Frumusețe 

Secrete vedetelor unui păr de lux 

Îți propunem să mergi acum și să te uiți în frigiderul tău și totodată să afli, ce produse pot fi folosite pentru frumusețea părului.

Toți oamenii, fără excepție, iubesc atunci când un profesional are grijă de părul lor. Dar, pentru a vizita salonul în mod regulat ai nevoie de o mulțime de timp și, pe lângă asta, este o treabă costisitoare. Mai bine, hai să facem puțină curățenie în frigider! află de mai jos, ce produse pot fi folosite pentru frumusețea părului.

Pentru strălucirea părului avocado

Nu te grăbi să arunci fructele răscoapte de peste mări: masca de avocado oferă părului o strălucire incredibilă! Pentru a face acest lucru, freacă bine fructele până ce obții piure, apoi aplică întreaga mască pe păr, de la mijloc și până la vărfurile părului, lasă timp de 40 minute. Apoi spală părul cu șampon și aplică balsam. Dacă nu știai până acum cum să dai strălucire părului, avocado va rezolva cu ușurință această problemă!

Pentru vârfurile părului – uleiul de cocos

Pentru ce să cheltui sume mari de bani pentru uleiuri scumpe? Beneficiile uleiului de nucă de cocos pentru păr sunt incredibile! Aplică câteva picături de ulei de nucă de cocos pe vârfurile de păr. Doar câteva astfel de proceduri îți vor „liniști“ vârfurile despicate și le vor hrăni din interior. Iar dacă o vei face în mod regulat, astfel vei preveni despicarea acestora. Rezultatul te va uimi plăcut.

Pentru curățarea și strălucirea păruluioțetul de cidru de mere

Oțetul de mere, care este în fiecare casă, întărește părul, onferă volum părului, strălucire, îndepartează mătreața și curăță scalpul de sebumul excesiv și de reziduurile de produse de styling. Este suficient să-ți clătești părul cu oțet de mere de 1-2 ori pe săptămână, și într-o lună nu îți vei recunoaște propriul păr (nu uita să îți clătești bine părul după oțet, în caz contrar acesta va mirosi ca o salată :).

Pentru a scăpa de grăsimeamidonul de porumb

Ți s-a terminat șamponul uscat pentru păr? Daca ai păr blond sau maro, presară un pic de amidon direct la rădăcinile părului, astfel încât acesta să absoarbă excesul de grăsime de pe el. Dar fii atentă și asigură-te, că ai scuturat toate urmele de amidon de pe cap.

Pentru a deschide la culoare şuviţele de păr șampania

Puțini oameni știu, că șampania neterminată după sărbătoarea poate aduce un beneficiu pentru părul tău. Efectul este comparabil cu această băutură amețitoare: părul joacă, strălucește orbitor și arată sclipici la soare. Masca îmbunătățește circulatia sângelui la nivelul scalpului și face părul foarte moale. După ce îți speli părul cu șampon, clătește-l cu șampanie, așteaptă un pic, apoi clătește-l cu apă curată. Pentru unii acesta poate fi cel mai bun înlocuitor pentru balsamul de păr!

Pentru clătirea părului se folosește șampanie fără bule cu gaz.

Pentru întărirea părului ouăle

Dacă nu știi cum să-ți întărești părul și să-l faci să strălucească, aplică un ou bătut (sau mai multe, dacă ai părul lung) pe părul uscat, înfășurează cu folie de polietilenă și cu un prosop și lasă timp de 20 minute. Apoi clătește bine părul cu apă abia călduță, nu fierbinte!.

Pentru un păr mai moale maioneza

Masca de maioneză este perfectă pentru fetele cu păr uscat, care au problema de fragilitate a părului. După ce ți-ai spălat părul, masează-l ușor cu puțină maioneză, apoi înfășurează cu folie de polietilenă și cu un prosop, lasă timp de 20 de minute. Proteina de lapte din compoziția maionezei înfășoară fiecare fir de păr cu un strat subțire, care protejează părul de orice influență dăunătoare.

Pentru a întări culoarea blond – ketchup-ul

Dacă părul tău după înot într-un bazin cu apă clorinată a devenit brusc verde, iată este sfatul nostru: aplică un pic de ketchup pe păr și lasă timp de 20 minute, iar apoi spală-l bine cu șampon pentru copii. Astfel vei reuși să întorci fosta lor de culoare. Un bonus plăcut: ketchup-ul se descurcă bine cu mirosurile nedorite, care rămâne uneori pe păr.

Pentru a întări culoarea castanie a părului ceaiul

Vrei să faci părul castaniu mai strălucitor și vrei să obții o culoare mai intensă? Infuzează câteva pachețele de ceai negru, lasă să se răcească bine și după spălarea părului, aplică infuzia obținută pe păr și clătește bine părul în ea.

Pentru creșterea părului iaurtul

Nu știi cum să-ți crești un păr lung? Încearcă să folosești iaurt natural! Dacă îl vei freca în scalp timp de 15 minute, acidul lactic, care este o parte din compoziția iaurtului, îți va curăța scalpul de celulele moarte acumulate. Iar aceasta, la rândul său, va permite părului să crească mai repede. Dar fii atentă, în acest scop se potrivește numai iaurtul natural!

Pentru o hrănire profundă a pieliiulei de măsline și miere

Pentru a hidrata profund pielea capului și pentru hrăni părul, prepară o mască din miere și ulei de măsline. Pentru a face acest lucru, se amesteacă 1/4 pahar de miere cu 1/4 pahar de ulei de măsline. Mierea hidratează excelent părul, iar uleiul de măsline îi va da o strălucire incredibilă! Părul va deveni viu și plăcut la atingere.

Uleiurile sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a scăpa de părul electrizat .

După cum poți vedea, este posibil să ai un părul frumos, lung și mătăsos, fără a pleca de acasă și fără a cheltui sume mari pe niște produse de îngrijire a părului, care conțin mai multă chimie, decât componente naturale. Este suficient să privești atent conținutul frigiderului tău, deoarece în el poți găsi un depozit excelent de produse folositoare pentru un păr sănătos!

Related posts

Leave a Comment