Nutriție 

Sarurile aleg dieta cu crudități 

Un steak delicios, o ciocolata eclair și, în cele din urmă, cea mai obișnuită omletă pentru micul dejun… Dar ei au decis să renunțe la aceste plăceri simple de viață și au ales o dietă cu alimente crude. Acest sistem de alimentare popular este promovat activ de mai multe vedete de la Hollywood. Ai noștri nu rămân cu mult în urmă și se alătură metodei aspre.

Mai jos sunt niște vedete, care au obținut efecte pozitive de la dieta cu alimente crude și câtve, care provoacă dorința de a le hrăni cupiure de cartofi și câteva chifle.

Angelina Jolie

Cel mai important rawfoodist (persoană, care mănâncă alimente crude) din Hollywood este Angelina Jolie. Se crede că anume ea a fost cea, care și-a convins colegii să treacă la această metodă de alimentație. Actrița consideră, că anume alimentele crude sunt cheia frumuseții sale. Uneori Angie totuși merge la un „păcat“ și își gătește un pui sau pește la aburi. Iată pe cine într-adevăr am dori să o hrănim, asta este Angelina! În caz contrar, în curând îți va fi frică să te uiți la aspectul ei atât de bolnăvicios de slab.

Demi Moor

Actrița din Hollywood, Demi Moor a fost una dintre primele actrițe, care a trecut la dieta cu alimente crude. În acest moment, experiența sa în această chestiune – este de mai mult de 8 ani. Actrița spune că nu suferă fără felurile de mâncare obișnuite. Ea împărtășește cu bucurie rețeta ei de un cocktail de tomate, iar bomboanele ea le înlocuiește cu suc congelat de cireșe. Poate că secretul tinereții ei veșnice este anume în dieta cu alimente crude?

Natalie Portman

Natalie Portman s-a alăturat de rawfoodiști în anul 2009. A făcut o pauză numai în timpul sarcinii, devenind vegetariană și adăugând în regimul său alimentar produsele necesare pentru viitorul copil. Actrița are grijă de sănătatea sa, verifică periodic indicile de fier, hemoglobina si proteine, care pot scădea foarte mult când urmezi aceasta dietă.

Uma Thurman

O altă rawfoodistă celebră – Uma Thurman. Actrița a venit la această dietă cu alimente crude relativ recent. La început Thurman povestea, că i-a fost destul de dificil să se obisnuiasca cu noua dieta, dar acum ea simte ușurință si fericire, pe care ea nu este gata să le schimbe chiar pe o friptură suculentă.

Jared Leto

Jared Leto s-a alăturat de rawfoodiști recent. Prietenii și jurnaliștii glumesc deseori pe seama muzicianului, deoarece el întotdeauna are ceva de mestecat. Adică nu ceva, ci legume sau fructe. În Twitter-ul său el postează în mod regulat fotografii cu delicatesele sale preferate: pepene verde, lapte de cocos, alune crude, etc..

Madonna

De fapt, Madonna este vegetariană deja de 15 de ani. Baza regimului alimentar al vedetei constă din alimente vegetale: legume, fructe, orez neprelucrat, susan, alge marine si supa miso. Dar, uneori cântăreața se întoarce la dieta cu alimente crude. Sunt momente când Madonna „stă“ numai pe legume, salate de fructe proaspete și verdeață.

Starurile sunt experți în nutriție pentru slăbit, pentru că întotdeauna arată perfect. Este bine să urmăm  sfatul lor!

Related posts

Leave a Comment