Frumusețe Sănătate 

Secretele din întreaga lume pentru o piele sănătoasă și perfectă

O piele sănătoasă. Secretele din întreaga lume.

Femeile încă de la începtul timpului își dedicau viața sa căutării rețetelor de frumusețe și diverselor moduri de a o menține pentru mai mult timp. Și știi ce, le-au găsit. Mai mult decât atât, ni le-au transmis nouă în condiții de siguranță din generație în generație, deci nu-ți pierde șansa și află mai repede niște cunoștințe importante, acumulate de-a lungul secolelor.

Franța.

Frecarea pielii cu cuburi de gheață permite să stabilizăm și să oferim un stimul circulației sanguine, ceea ce, la rândul său, va da pielii un aspect radiant.

Compresele de contrast dimineața și seara vor îmbunătăți tonul feței, vor consolida circulația sanguină și vor ajuta pielea să devină elastică, o vor satura cu umezeala necesară.

Sucul de lămâie împotriva inflamației. Poți usca pielea sau poți preveni procesul inflamator prin intermediul aplicării sucului de lămâie direct pe zonele cu probleme, numai nu pe întreaga față!.

Chile.

Strugurii roșii vor ajuta pielea ta să strălucească ca niciodată înainte. Femeile din Chile acordă o atenție deosebită antioxidanților, care pot fi găsiți într-un număr mare în strugurii roșii. Această poamă se amestecă cu două linguri de făină, după ce amestecul obținut se aplică pe față timp de 10 minute și se spală cu apă călduță. Cel mai bun moment pentru crearea și aplicarea acestei măști este dimineața.

Suedia.

Un regim alimentar echilibrat, care este bogat în antioxidanți, bținuți din fructe de pădure proaspete și pește.

Sauna cu aer cald și uscat este capabilă să abureze pielea, permițând organismului să elimine foarte repede toate toxinele.

Japonia.

Spălarea cu orez curăță excelent pielea, stimulează producția de colagen și oferă pielii o finețe fără precedent.

Pentru a păstra elasticitatea pielii și pentru a o îmbogăți cu oxigen, este necesar să efectuezi un masaj facial regulat și sistematic.

Brazilia.

Sucul de morcovi este un produs natural și foarte sănătos nu numai pentru întregul organism, ci și pentru piele în special. Este un produs eficient, verificat de foarte mulți oameni, care ajută la lupta împotriva acneei datorită unei substanțe numite beta-caroten.

Spania.

Cel mai simplu cartof te poate ajuta să scapi de vânătăile de sub ochi. Se taie în felii subțiri și se pun pe pleoapele închise, timp de 15 minute.

Coreea.

Uleiurile ajută să obții o piele aproape perfect netedă. Folsește uleiul de nucă de cocos, argan și alte substanțe asemănătoare, înainte de aplicarea cremei, ceea ce va reprezenta o mască excelentă.

Schimbarea permanentă a produselor de îngrijire. Această metodă va permite pielii să dezvolte o sensibilitate la un număr mare de ingrediente și substanțe benefice și sănătoase pentru ea.

Turcia.

Masca și loțiunea pe bază de gutuie vor servi perfect pentru a curăța pielea grasă.

Israel.

Un scrub, creat pe baza de sare de mare va curăța în mod eficient pielea de toxine.

China.

Ceaiuri de plante medicinale și de fructe de pădure – sunt o garanție pentru curățarea de înaltă calitate a pielii tale.

Rusia.

Scrub din fulgi de ovăz va curăța pielea, îi va oferi nivelul necesar de umiditate și o va trage în locurile corespunzătoare, adică pielea devine mai elastică.

Grecia.

Adăugarea abundentă în alimentația ta a fructelor și legumelor, care îmbogățesc organismul cu vitamine, minerale și antioxidanți.

Masca pe baza de curcuma va ajuta la curățarea pielii și are un efect antibacterian.

Uleiul de măsline ajută pielea să-și păstreze o stare sănătoasă, frumoasă și elastică timp de mulți ani de zile.

Egipt.

Masca pe bază de argilă albă are un efect antiseptic, curăță și albește pielea.

Crema bazată pe suc de aloe poate ajuta la restabilirea echilibrului de umiditatea cât mai curând posibil și protejează pielea de razele ultraviolete, care foarte des sunt cauza principală a îmbătrânirii premature. Sucul de aloe va hrăni și va hidrata pielea.

Fiți sănătoase și frumoase!

 

Related posts

Leave a Comment