am pregătit și uitându-mă în oglindă mi-a plăcut de mine însumi. Zâmbind reflecției reînnoite în oglindă, m-am dus la întâlnirea cu prietenii mei. Fetelor, toată noaptea el nu-și lua privirea de la mine. Nu știu, cauza a fost pieptul meu mărit sau ochii mei strălucind fiindcă, în cele din urmă, m-am îndrăgostit de mine și de corpul meu, dar el mi-a propus să ne întâlnim!

Suntem împreună timp de șase luni. Nu-mi vine a crede, că eram cândva atât de timidă, tăcută și nu aveam încredere de sine. Acum sunt complet mulțumită de mine și de formele mele.

Credeți sau nu, dar merită. După experiența mea, câteva dintre prietenele mele au comandat și ele această cremă pentru mărirea sânilor. Una dintre ele a reușit să obțină plus 3 centimetri. Iar altă prietenă de-a mea a luat-o pentru a-și reveni puțin în formă, fiindcă după naștere și alăptare sânii ei s-au cam lăsat. Și crema a ajutat-o să-și recâștige formele frumoase.

Cum funcționează Expert Bust

Așadar, vreau să vă spun în detalii, cum anume acționează această cremă, de ce este atât de eficientă.

În primul rând, compoziția sa este complet naturală. Crema este aprobată de către medici și cosmeticieni, deci poate fi folosită fără teamă. Al doilea motiv pentru a încerca crema pentru mărirea sânilor – ușurința de utilizare. Nu trebuie să faci împachetări, să te expui riscului de injecții, să treci prin niște proceduri de lungă durată, care epuizează organismul, și, mai ales, să iei pastile și să-ți strici sănătatea. Acțiunea locală a ingredientelor active îmbunătățește circulația sângelui. Ca rezultat – pielea se regenerează, devine mai elastică și netedă.

După cum se poate vedea, la un consum minim de resurse poți avea grijă de corpul tău și poți deveni ideal de frumusețe. Cel puțin, pentru tine însuți.

Dragi femei, dacă istoria mea vă va ajuta, eu voi fi foarte bucuroasă.

Expert bust – salvarea mea. Vă recomand și vouă! Fiți frumoase și iubite!

★ Comanda de AICI la cel mai bun pret posibil! ★

Related posts

8 Thoughts to “Povestea transformării mele”

 1. Diana

  Mi-a placut foarte mult crema. Chiar am inceput sa ma simt mai increzuta in puterile mele, de cand mi-a crescut pieptul. Am aproape o luna de cand o folosesc. Vreau sa mai comand cateva, asa ca va recomand si voua!

 2. Georgiana

  Am comandat Expert Bust ca sa-mi ridic sanii, care s-au cam lasat. Am doi copii, si dupa cum va dati seama, aveam niste forme departe de ideal. Crema asta m-a ajutat sa-mi fac sanii fermi, frumosi si sa am o piele intinsa, neteda si moale. Merci mult pt sfat.

 3. Maria Alexandra

  Mie personal, mi-a ajutat crema data. Timp de o luna sanii mei au crescut la o marime in volum. Un rezultat mai bun decat ma asteptam. Iar sotul meu cat de fericit este…

 4. Denisa

  Cea mai buna crema din cate am incercat. Si am incercat eu foarte multe, fiindca am fost intotdeauna nemultumita de marimea bustului meu. Acum sunt mai mult decat multumita! Cool)

 5. Ada

  O alternativă demnă intervenției chirurgicale. Compoziția este naturală, așa cum a fost promis. Recomand.

 6. Ana

  Aplicam crema inainte de a merge la culacre. Am inceput sa observ schimbari dupa a treia aplicare. Pielea este atat de catifelata. Sa vedem ce-i mai departe)

 7. Elena

  Am primit Expert Bust ca un cadou de la o prietena. Am 35 de ani, sanii nu sunt atat de frumosi cum erau la 20. Am hotarat sa incerc o crema pentru a ”intinde” putin pielea. Ce pot spune, rezultatul este excelent. Pielea este neteda, sanii au devenit mai fermi. Sunt ft multumita. Fetelor, va recomand!

 8. Maria

  Istoria aceasta mi-a atins sufletul, pentru că eu însumi din copilărie mă complexez din cauza sânilor mici. Ca să fiu sinceră, când am comandat, nu credeam că se va schimba ceva. Dar s-a schimbat! Pieptului meu este acum cu o dimensiune mai mare! Super!

Leave a Comment