Sex/Relații 

 Sărituri în înălțime: 8 secrete de sex, dacă aveți o înălțime diferită

Dacă sunteți cu el de diferite înălțimi, sexul  poate fi dificil. Din fericire, aveți două opțiuni: să alegeți pe cineva în funcție de dimensiunile voastre sau să folosiți sfaturile profesioniștilor.

1. Scara

Ridică-te puțin mai sus pe o scară, pentru a te afla la nivelul potrivit cu el. Asigură-te mai întâi, că aceasta nu se va strica și nu se va mișca în timpul sexului. Nu folosiți masa de cafea minunată, în care ați răsucit rapid o pereche de șuruburi!

2. Pernele

Acestea pot fi folosite pentru sex în poziția de doggy style și pentru ridicarea șoldurilor tale în poziția misionară. Nu este cea mai convenabilă opțiune, dar cea mai accesibilă.

3. Pervazul și masa

Dacă vă întâlniți suficient timp, probabil că ați testat deja toate suprafețele disponibile. Dacă nu, este timpul să începeți să experimentați!

4. Marginea patului

Partenerul mai jos se așază pe burtă sau pe partea laterală pe marginea patului, iar cel mai înalt se așază în genunchi la podea. Foarte convenabil! Nu uitați să puneți o pernă sub genunchi.

5. Leagăn pentru sex

Probabil nu ai văzut niciodată un sistem de curele, care sunt atașate de tavan, ca un leagăn pentru copii. Sau chiar dacă ai văzut, nu ai riscat să încerci și tu. Și în zadar, deoarece este foarte eficient! Puteți face singuri un astfel de leagăn, inspirându-vă de imaginile găsite pe internet cu textul „sex swing”.

6. «Linguri»

În această poziție nu contează deja, că nu sunteți față în față la același nivel, deoarece penetrarea va fi mai profundă. În plus, amândoi aveți mâini libere.

7. Genunchi

El stă așezat, tu ești pe genunchii lui, îți poți înfășura picioarele în jurul taliei lui… O poziție excelentă, mai ales că puteți menține și contactul vizual, ce doar va ridica pasiunea dintre voi.

Sexul pentru parteneri de înălțime diferită

Înălțimea și alți parametri fizici nu ar trebui să vă stea în calea voastră spre intimitate.

Iubiți-vă reciproc! 

Cum rezolvați problema diferenței de înălțime dintre voi doi?

Loading ... Loading ...

Related posts

Leave a Comment