Sex/Relații 

Recomandări Feng Shui pentru a atrage dragoste

În fiecare casă există zone de romantică și dragoste. Însă, energiile se schimbă în fiecare an, schimbându-și locațiile sale.
Dar cum să prindem aceste energii binevoitoare?

În primul rând, ar trebui să ai încredere în propria ta pregătire pentru o relație serioasă. Dacă da, atunci trebuie să efectuezi niște acțiuni foarte simple, dar foarte importante. Este necesar să arunci lucrurile vechi, care îți amintesc de afecțiunile din trecut (scrisori, fotografii, cadouri și suveniruri, bijuterii).

Aranjează-ți dormitorul după principiile Feng Shui. În locul patului pentru o persoană pune un pat pentru două persoane. Acesta trebuie să stea nu lângă perete, ci cu acces la el din ambele părți. Acest lucru va deschide căi suplimentare pentru energia Qi și te va umple cu puterea vitalității, care, prin intermediul Feng Shui va atrage mult mai ușor dragostea.

Apoi trebuie să-ți determini numărul tău Kua și să găsești direcțiile tale norocoase. Numărul sau cifra Kua îți arată, care energii sunt potrivite anume pentru tine, arătându-ți dacă faci parte dintre oamenii, ce își extrag potențialul energetic de la răsărit sau de la apus. Ar trebui să dormi cu capul în direcția Iubirii Yen-Nien și anume aceasta contribuie la fericirea în viața personală. Lângă pat poți pune ceva, ce ar trebui să-i placă partenerului tău potențial – să presupunem, câteva reviste pentru bărbați. Pune într-un loc vizibil un oarecare accesoriu din garderoba bărbaților în calitate de simbol.

Folosește niște simboluri pereche expresive de dragoste conform Feng Shui – de exemplu, rățuște mandarine. Vor funcționa și altele elemente pereche – un set de ceai pentru doi, două vaze, etc.

Gândurile tale ar trebui să fie pozitive, iar acțiunile tale – de parcă în viața ta a apărut deja o dragoste adevărată. Dă lumii înconjurătoare un semnal că ești gata să lași în inima și în viața ta un sentiment adevărat de dragoste.

Folosirea Florii Romantismului
Sistemul antic de cunoștințe în astrologie a Celor Patru Stâlpi ai Destinului (BaZi sau Ba Tze) este o metodă de calcul, care este capabilă să ne explice lucrurile care se petrec în viața noastră și ne oferă posibilitatea să aruncăm o privire in viitor. Sensul acestei metode constă în căutarea și activarea Florii Romantismului tău – mai este numit Mugurul de Piersic.

Nu trebuie să cauți mult Floarea romantismului. Mugurul de piersic al tău personal poate fi unul dintre cele patru animale din Horoscopul chinezesc – cocoșul, iepurele, calul sau șobolanul. Trebuie doar să știi, în ziua cărui animal te-ai născut. Dacă nu știi acest lucru, folosește calculatorul astrologic și efectuează calculul pilonilor destinului. Astfel, vei afla animalul, de care ai nevoie.

Pentru a atrage iubirea, există mai multe modalități de a folosi mugurul de piersic. Există metode atât simple, cât și complexe. De exemplu, cumpără o figuă a animaului tău și păstreaz-o cu tine tot timpul. Acesta poate fi un breloc obișnuit cu imaginea protectorului tău.

Un alt mod – este necesar să activezi zonele romantice speciale în casa ta. Fiecărui animal îi corespunde una dintre cele patru direcții cardinale. Orice Floare a Romantismului nu cuprinde întreaga direcție cardinală de 45 de grade, dar numai segmentul ei central de 15 grade. Poziția activată se va afla strict în centrul sectorului.

Determinând sectorul necesar, pune acolo o vază cu flori proaspete. Schimbă apa si florile la fiecare două sau trei zile – acestea trebuie să fie întotdeauna în stare proaspătă. Și ia de acolo vaza cu flori imediat ce Floarea Romantismului va avea succes.

Încă o metodă de a atrage dragostea este folosirea Stelelor zburătoare Feng Shui Shui Xuan Kong. Aceasta este o disciplină din Feng Shui, care integrează principiile Yin Yang, interacţiunea dintre cele cinci elemente și cele opt triagrame chinezeşti pentru a afla care dintre ele îți vor aduce bani, dragoste, victorii și noroc în carieră. Această metodă indică faptul că, în fiecare casă există energii, care migrează anual dintr-o parte a casei în alta. Acestea se numesc Stele zburătoare.

În scopuri romantice cele mai potrivite stele sunt steaua a 4-a – Steaua Iubirii și cea de-a 9-a – Steaua Multiplicării. Trebuie să afli cum să le folosești în mod corect, și atunci ele vor atrage iubirea în viața ta. Pentru a ști unde anume în anul și luna curentă se află Stelele Zburătoare, folosește harta Stelelor Zburătoare.

Simboluri și talismane de dragoste
În practica sa, Feng Shui folosește un număr mare de diverse simboluri și talismane.

Un tablou cu bujori. Aceste flori sunt unul dintre cele mai puternice talismane de dragoste. Ar trebui să pui această imagine la intrarea în dormitor. Pentru fetele nemăritate bujorii atrag logoditul, iar doamnelor căsătorite aceste flori le promit o iubire mai crescută din partea soților. Cu toate acestea, poate fi și un efect secundar: bărbații pot fi atrași de alte femei, așa că va fi mai bine ca soția să pună această imagine în camera pentru oaspeți.

Simbolurile pereche. Ar trebui să fie două ființe de sexe diferite: imaginea urmelor pereche ale lui Buddha, rățuște mandarine, porumbei, lebede, imaginea unei fete și a unui băiat.
Simbolurile pământului. Se are în vedere talismanele foarte puternice – cristale. Pentru a le activa și pentru ca acestea să lucreze eficient, acestea trebuie să fie plasate în partea de sud-vest a dormitorului. Înainte de asta, ele trebuie să fie spălate în saramura slabă, lăsându-le acolo timp de o săptămână. Dacă o femeie va evidenția cristalul, bărbatul ei nu va fi în stare să-și ascundă pasiunea lui.

În cazul în care nu ai posibilitatea de a folosi cristalul, folosește o altă metodă. Se umple cu apă o vază rotundă transparentă, de sticlă sau de cristal. Pe fundul acesteia pune niște pietre și un inel de orice metal, dar fără pietre. Deasupra pe apă pune petalele oricărei flori, de preferință, de trandafir sau de bujor și două lumânări plutitoare. Pune această vază în partea de sud-vest a dormitorului. În fiecare seară, aprinde lumânările și schimbă regulat apa din vază și petalele de flori. Ar fi bine să pui lângă această vază un simbol pereche, despre care am scris mai sus. Baftă!

Related posts

Leave a Comment